Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam kucuk bır ılcedeyım burada tamırı gectım kontro yuklemey bıle guvenecek ınsan yok bu ses tusu yazılımsal veya herhangı bır yolla devre dısı bırakılır mı bırakılrısa ust bıldırım cubugu ıle ıle gecınceye kadar ıdare edebılırım
çok ilginç şekilde ses kısma tuşum bozulmuş o ana kadar fark etmemıstım o yuzden fastboot moda atıyormuş, burhan hocam sağolun gecelere kadar aralıksız ilgilendi
ekledım hocam o sıra atlamısım sanırım
1728498107
hayır hocam cihaz sadece fastboota giriyor. İşin ilginci twrp yuklemesı esnasında da herhangı bır sekılde romu bozmadım ama o sırada da sadece fastboota gırıyordu
cihaza twrp yukledım yazılım değiştirmek için fakat şifreyi kaldırmayı unutmuşum. Cihazı yeniden başlatınca fastboota girdi sürekli. Otg için bir aparatım bulunmadığı için flash tool ile tgz uzantılı rom ayarladım fakat şu şekilde bir yazı ile yine sadece fastboota giriyor. Cihazım yurtdışı.
hocam rom dosyasını bulamadım içinden nasıl çekebilirim bilmiyorum yoksa düşündüm ama :(
1727645293
teşekkür ederim hocam desteğe mail attım ama dönüş olmadı olsaydı oradan yürüyecektim sınırsız foto yedekleme de telefonu yoruyorum sırf onun için arıyorum :)