Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Unlock için aktif olarak kullandığımızı sanmıştım. Daha izin verilmeden bilgisayara kurayım bakayım dedim, görmeyince aleti sorma ihtiyacı hissettim. Daha sonra videonuzu izleyince gerek olmadığını gördüm. Videonuz sayesinde de sorunsuz bir şekilde unlock işlemini gerçekleştirdim. İlginiz...
Merhabalar, mi pc suite yükledim bilgisayarıma (v3.2.1 3111) ancak uygulama aleti tanımıyor. Klasik bir hata olan "You need to update your device to use Mi Pc Suite. Update your device before connecting." hatasıyla karşılaşıyorum. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor?
Öncelikle herkese merhabalar. Ben de birkaç gün önce HepsiBurada üzerinden Mi5 siparişi verdim. Cihaz bugün elime ulaştı. Hemen sim kartı takmadan donanım testlerini yaptım ve imei kontrol ettim, herhangi bir problem çıkmadı. Tek sıkıntısı rom kısmında sanırım. Telefonun özellikleri şu şekilde...