Venomz kullanıcısının son içeriği

1. Venomz

Yardım Hyperos 2.0 sonrası Google sertifika hatası

Sorun Akbank hocam. Cihaz güvenliği diyor ve girmiyor, kullanmam da lazım. Sanırım root tek seçenek kaldı.
  2. Venomz

Yardım Hyperos 2.0 sonrası Google sertifika hatası

Merhaba, son güncellemeden sonra cihaz sertfikası gitti. Veri temizleme ve sıfırlama işe yaramıyor. Kilit açık ve root yok. Çözümü varsa yardımcı olursanız sevinirim.
  3. Venomz

Rom Mi 13 Ultra HYPEROS 2.0 güncelledim

Akbank halen çalışıyor mu? bende güvenlik sebebiyle telefonu sıfırlamam gerektiği yazıyor ve açılmıyor maalesef.
  4. Venomz

Video Twrp Olmadan Magisk (Root) Yükleme

Konu Hyperos 2.0 için de güncel midir?
  5. Venomz

Hepsi sorunsuz, sadece akbankta sorun mevcut. Çok can sıkıcı bir durum
  6. Venomz

Bugün itibariyle akbank cihaz güvenliği sebebiyle girilmiyor. Güncelleyen diğer arkadaşlarda da play sertifika durumu nasıl? bilgi verir misiniz?
  7. Venomz

İşim gereği tüm bankaları kullanıyorum ama sorun olmadı şu zamana kadar.
  8. Venomz

Bir sorun buldum, Play Store "cihaz sertifikalı değil" uyarısı veriyor, olası sebepler için de açık bootloader, root veya modifiye edilmiş OS yazıyor. Sadece bl açık. İlginç bir durum.
  9. Venomz

Global dirençli cihazımda herhangi bir sorun yok. Fakat animasyonlar çok yavaş, hızlandırmanın bir yolu var mıdır acaba?
  10. Venomz

Rehber Xiaomi 13 Ultra Tek Tuş TWRP Yükleme Aracı

Yönteminiz hyperos 1.0.16 için de geçerli midir? Teşekkürler.
  11. Venomz

Yardım Mi 13 Ultra aramalarda restart yapıyor

Cihaz içinde alttaki gibi bir debug kaydı buldum, buradan sorunu anlamak mümkün mü? bazılarında kpanic, bazılarında reboot yazıyor. ---------- kernel abnormal reboot records ---------- ------------------------------------ kernel poweroff : ps_hold record time_stamp : 2024-12-28 17:29:54...
  12. Venomz

Yanıtınız için teşekkür ederim. Google arama var ve verilerini temizledim. Fakat cihazda Xiaomi arama uyg. yok. Kurulu olması mı gerekiyor?
  13. Venomz

Merhaba, cihazı 1 senedir kullanıyorum. Dirençli ve rootlu (forumdaki tek tuşla twrp root rehberi ile atmıştım), MIUI 14 TMAMIXM sürümündeyim. ilk kez bugün, neredeyse tüm aramalarda cihaz donup yeniden başlıyor. Google arama uygulamasının buna sebep olabileceği ile ilgili yabancı yazılar...
  14. Venomz

Yardım 13 Ultra kilit açıkken günceleme geldi

sizce bu android 13'ten bu sürüme geçilir mi hocam?
  15. Venomz

Yardım 13 Ultra kilit açıkken günceleme geldi

Cevaplar için teşekkür ederim. Benim anlamadığım, kilit açıkken güncelleme nasıl geldi acaba?
Üst Alt