Uzmankan kullanıcısının son içeriği

1. U

Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

Kullandığım modüller ve gizleme kısmı zahmetsiz oldu. M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. U

En sonunda magisk ile root yapıp o şekilde tüm uygulamaları, bankacılık dahil sorunsuz kullanıyorum. M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. U

En düzgün çalışan tayvan sürüm orjinal stok rom. Endonezya romunda haritaların mavi nokta konum yönü görünmüyordu. Bu sürüm hem stabil hemde hatasız çalılıyor. Arama kaydedici de hatasız çalışıyor. Çoğu custom romları denedim. Ya ekran parlaklığı düzgün çalışmadı, ya hızlı şarj olmadı, yada...
  4. U

Yardım Wifi, pusula ve konum hataları hk

Android 12 sürümüne düşürdüm cihazı düzeldi. 13 sürümünde hata var sanırım M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. U

Google haritalarda şuanki konumumu gösteren mavi noktadan telefonu tuttuğum yöne doğru mavi hüzme şeklinde görünmüyor. Haritaları sıfırlayınca geliyor. Ama kapatıp açınca yine kayboluyor sizlerde de böyle mi cihazda mı problem yoksa uygulamada mı bende sadece nokta olarak görünüyor. Ayrıca...
  6. U

Merhaba cihazıma sıksık custom romlar kurdum. Şimdi wifi çekim gücüm düştü eskiden arka odadan kopmadan bağlanırken şimdi kopmalar yaşıyorum. 2. Problem pusula iphone ile aynı göstermiyor 8 çizerek kalibre ediyorum ama yine hatalı görünüyor. 3. Google mapsta önceden konum kısmında yönümü...
  7. U

Yardım Mi mesajlarin etkinlestirilmesi hk

Merhaba cihazımın mi mesaj servisi Turkcell'de etkinlesmiyor ama türk telekomda etkinlesiyor. Ayrıca 1 hafta 10 gün sonra kendiliğinden de etkinlesiyor bunu etkinleştirme in başka yolu varmıdır M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. U

Yardım MIUI 14 sonrası uygulama yüklenmeme problemi hk

Merhabalar cihazıma MIUI 14 sürümünü temiz yükledim sonra APK ve Google playdan uygulama kuramama problemi yaşamaya başladım çözümü varmıdır acil. 1680808658
  9. U

Rom Miui 14 Endonezya romu cikmis

Bağlantı adresi bu https://bigota.d.miui.com/V14.0.2.0.TKFIDXM/miui_SWEETIDGlobal_V14.0.2.0.TKFIDXM_df828d33c5_13.0.zip M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. U

Yardım Hafıza kartı desteği hk

Merhabalar cihazıma 64 gb sdxc hafıza kartı aldım PC de biçimlendiril kullanınca telefon görüyor ama cihazı kapatıp açınca hafıza kartı desteklenmiyor diyor. Telefondan biçimlendirme yapmaya çalışınca tel donuyor. Bu kartı telefonun destekleyeceği şekilde pcden formatlayabilirmiyim bilgisi olan...
  11. U

Soru IMEI süresi hk

Merhabalar, yurt dışı cihazlarında yılbaşında IMEI kullanım hakkı sıfırlanıyor diye biliyordum. Ama 2022 de kapanan imeiler hala açılmadı bilgisi olan varmı. Yoksa bi kere kayıt dışı olarak sisteme düşünce sürekli olarak kapanıyormu M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. U

Soru Kameranın bazı bölgeleri flu çekmesi hk

İyi günler not 10 pro ve daha önce kullandığım xiaomi cihazlarında kamera ile a4 boyutunda bir yazı çektiğimde sayfanın bazı bölgeleri flu, blurlu gibi çıkıyor bence xiaomi nin yazılıyla alakalı diye düşünüyorum varmıdır bunu düzeltmenin bir yolu veya romu. İphone be Samsung bu şekilde çekmiyor...
  13. U

Yardım Note 10 provowifi ve volte hk

İyi günler cihazım yurtdışı email repairli cihazda volte ve wowifi çalışmıyor endonezya rom yüklü yapmamız gereken bişey varmıdır M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. U

Yardım Note 10 pro titreşim hk

İyi günler not 10 pro cihazın titreşimi çok az geliyor ayarıda yok sanırım yada ben bulamadım. Cepte titrediği anlaşılmıyor çözümü varmıdır M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. U

Yardım Kalıcı twrp hk

İyi günler kalıcı olarak twrp araci varmidir rootu kaldirinca siliniyor. Rootsuz olarak varmidir M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt