Vagus kullanıcısının son içeriği

1. V

Yardım Uygulamanın kapanmaması

Herhangi bir uygulamadayken tus klidini kapattığımda, nekadar süre gecerse gecsin tekrar telefonu actığımda,acık olan uygulamadan ne seviyede tuş klidini kapattıysam oradan acılıyor, mmesela bu forumda hangi sayfayı okur iken tus klidini kapatırsam, 5 saat sonra tus klidini actığımda,okudum...
  2. V

Yardım MIUI 11 Ekran yansıtma sorunu

Bazen yansiyo bazen yansimiyo, kafasina göre takiliyo, guzel calisan uygulamayi bok etmisler
  3. V

Otomatik bluetooth aciyor cast, tv lerin cogunda bluetooth yok, ikisini birlikte (wifi ve bluetooth)kullanmak istiyor, muhtemen ondan kaynakli bir sorun
  4. V

Miui turkiye sayfasini tv ekranina yansitabiliyormusunuz , tv de telefonun ana ekranini gorebiliyormusunuz?ben yansitamiyorum, miui 10 yapabiliyorduk
  5. V

Yuotube kendi uygulamasi uzerinden yansititor saten yillardir, baska bir goruntu denedinizmi, mesela telefonun kendi ekraranini yada cromeden herhangi film dizi
  6. V

Bende baglanamadim, tv goruyor, tv tekefonu goruyor, mi telefon baglanmaya calisiyor diyor orada kaliyor, bi turlu baglanamadi, tv lg 1573300063 Global yüklu
  7. V

İnceleme MIUI 11 olumsuz yanları

Ekran yansitmayi deneyen oldumu, miui 10 calisiyordu, 11 sonrasi calismiyor 1573300899 Çok ilginc bir hata buldum, 444 lu bir numarayi aradiginizda baglaniyo, ama numara rehberde kayitli ise basina +90 koyup ariyor, servis eksik numara olarak goruyor, rehberden sildigimizde manuel numarayi...
  8. V

İnceleme MIUI 11 olumsuz yanları

Cast yada ekran yansitma calismiyor
  9. V

Yardım Televizyona video yansıtma

Ayni tv ve telefon bende de var ben yansiyorum, ama once webosta ekran yansitma diye bi uygulama var, onu acmaniz lazim, youtube icin ise you tube uygulamasinda tv yansit deyince, kapali tv yinacip yansitiyo cocuk oynarken icerden birden tv aciliyo, korkmuyoda degiliz
  10. V

Haber [17 Aralık] Google Türkçe Asistan Geldi. Aktif Etme Adımları Yazımızda

Oluyor ama tekrar türkce yapinca gidiyor malesef
  11. V

Tum ayar ayarli 1544775307 Neye tiklayinca asistan aciliyor, vois match inaktif, ana ekran dügmesine basinca acilmiyor, google girince guncelemere tiklayinca asistan sayfasi geliyor
  12. V

Bende de aktif ama calismiyor sanirim, asistani nasil acilacagini bulamadim sanirim, mi note 3 de
  13. V

Tema Blue Life (Tema Markette Yayında)

Globaldeyim, bizde olmuyo sanirim, dediginiz menude cikmiyo tsk ettim,
  14. V

İkonlarda 5*6 gibi
  15. V

Temanin ayarlari nasil yapiliyor acaba
Üst Alt