Vagus kullanıcısının son içeriği

1. V

Yardım Note 8 pro aux sorunu

Ben kulaklık takdığım, kulaklık bildirimi yanıp sönüyor,klaklığı görmüyor, aux girişleri hepden sorunlu galiba, redmi ucuz mal kullanıyo
  2. V

Yardım Uygulamanın kapanmaması

Note 8nprolarda böyle sanırım, sürüm 11.04 Mi note3 te 11.05, ve onda olmuyor
  3. V

Bende hepsi pil tassrrufu önerilir de ayarlı, hatta tam kısıtlıdada degişmşyor, pil tasarrufuna gectipimdede
  4. V

Normal degil, ön belleği temizlemesi lazım, diğer mi telefonumda temizliyor, tekrar acılldığında ana ekranda acılıyor, ön belleği temizle ayarını boşa yapmiş gibi oluyor, hepsini kapatıp son uygulamayı acık tutuyor, pc deki uyku modu gibi, belki pil yiyor, sürümde hata var sanırım
  5. V

Bulamadım öyle bir ayar, umarım vardır 1591642970 Hocam oyle yapıyorum ,ama sacmalık ollmus, kendisının kapanması lazım, her zaman ana ekrana dönmek angarya gibi oluyor
  6. V

Global sürum, rodsuz, 11.04 Hocam siz anlsmamışsınız sorunu, anlattığınız baska birsey, benim yasadığım söyle vatsup girdiniz mesaj okudunuz, ekranda vatsup da iken tuş kilidini kapattınız, telefona hiç ellemeyip 24 saat beklediniz, sonra tus kilidini actınız,acılan ekran dünkü vatssup ekranı,
  7. V

Ayarlı 1 dk ya
  8. V

Bir uygulama degil, tüm uygulamalarda, bir uygulamadayken tus kilini kapatın 5 dk sonra acın, direkk o uygulamayla acılıyor telefon, redmi note8 pro, diger mi telimde ana ekran ile acılıyo, ttü. Oltimizaasyınlar yapılı
  9. V

Yıllardır mi kullanırım, minote 3 de var onda böyle birsey yasamıyoruz, ayni işlem sisteminde redmide garip sorunlar var, arka planda tüm uygulamaları kapatıyor,ama son kullanılanı kapatmıyor
  10. V

Herhangi bir uygulamadayken tus klidini kapattığımda, nekadar süre gecerse gecsin tekrar telefonu actığımda,acık olan uygulamadan ne seviyede tuş klidini kapattıysam oradan acılıyor, mmesela bu forumda hangi sayfayı okur iken tus klidini kapatırsam, 5 saat sonra tus klidini actığımda,okudum...
  11. V

Yardım MIUI 11 Ekran yansıtma sorunu

Bazen yansiyo bazen yansimiyo, kafasina göre takiliyo, guzel calisan uygulamayi bok etmisler
  12. V

Otomatik bluetooth aciyor cast, tv lerin cogunda bluetooth yok, ikisini birlikte (wifi ve bluetooth)kullanmak istiyor, muhtemen ondan kaynakli bir sorun
  13. V

Miui turkiye sayfasini tv ekranina yansitabiliyormusunuz , tv de telefonun ana ekranini gorebiliyormusunuz?ben yansitamiyorum, miui 10 yapabiliyorduk
  14. V

Yuotube kendi uygulamasi uzerinden yansititor saten yillardir, baska bir goruntu denedinizmi, mesela telefonun kendi ekraranini yada cromeden herhangi film dizi
  15. V

Bende baglanamadim, tv goruyor, tv tekefonu goruyor, mi telefon baglanmaya calisiyor diyor orada kaliyor, bi turlu baglanamadi, tv lg 1573300063 Global yüklu
Üst Alt