vai kullanıcısının son içeriği

1. vai

Soru Kulaklık tavsiyesi

Rock Zircon kesinlikle
  2. vai

Arkadaşlar bu nedir?

Kullandığın temanın ayarları da olabilir.
  3. vai

Soru Mi5 parmak izi home tuşu soru

http://forum.miuiturkiye.net/konu/mi5-parmak-izi-okuyucuya-basmadan-parmak-okumayi-aktif-etme.8053/ Şu konunun yardımının dokunacağını düşünüyorum.
  4. vai

Rehber Mi5 Unlock == Videolu Anlatım==

Unlock için aktif olarak kullandığımızı sanmıştım. Daha izin verilmeden bilgisayara kurayım bakayım dedim, görmeyince aleti sorma ihtiyacı hissettim. Daha sonra videonuzu izleyince gerek olmadığını gördüm. Videonuz sayesinde de sorunsuz bir şekilde unlock işlemini gerçekleştirdim. İlginiz...
  5. vai

Unlock yapmayı denediğimde şu hatayla karşılaştım yardımcı olabilecek var mı? edit: sorunu çözdüm, teşekkürler.
  6. vai

Merhabalar, mi pc suite yükledim bilgisayarıma (v3.2.1 3111) ancak uygulama aleti tanımıyor. Klasik bir hata olan "You need to update your device to use Mi Pc Suite. Update your device before connecting." hatasıyla karşılaşıyorum. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor?
  7. vai

yeni telefon aldıktan sonra yapılması gereken işlemler adım adım

Anladım, çok teşekkür ederim cevabınız için.
  8. vai

yeni telefon aldıktan sonra yapılması gereken işlemler adım adım

Öncelikle herkese merhabalar. Ben de birkaç gün önce HepsiBurada üzerinden Mi5 siparişi verdim. Cihaz bugün elime ulaştı. Hemen sim kartı takmadan donanım testlerini yaptım ve imei kontrol ettim, herhangi bir problem çıkmadı. Tek sıkıntısı rom kısmında sanırım. Telefonun özellikleri şu şekilde...
Üst Alt