velakin kullanıcısının son içeriği

1. V

mi 9t pro 6/128 mavi

kayıtlı değil hocam bl kilidi yeni açıldı isteyene bu haliyle isteyene tek imei atılmış olarak verebilirim
  2. V

mi 9t pro 6/128 mavi

bir kaç saate ekleyeceğim teşekkürler
  3. V

mi 9t pro 6/128 mavi

mi 9t pro 6/128 mavi renk 10 günlük cihaz temiz kullanıldı bl kilidi açıldı İstanbul içi elden teslim edebilirim 2450 TL
  4. V

Soru Mi9T ve Pro kullananlara sorum hangi renk daha güzel duruyor?

bende mavi var kırmızı ile takas yapabiliriz :)
  5. V

Rom [Android 10] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.27 Beta - v11.0.8.0 Stabil Rom İndirme Bağlantıları

bu dosya yöneticisi durduruldu hatası eu betada var yeni farkettim revos denedim ama sim kart kişilerini görmüyor 1573163267 güncelleme görünüyor ama indirilemiyor şuan sunucu hatası veriyor düzelirse indireceğim
  6. V

Soru K20 Pro En Stabil Sorunsuz Rom Tercihi

hepsini denedim hepsinde hatalar mevcut, eu beta bir tık daha iyi geldi bana onunla devam ediyorum ve en kötüsü global
  7. V

Rom Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro Global Kararlı 10.3.2.0.PFKMIXM İndirme Bağlantıları

global ile geliyor eu rom yüklersen k20 pro yazıyor
  8. V

Yardım Mi 9t Pro (Volte - Vowifi)

bendede imei atılınca volte çalışmadı orijinal qcn tekrar yükleyince çalışıyor
  9. V

Sohbet İstanbul sivas kaç saat

otobüsle 14 saat şahsi aracınla gidersen yaklaşık 10 saat te gidersin
  10. V

Rom [Android 10] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.27 Beta - v11.0.8.0 Stabil Rom İndirme Bağlantıları

şuan bende bir güncelleme görünüyor v2 diye ama indir dediğim zaman güncelsiniz yazıyor
  11. V

Soru S9 Launcher Ekran Parlaklığı

mi 9t pro cihazına s9 launcher kurdum ama telefon ana ekrandayken parlaklık artıyor ama rehber veya mesaja girince parlaklık otomatik düşüyor otomatik parlaklık kapalı durumda seviyede değişme olmuyor ama ana ekranda parlaklık artıyor
  12. V

mi 9t pro ya yükledim şuan gördüğüm tek sorun kameradan galeriye geçmiyor
  13. V

Diğer Redmi K20 pro QCN

Ctnnali yukarıda cevabı kendiniz vermişsiniz :) k20 pro nun global versiyonu mi 9t pro olduğu için uyarmı diye merak ettim
  14. V

Diğer Redmi K20 pro QCN

mi 9t pro ya bu olurmu arkadaşlar
Üst Alt