Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dayanamadım HyperOs 3 yükledim herkes bataryadan şikayetçi ama ben de inanılmaz bir iyileşme oldu. Şarjım bitmiyor, kamera performansı artmış, arayüz güzelleşmiş.
Kamera gelişmesinin olmasına sevindim çünkü sektördeki en iyi kamera donanımına sahip telefona ama en iyi fotoğrafı çekmiyor. Potansiyeli çok yüksek pro kamerada ince ayarlarda acayip işler çıkartıyor.
Benim gördüğüm 14u,15u ve 17 serisi vardı liste geniş aslında ama hatırladıklarım bunlar. Leicanin yapay zeka işlemelerini geliştirmek üzerine özel çalıştıklarını yazmışlardı.
Arkadaşlar HyperOs 3 için bazı modellere özel Kamera optimizasyonu yapıldığı söyleniyor ve bu modeller arasında mi 15 Ultra da var. Kamera performansını kıyaslayacak olursanız gerek yapay zeka düzeltmeleri, gerekse kamera performansında ne gibi değişiklikler gördünüz?
Global rom ile diğer iyi custom romlar arasındaki farklar nelerdir mesela ne kadar batarya süresi farkediyor veya global romda olan hangi sorunları çözmüşler birde nerdeyse mi7 çıkacak bu sorunları hala çözememeleri tuhaf değil mi
Böyle bir şey Nasıl olabilir anlamıyorum jdi panelle üretim yapacağız deyip stok sıkıntısı çekince lg panel kullanmaları ilginç . One plus 5 için firmanın ekran ters değil sizin gözünüzde bir sorun var benzeri Bi açıklama yapmaları gibi bir şey
Böyle bir şey Nasıl olabilir anlamıyorum jdi...