Venomz kullanıcısının son içeriği

1. Venomz

Yardım 13 ultra sim kart görmüyor

Merhaba, cihazım bugün aniden sim kartı görmemeye başladı, başka cihazda sim okuyor. Cihaz orijinal. 1. Sim kapandı, 2. sime taktım,kapanmasına 4 ay var. Cihazım rootlu ama temel bazı modüller kullanıyorum. Playfix , bcr kaydedici gibi. Sim ayarlarından LTE seçtim, açtım kapadım ama düzelmedi...
  2. Venomz

Çözüldü Greenify ve AccA hakkında

Merhaba, eskiden bu iki programı kullanıyordum, fakat ikisi de son global 13 Ultrada (rootlu) çalışmıyor. Greenify uygulamaları görmezen, AccA da profil ayarı yaptığım halde 80 üzeri şarj etmeye devam ediyor. Yerine sizin kullandığınız uygulamlar varsa tavsiye verebilir misiniz? Teşekkürler.
  3. Venomz

Soru Ekran koruyucu

Merhaba, cihaza ekran koruyucu yaptıran var mı? Tavsiye rica ediyorum. Eskiden lensun kullanıyordum ama maalesef tırnakla dahi çizilip dokusu bozuluyor. Teşekkürler.
  4. Venomz

Yardım Mi 11 ultra miui14 root yaparken oluşan hata

merhaba, 14 global sürümdeydim, romun orijinal boot.img dosyasını magisk ile patch yapıp fastboottan yamaladım. Cihaz açılıyor, fakat kapanıp geri orijinal recovery kısmına düşüyor. Ne yapmak lazım acaba? yardım ederseniz sevinirim. miui 13 sürümde bu şekilde yapmıştım ve sorun olmamıştı.
  5. Venomz

Yardım Arka ekran kapanmaMa sorunu

Merhaba, global 13.0 6 rom kullanıyorum, bugünden itibaren hangi ayarı yapsam da, arka ekran kısık vaziyette sürekli açık. Uygulama verisini de temizledim ama değişmedi. Yüklediğim magisk modülleri aşağıda, belki bağlantısı olabilir. Fikri olan varsa söyler mi acaba? BCR Debloater (Terminal...
  6. Venomz

Soru Diğer cihazdan veri aktarımı hakkında

Merhaba, OP 7 prodan 11 ultraya geçtim fakat bir sorun olacak, eski cihazdan mi 11 ultraya verileri aktarmak için smart switch benzeri bir uygulama var mı? smart switch denedim ama maalesef bağlanmıyorlar birbirlerine. cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Üst Alt