vega1977 kullanıcısının son içeriği

1. V

Soru Samsung Galaxy note 8 mi Xiaomi mi 8 mi?

Birkaç sene daha geliştikten ve şirket politikasinda bi kaç değişiklik yaptıktan sonra miui çok daha iyi olacak o zamana kadar sam a devam Galaxy note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. V

Custom kullandıktan sonra samsung da çok daha kaliteli custom romlar var onları deneyin derim ben note serisini full kullandım ve custom rom +custom kernel ile süper oluyor Galaxy note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. V

2 yil mi5 pro seramik kullandım elimde durup dururken ekran gitti ayrıca abuk subuk güncelleme ve buglar da cabası ellerinde olan teknolojiyi daha doğrusu diğer markalar da çoktan verilen özellikleri damla damla veriyor miui ekran ışığı gözümu mahv etti oda çabası şimdi mi5 ile çektiğim video ve...
  4. V

Samsung un mali çöp olmaz sam in garanti ve servis agi kimde var kac kere gittim ben sam servisine Galaxy note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. V

Tamam işte takas etsin ben note9 dan bahsettim orada Galaxy note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. V

Note 8 cok daha iyi mi8 den Galaxy note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Kalem edge pil malzeme kalitesi garantisi vs daha birçok özelliği vede custom romda miui dan çok daha fazla özelliştirme var ki mi8 e aokp vs kurarim derseniz o baska ama miui tabanli bir romda batarya...
  7. V

Yardım Masik x premium NS

Tam ismi aklımda degil ama içinde ns geçiyor Galaxy note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. V

Satış --SEFA-- Ekran ve Kasa değişimleri (Oneplus ve Xiaomi)

Her ekranda aynı hocam twrp de boot da bozuk Galaxy note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. V

Satış --SEFA-- Ekran ve Kasa değişimleri (Oneplus ve Xiaomi)

Selamun aleyküm hocam mi5 tel durduğu yerde ekranda önce çizgiler çıktı şerit halinde ekranı kapat aç yapınca gidiyordu sonra sabit kaldı gitmiyor arada renkler birbirine giriyor çarpma düşme fln olmadı durduk yere bu ekran mi gitti yoksa virüs yada yazılımsal mi SM-N950F cihazımdan Tapatalk...
  10. V

Tertemiz kurdum ama böyle oldu bundan önce Omni vardı şarj iyiydi yazılımdan mi yoksa batarya mi bozuk nasıl anlarım bunun bir yolu var mı Mi 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. V

Bende de masik premium var ama pil ömrü hoşuma gitmedi sizde durum nasıl ben günde en az 3 kere sarj ediyorum teli Mi 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. V

Magisk te ns modülü var onu kurun Mi 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. V

MIUI 11 Masik X ™ Rom 7.2 MIUI 10

Ben kuramadım kurulumu tamamlanıyor premimum v 1.5 de de kurulum tamamladı ama tel açılmadı bootlop oldu en son u 1 de x de sıkıntı yoktu MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. V

MIUI 11 Masik X ™ Rom 7.2 MIUI 10

Masik iyi rom da bu yapımcısı tek bir romdan devam edip ona güncelleme yapmak yerine her seferinde farklı bir isimle çıkarıyor buda karmaşaya neden oluyor epic yada miui pro gibi yapsa çok güzel olacak hemde güncelleme den çok daha kolay haberimiz olurdu MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
  15. V

Rom MIUI TR - 9.7.25 [Miui10]

Fontu atardım ama romda dokuments eklentisi yokmuş atamadim font mtz yada ifont ile yaparsınız google dan istediniz fontu indirip uygulama ile kurun MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt