Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ayni sorun bende de var ayrica numara engelledigin zaman engellenen numara genede arayabiliyor bole devam ederse miui 11 geri donecegim zaten pek bi farkini da goremedim bildirim çubuğu dışında
Hayirli aksamlar
Telefonu bugun aldim gayet guzel ve memnunum biraz buyuk geldi tabiki ama alisacagiz artik yanliz bi sorun var onceden mi 6 kullaniyordum cekmece kismi vardi ana sayfada adim sayar temizleme vs. Bunda internet haberleri cikiyor onu nasil degistirebilirim
1590188475
Kendi...
Cvp versiginiz icin tesekkur ederim fakat cihazi birebir gormedim instagramda girdum gordugum kadari ile kutusu beyaz ama arka amblem yazisini goremiyorum etiket var gittigim zaman solediklerinize bakacagim sayet varsayalim adamin dedigi gibi global cikarsa cihaz alinirmi sizce
Herkese iyi aksamlar yurt disi kayitli telefon almak mantikli mi arada 800 tl fark var buna degermi yurt disi alinacak telefon global versiyonlu bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim
Şimdiden tesekkurler
Ayni sorunu bende yaşadım 3 gun ugrastim ne yaptiysam olmadi ama windows 7 yuklu bir makinada 10 dk islem tamam istersen sende ole dene 32 yada 64 bit win 7 driverleri yukle büyük ihtimal olacaktir