vehbiakdogan kullanıcısının son içeriği

1. vehbiakdogan

Soru Redmi note 9 pro joyeuse eu rom verilerim silinmeden nasıl yüklerim

Merhabalar, Şuanda eu rom 12.5.3 kullanıyorum. Verikerimi kaybetmeden 13 veya 14 sürümüne geçebilirmiyim? Kullanan arkadaşlar varsa stabilite açısından yorum yaparlarsa sevinirim. 1685792091 Ek olarak orangefox kurulu cihazımda. Magisk falan kullanmıyorum cihazımın rootlu olmasını istemiyorum.
  2. vehbiakdogan

Rom Redmi Note 9 Pro(Joyeuse) Mıuı 12.5.3 Kararlı Eu Rom Çıktı

Merhaba bende V12.0.2.0.QJZMIXM sürümü yüklüde verilerim silinmeden bu sürüme nasıl geçebilirim? Herhangi bir güncellemede gelmedi telefonuma
  3. vehbiakdogan

Soru note 9 pro telefonum Joyeuse mi Cortana mı?

Çok teşekkürler hocam çok güzel oldu telefonum valla :)
  4. vehbiakdogan

hocam çok teşekkür ederim twrp ile rom yüklemek için rom nerden indirebilirim yardım edermisiniz ?
  5. vehbiakdogan

Merhabalar daha öncede telefonum yanlış sürüm yükledim diye brick olmuştu. yaptırdığım telefoncu magisk yüklemişti. Bugün magiski açıp unistall yapınca telefon android yazısında kalıyor. Twrp ekranı açılıyor ve fastboota da giriyor. Telefonumun cortana mı joyeuse mi olduğunu nasıl...
  6. vehbiakdogan

Rehber Redmi Note 9 serisi hakkında önemli uyarı!

kardeşim istanbulda yaptırdım ben eminönünde doğupark iş hanında bilgin olsun.
  7. vehbiakdogan

Rehber Note 9 Pro ( JOYEUSE ) Twrp ve Root

1-2 saniye açılıp kapanıyo direk twrp veya fastboot moduna falan girmiyor
  8. vehbiakdogan

Rehber Note 9 Pro ( JOYEUSE ) Twrp ve Root

merhaba fastboot ekranına giremiyorum twrp menüsüde fatboot ekranıda açılmıyor şuan
  9. vehbiakdogan

Yardım Telefonumu Nasıl Kurtarabilirim ?

çok haklısınız hocam sizide anlıyorum ama telefonum olmadığı için özel mesaj yazamıyorum. bu yüzden paylaşmak zorunda kaldım kusura bakmayın
  10. vehbiakdogan

Zenex hocam forumda genelde herkes size yaptırmış bakma şansınız varmı konuya telefonlar iletişim kuramıyorum mail attım size zaten maildende bakabilirsiniz. şimdiden teşekkür ederim
  11. vehbiakdogan

Rehber Redmi Note 9 serisi hakkında önemli uyarı!

hocam peki briick olan cihazı onarabildinizmi aynı sorun şuan bende de var
  12. vehbiakdogan

çok teşekkür ederim sizede hocam mail gönderdim sms onayım olmadığı için özel mesaj gönderemedim
  13. vehbiakdogan

garantisi yok hocam malesef
  14. vehbiakdogan

çok teşekkür ederim hocam iletişime geçeyim
Üst Alt