Veliusta kullanıcısının son içeriği

1. Veliusta

Yardım 11 t pro sürekli fastboota giriyor

hocam kucuk bır ılcedeyım burada tamırı gectım kontro yuklemey bıle guvenecek ınsan yok bu ses tusu yazılımsal veya herhangı bır yolla devre dısı bırakılır mı bırakılrısa ust bıldırım cubugu ıle ıle gecınceye kadar ıdare edebılırım
  2. Veliusta

çok ilginç şekilde ses kısma tuşum bozulmuş o ana kadar fark etmemıstım o yuzden fastboot moda atıyormuş, burhan hocam sağolun gecelere kadar aralıksız ilgilendi
  3. Veliusta

hemen gonderıyorum hocam cok tesekkur edeırm
  4. Veliusta

işe yaramadı rom doğru yuklenıyor ama fastboota atıyor kendını hocam
  5. Veliusta

succesful dedı ama hocam yıne aynı sekılde sadece fastboota gırıyor adb uzerınden reboot komutu verdım yıne fastboota gırıyr 1728498552 hemen denıyorum hocam
  6. Veliusta

evet hocam şuan ıkıncı kez yuklemeyı denıyorum confıgratıon kısmından o yazıyı sıldım
  7. Veliusta

ekledım hocam o sıra atlamısım sanırım 1728498107 hayır hocam cihaz sadece fastboota giriyor. İşin ilginci twrp yuklemesı esnasında da herhangı bır sekılde romu bozmadım ama o sırada da sadece fastboota gırıyordu
  8. Veliusta

şu şekilde hocam
  9. Veliusta

cihaza twrp yukledım yazılım değiştirmek için fakat şifreyi kaldırmayı unutmuşum. Cihazı yeniden başlatınca fastboota girdi sürekli. Otg için bir aparatım bulunmadığı için flash tool ile tgz uzantılı rom ayarladım fakat şu şekilde bir yazı ile yine sadece fastboota giriyor. Cihazım yurtdışı.
  10. Veliusta

Sohbet Hometech Alfa 10Bt business tablet Root Hk.

Malesef hocam hiç yok 😀
  11. Veliusta

hocam rom dosyasını bulamadım içinden nasıl çekebilirim bilmiyorum yoksa düşündüm ama :( 1727645293 teşekkür ederim hocam desteğe mail attım ama dönüş olmadı olsaydı oradan yürüyecektim sınırsız foto yedekleme de telefonu yoruyorum sırf onun için arıyorum :)
  12. Veliusta

Hometech alfa 10 bt business 128 gb olan tablete rom ya da roota dair bir kaynak bilen var mı ? herhangi bir şekilde root yöntemi bulamadım
  13. Veliusta

Uygulama Ücretsiz Dizi, Film, Canlı TV, Anime vs. | CloudStream

yarın deneyeceğim indirme kısmı ilgimi çekti hocam eline sağlık
  14. Veliusta

Yarışma VIP ödüllü yarışma

Beni o kuldan aldı Beni okuldan aldı
Üst Alt