vedatdg kullanıcısının son içeriği

1. V

Mod [ROOT] WaEnhancer(WhatsAppPlusMod) + Patreon VIP

LSPosedi magisk ten kappattigimizda WA modülü WhatsApp ta menüden kalkıyor ayrıca modülün özelikleride WhatsApp tan kalkıyor WhatsApp orjinal haline dönüyor en önemlisi WhatsAppbı kaldığı yerden kullanıyorsun tekrar aktivisyon istemiyor
  2. V

peki WA çalışmadığı zaman WhatsApp bı modsuz haliyle kullanmaya devam edebilirmiyim
  3. V

WA modülleri ile WhatsApp ba aktivisyon başarılı bir şekilde sağladım fakat bu seferde oyunlarda kasma başladı magisk ten LSPosed i devre dışı bırakırsam WhatsApp a kullanımıma engel gelirmi acaba
  4. V

Yardım laptop siyah ekran gelmiyor

lenovo y530 marka windows 7 ultimate 64 bit yüklü laptopuma ilk açıldığı zaman f7 bios f12 setup gibi yazilar yazan siyah ekran gelmiyor, siyah ekran geçtikten sonra windows açılışı herşey normal gözüküyor, harici monitöre bağladığımda hdim veya vga farketmez siyah ekran haricide görüyorum...
  5. V

Yardım birinci alandayken ikinci alan dosyalarına erişim

arkadaşlar birinci alandayken ikinci alan dosyalarına erişim mümkünmü telefonum rootlu poco x3 nfc bilen varsa bana tam yolu yazabilirmi
  6. V

Yardım Kisa yoldan arama ve sms

Arkadaşlar samsungların rehberindeki gibi sağa kaydırınca arama sola kaydırınca sms gönderme gibi bir mod arıyorum bilgisi olan var mı acaba
  7. V

Rehber Kilit Ekranı Sol Bölüm Uygulamalarını Değiştirme

Ekledigin uygulamayı tuşları açmadan kulaniliyormu o önemli
Üst Alt