vera29 kullanıcısının son içeriği

1. V

Ana Başlık Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcı Yorumları ve Öneriler [ Madalya Ödüllü ]

Normal bir ses değil de sanki kamera çıkarken bir yere sürtüyormuş gibi cızırtı yapıyor
  2. V

Ana Başlık Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcı Yorumları ve Öneriler [ Madalya Ödüllü ]

Arkadaşlar sizin telefonlarınızda da popup kamera açılır ve kapanırken efekt harici bir cızırtı sesi geliyor mu?
  3. V

Soru Mi 9T Almadan Önce

Günahını almayayım ama satıcı bana pek güvenilir gelmedi. Google dan firma adını şikayet diye aratınca bir kişinin bu firma için bozuk ve teşhir telefonlar satıyor diye bir şikayeti vardı...
  4. V

Soru Mi 9T Almadan Önce

Sahibinden de ürün ile ilgili satıcıya mesaj attım. Bu sonradan atılan imei lerde kapanma sorunu olur mu diye? Arkadaş hiç bir bilgim yok ilanı okuyun diye cevap yazmış :)
  5. V

Soru Mi 9T Almadan Önce

Bilinen site de Turan GSM 2 tane gözüküyor.Birisi G.antep diğeri İstanbul... İkisi de aynı mı acaba?
  6. V

Soru Mi 9T Almadan Önce

Merhaba arkadaşlar forumu uzaktan takip ediyordum. Mi 9T almaya karar verince üye oldum. Sıfır Mavi Xiaomi Mi 9T Cep Telefonu sahibinden.com'da - 716479554 linkte ki satıcıdan daha önce telefon alan oldu mu acaba? alan arkadaşlardan ricam bu tarz imei atılarak satılan telefonlarda ilerde...
Üst Alt