UzunLafınKısası kullanıcısının son içeriği

1. UzunLafınKısası

Yardım HyperOS'dan MIUI'a geçince telefon açılmıyor

Bende xiaomi 12T var. TWRP ile HyperOS'dan MIUI'a geçmeyi denedim. Cihaz açılmıyor. MIUI Romu flashlarken ekran fotoğraflarını aldım. Şu an sürekli mi logosu gelip gidiyor. Fastboota da recovery moda da girmiyor. Ne yapabilirim ?
  2. UzunLafınKısası

Çözüldü Xiaomi 12T oyunda ekran yenileme hızı düşüyor

Xiaomi 12T kullanıyorum. Oyunlarda ekran hzi 60a düşüyor. Pil ve performansı adb yoluyla silince düzeliyor ama bu seferde cihazın şarjı bitince veya bir şekilde kapanınca bootloopa giriyor cihaz. Pil ve performans verisini silmek işe yaramıyor cihaz ısınınca yine direkt 60hz oluyor. Komple o...
  3. UzunLafınKısası

Çözüldü Mi flash tool ile sürüm düşürürsem cihaz brick olur mu?

Hocalarım elimizde yeni güncellediğimiz bir cihaz var diyelim. Güncellemeyi beğenmedik. Eski sürüme döndürmek istiyoruz diyelim. BL kilidi açmadanda mi flash tool kullanarak önceki romu flashlayabilir miyiz? Bu işlemde cihaz brick olur mu? Veya telefonun kendi arayüzünden güncelleme paketini...
  4. UzunLafınKısası

Yardım Marisa kernel hangi romda çalışır ?

Merhaba hocalarım. Mi 9T Pro cihazımda ekranı yüksek tazeleme hızlarına çıkarmak istiyorum. 60 üstü olsun yeterli yani 81hz veya 72 hz falan farketmez. 1. sorum bu kernel(son sürümü) hangi romda çalışır? 2. sorum bu kerneli nasıl yüklerim. Root ve twrp var. Marisa Kernel Official Channel...
  5. UzunLafınKısası

Yardım Mi 9T Pro dokunmatik hızı nasıl arttırılır?

Merhaba hocalarım. Mi 10T telefonumun anakartında hafıza entegresi bozulduğu için Mi 9T proya geçtim. Mi 9t Pro telefonumda dokunmatik gecikmesi var. Dokunmatik yenileme hızını nasıl arttırabilirim ? Dokunmatik yenileme hızı yüksek bir rom var mıdır ? (Pixel experience denedim stock ile aynı...
  6. UzunLafınKısası

Soru 60Hz ekranda 240hz dokunma hassasiyeti yapılabilir mi?

Merhaba hocalarım. Benim cihazım Mi 10T. Yani 240hz dokunmatik hassasiyeti var fakat bu sadece 144hz ekranda çalışıyor. Ekranı 60hzde kullanırken 240hz dokunmatik hassasiyeti nasıl yapabilirim?
  7. UzunLafınKısası

Yardım Edl modundaki cihaza rom yüklerken doğrulama kodu gelmiyor

Merhaba hocalarım. Fastboot modunda rom atarken cihazımı brick etmiştim. Şimdi cihazı edl moduna aldım. Mi flash tool ile edl modunda rom yüklemeye çalışıyorum. Yüklerken benden mi hesabıma girmemi istedi. Hesaba girdim şimdide telefon numarama bir kod gelecek fakat hem kod gelmiyor hemde...
  8. UzunLafınKısası

Yardım Fastboot rom yüklerken kablo çıktı cihaz sustu

Merhaba hocalarım. Fastboot moddan Mi 10T cihazıma yeni rom yüklemeye çalıştım. Kabloyu yanlışla rom yüklenirken çıkardım. Cihaz hiçbir şekilde tepki vermiyor. Bilgisayarda artık aygıt yöneticisinde bile görünmüyor. Mi flash toolda da aynı şekilde. ne yapabilirim ? Cihazı kurtarmanın bir yolu...
  9. UzunLafınKısası

Yardım PLAY STORE giriş yapılamıyor

Arkadaşlar telefonumda play storea giriş yapmaya çalıştığımda There was a problem communicating with Google servers. Try again later. Yazıyor bunu nasıl çözebilirim ?
  10. UzunLafınKısası

Yardım Tüm Custom Romlarda Tiktok videoları oynatmıyor.

Merhaba hocalarım. Mi 10T telefonuma neredeyse tüm custom romları denedim. Hiçbirinde tiktok ve discord videoları oynatılamıyor. Eskiden denediğim ve normal çalışan romlarda bile artık tiktok çalışmıyor. Sebebi ne olabilir. Temiz kurulum yaptığıma eminim. Custom romları ilk kurarkende...
  11. UzunLafınKısası

Yardım Bootloader kilidi kapalı gibi gösterilir mi?

Merhaba hocalarım. Ben Poco x3 pro telefonumun bootloader kilidini açtım. Root yüklemedim. Bazı milli eğitim bakanlığına bağlı uygulamalar güvenlik hatası vermeye başladı. Bootloader kilidini kapalı gibi göstermenin bir yolu var mı?
  12. UzunLafınKısası

Yardım Play hizmetlerini nasıl silebilirim?

Merhaba hocalarım. YouTube vanced yüklemek için magiskden (ne işe yaradığını bilmiyordum) fotoğrafını bıraktığım modülü yükledim. Vanced sorunsuz çalıştı fakat google play hizmetleri artık çalışmıyor. Yabancı forumlarda okuduğuma göre play hizmetlerinin yüklü olduğu klasörde artık vanced...
  13. UzunLafınKısası

Çözüldü Güncelleme sonrası RSA kilidi gelebilir mi?

Benim cihazım yurtdışı Mi 10T. İlk aldığımda android 10 ile gelmişti ve imei atmıştım. Şimdi android 11 güncellemesini yaptım. Bu güncellemeyle beraber RSA kilidi 2.sime de geldi mi? Birde sanırım bu imei EFS diye bir dizine kayıt oluyormuş. Ben yeni rom kurmak istiyorum. İmei uçma ihtimaline...
  14. UzunLafınKısası

Yardım Mi 10t batarya kalibrasyonu nasıl yapılır?

Bundan 6 ay önce Xiaomi Mi 10t aldım. Günde 6 saat aralıksız PUBG oynayabiliyordum. Zamanla batarya performansı çok düştü. Şimdi şarj 2 saatte bitiyor ve bittikten sonra şarja hiç takmadan hemen bir daha telefonu açtığımda %35 civarı pil olduğunu görüyorum. Yarım saat daha oynadıktan sonra pil...
  15. UzunLafınKısası

Yardım Mi 10T Tazeleme hızı düşüyor

Merhaba Cihazım Xiaomi Mí 10T ve oyundayken pil tasarrufunu açmadığım halde bir süre sonra telefon tazeleme hızını 90dan 60a düşürüyor. Kendim ayarlardan tekrar 90a alıyorum fakat 1-2 dakika sonra tekrar 60a düşüyor. Ekran tazeleme hızı düşünce dokunmatik tepki süresi de artıyor. Yardımcı...
Üst Alt