varol61 kullanıcısının son içeriği

1. varol61

Soru Redmi Note 8 Pro resetleme sorunu

Redmi Note 8 Pro resetleme sorunu - telefonum 3 yıllık - son 1 aydır reset sorunu yasıyorum - bazen reset ustune reset atarken bazen 10-15 dakka çalışıp resetliyor. bazen 2-3 saat reset yok. - genlede batarya %50-40 den sonra yapıyor. % 20 lerde daha sık reset yapıyor. ama %90 larda da yapıyor...
  2. varol61

Soru 8 ball poll

Oyun güncelleme geldiktwn sonra açılmadı. Resetledim.yeniden kurdum indirdim ama nafile. Uyuma girerken atiyo açılmıyor. Eski sürümleri denedim işe yaramadı. Başka telefonda kendi kullanicimla giriş yapıyorum. Ama kendi telefonimfa oyuna giremiyorum
  3. varol61

Soru Magisk energized modülü

Telefonumu sifirladiktan sonra twrp ve robot asamalrini kaydettim. Sonra magisk 23.0 ile energized modülü yükledim. Termux terminalde su ... Ep -m işleminden sonra doya bulunamadı indirlemedi 404 vs gibi hatalar veriyor. 3 numara seçince yine aynı hata ve engelleme modu çalışmıyor. Eskiden aynı...
  4. varol61

Yardım Redmi Note 8 Pro Unlock Problemi

Redmi Note 8 Pro Unlock Problemi yasıyorum. 12.0.7 global rom yukledim ve yeniden başlatınca recovery menusune attı beni. Bende wipe dedim ama yinede acılmadı. Sonra farklı rom-twrp vs denedim unlock bişiler yazdı basarılı olmadım. Mi unlock programını kullandım. Mi hesaplarım birbine girmişti...
Üst Alt