v10furkanv10 kullanıcısının son içeriği

1. V

Rom Xiaomi 15 Ultra EU ROM

Hyper AI fotoğraf oluşturma da çalışmıyor.
  2. V

Ben de galeride bir tek ai ultra HD kısmı çalışmıyor onun dışında sorun tespit edemedim.
  3. V

Dayanamadım HyperOs 3 yükledim herkes bataryadan şikayetçi ama ben de inanılmaz bir iyileşme oldu. Şarjım bitmiyor, kamera performansı artmış, arayüz güzelleşmiş.
  4. V

HyperOS HyperOS 3.0 Hakkında merak edilenler. (Detaylı İnceleme)

Global sürüm için ocaktan önce verilmesi çok iyimser bir yaklaşım olur. EU rom kullananlar mutlu :))
  5. V

Kamera gelişmesinin olmasına sevindim çünkü sektördeki en iyi kamera donanımına sahip telefona ama en iyi fotoğrafı çekmiyor. Potansiyeli çok yüksek pro kamerada ince ayarlarda acayip işler çıkartıyor.
  6. V

Benim gördüğüm 14u,15u ve 17 serisi vardı liste geniş aslında ama hatırladıklarım bunlar. Leicanin yapay zeka işlemelerini geliştirmek üzerine özel çalıştıklarını yazmışlardı.
  7. V

HyperOs 3 nasıl geçmeyi önerir misiniz? Yaşadığınız sıkıntılar ya da gördüğünüz hatalar neler?
  8. V

Soru hyper os 3 mi 15 ultraya ne zaman gelecek

Globale gelmesi daha en az 3 ayı bulur
  9. V

HyperOs 3 ve2 arasında var mı eu rom içerisinde ?
  10. V

Arkadaşlar HyperOs 3 için bazı modellere özel Kamera optimizasyonu yapıldığı söyleniyor ve bu modeller arasında mi 15 Ultra da var. Kamera performansını kıyaslayacak olursanız gerek yapay zeka düzeltmeleri, gerekse kamera performansında ne gibi değişiklikler gördünüz?
  11. V

Yardım Poco F2 Pro Batarya Önerisi

Özetle en iyi ve stabil performansı veren bataryayı arıyorum. Servisten talep etmem mümkün mü?
  12. V

Yardım Düşük Işıkta İyi Fotoğraf Çeken

Sen imkansızı istemişsin ben gece çekimi kötü diye mi 6 dan vazgeçip 2500 e u11 aldım
  13. V

Soru Xiaomi MI 6 için En STABIL ROM ?

Global rom ile diğer iyi custom romlar arasındaki farklar nelerdir mesela ne kadar batarya süresi farkediyor veya global romda olan hangi sorunları çözmüşler birde nerdeyse mi7 çıkacak bu sorunları hala çözememeleri tuhaf değil mi
  14. V

Mİ 6 Panel

Böyle bir şey Nasıl olabilir anlamıyorum jdi panelle üretim yapacağız deyip stok sıkıntısı çekince lg panel kullanmaları ilginç . One plus 5 için firmanın ekran ters değil sizin gözünüzde bir sorun var benzeri Bi açıklama yapmaları gibi bir şey Böyle bir şey Nasıl olabilir anlamıyorum jdi...
  15. V

Mi 6 ekran değişimi.

ben olsam kendim değiştirirdim cihazı saçma sapan Bi yere verip oyuncak ettirmezdim .
Üst Alt