vatanclub kullanıcısının son içeriği

1. vatanclub

MIUI 12 Redmi Note 9S Hindistan Kararlı V12.0.1.0.QJWINXM İndirme Bağlantısı

Ayni sorun bende de var ayrica numara engelledigin zaman engellenen numara genede arayabiliyor bole devam ederse miui 11 geri donecegim zaten pek bi farkini da goremedim bildirim çubuğu dışında
  2. vatanclub

Rom Redmi Note 9S - Hindistan Kararlı V11.0.8.0.QJWINXM İndirme Bağlantısı

Sirf mi mesajlasma ve arama icin hint romu yukledim umarim pisman olmam
  3. vatanclub

Sohbet Redmi Note 9S Kullanıcı Yorumları

Hayirli aksamlar Telefonu bugun aldim gayet guzel ve memnunum biraz buyuk geldi tabiki ama alisacagiz artik yanliz bi sorun var onceden mi 6 kullaniyordum cekmece kismi vardi ana sayfada adim sayar temizleme vs. Bunda internet haberleri cikiyor onu nasil degistirebilirim 1590188475 Kendi...
  4. vatanclub

Sohbet Redmi Note 8 Pro - Kullanıcı Yorumları

Cvp versiginiz icin tesekkur ederim fakat cihazi birebir gormedim instagramda girdum gordugum kadari ile kutusu beyaz ama arka amblem yazisini goremiyorum etiket var gittigim zaman solediklerinize bakacagim sayet varsayalim adamin dedigi gibi global cikarsa cihaz alinirmi sizce
  5. vatanclub

Sohbet Redmi Note 8 Pro - Kullanıcı Yorumları

Herkese iyi aksamlar yurt disi kayitli telefon almak mantikli mi arada 800 tl fark var buna degermi yurt disi alinacak telefon global versiyonlu bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim Şimdiden tesekkurler
  6. vatanclub

Yardım Bootloader açılmama sorunu

Ayni sorunu bende yaşadım 3 gun ugrastim ne yaptiysam olmadi ama windows 7 yuklu bir makinada 10 dk islem tamam istersen sende ole dene 32 yada 64 bit win 7 driverleri yukle büyük ihtimal olacaktir
  7. vatanclub

MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

yüklemeyi yaptım fakat mi logosunda kaldı nerde yanlışlık yaptım acaba
  8. vatanclub

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

İyi aksamlar telefonum mi 6 bt kilidini ne yaptiysam acamadim guncelleme falanda geldigi yok acaba benim telefonda mi sikinti var
  9. vatanclub

Recovery Xiaomi Mi 6 - Twrp 3.4.0-0 Tek Tuş Yükleme Aracı (Alternatif Twrp eklendi)

aşağıdaki resimdeki hatayı alıyorum iki gündür ne yaptıysam olmadı
  10. vatanclub

Rom (Mi 6) Miui 9.2.2.0.NCAMIEK Global kararlı güncellemesi hakkında

kamerada mozaikleme falan vardi onlar gitmis yada ben mi bulamadim anlamadim MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt