Ventus kullanıcısının son içeriği

1. Ventus

Yardım Note 8 Rom Atarken HATA

buradaysanız hala, iyi olur
  2. Ventus

2 sinde de denedim aynı 1615050667 benimki fastboot modundan cıkmıyor. kapatıyorum acıyorum fastboot modunda hep 1615050743 dediğiniz hepsini denedim. Cmd ve mi flash ile. Cihazın kilidi açık efenim. Telefon fastboot modunda kaldı. güç tuşuna vs. basınca yine fastboot modunda kalıyor...
  3. Ventus

yine flash_all.bat dosyasının ilk iki satırını silince yine aşagıdaki hataya dönüyor 1615045878 Üstte belirttigim gibi herşeyi yapmama ragmen flash_all.bat a tıklayınca cmd açılıp kapanıyor baska bir şey olmuyor
  4. Ventus

masaüstünde rom klasöründe dosyalar
  5. Ventus

Anlatılan herşeyi harfiyen yaptım. Flash_all.bat a çift tık yapıyorum ekrana geliyor ve kapanıyor geri cmd ekranı. Videodaki gibi herhangi bir yükleme olmuyor.
  6. Ventus

Ondada bu hata çıkıyor..
  7. Ventus

Selamlar, dün twrp yüklerken nasıl olduysa rom gitmiş. Sürekli sadece fastboot ekranı geliyordu. bugün Rom indirdim note8 için, Ancak ilk başta missmacthing devices diye hata verdi araştırdım ve notepad++ ile flash.bat dosyasındaki ilk 2 satırı sildim kaydettim bu seferde resimde görülen hata...
  8. Ventus

Rehber vbmeta - TWRP'den Rom Yükleme/Wipe'dan Sonra Fastboot'a Düşerseniz TWRP Açılmassa Çözümü Burada

Yaptım aşağıdaki gibi yazdı ancak reboot yapınca hala aynı fastboot ekranı geliyor. OKAY [ 0.004s] writing 'vbmeta'... OKAY [ 0.002s] finished. total time: 0.007s
  9. Ventus

Yardım Redmi Note 8 Fastboot ekranında kaldı

Merhabalar twrp yüklemiştim minimal fastboot aracı ile, ancak telefon fastbook ekranında kaldı. 15 saniye boyunca güç tuşuna basında kapanıyor tekrar fastboot ekranı açılıyor, ses kısma + güç , ses çma + güç ve hepsi dahil olmak üzere bütün kombinasyonları denedim yinede kapanıyor acılınca...
  10. Ventus

Yardım Mİ A2 LİTE ÇENTİK SORUNU!!

Hala bekliyoruz. Az kaldı 8.1 geri doncem şu çentik yüzdenden.
  11. Ventus

Yardım MI 8 Android Pie Sonrası Mevcut Sorunlar

sorun düzelince birisi dm atıversin. aynı sorundan muzdaripim.. :( Çentige o kadar alıştım tetik yerini değişince felan performansım düştü. :D insta @serhatcanavci
  12. Ventus

Yardım A2 Lite Sorunsalı?

Teşekkürler, Poco' yu deneyeceğim. Yine de launcher kullanmayı pek sevmiyorum. Çözümü varsa iyi olurdu.
  13. Ventus

Yardım A2 Lite Sorunsalı?

Selamlar. 2 gün önce aldım. Güzel telefon ancak şu ana ekrandaki Google Widget'i kalkmıyor ve sinir etti. Nasıl kaldırabileceğim hakkında fikri olan varmı?headbang~~
Üst Alt