uzmanadam kullanıcısının son içeriği

1. uzmanadam

Soru Cihazım Mi 10T Global mi?

This is a Mi 10T Lunar Silver 8G RAM 128G ROM Congratulations! You can be assured the phone you have purchased is the official international version. Sorgulamayı yaptım Global sürümmüş çok teşekkür ederim sağ olun :)
  2. uzmanadam

Soru Cihazım Mi 10T Global mi?

Selamünaleyküm, Mi 10T cihazım global mi değil mi anlayamadım. Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum. Teşekkürler. Model No: M2007J3SY MIUI Sürümü kısmında MIUI GLOBAL 12.1.3 olarak yazmakta fakat internetten araştırdığım makalelerde model numarası sonunda G yazıyorsa Global, I yazıyorsa...
  3. uzmanadam

Soru Redmi Note 10 Pro vs Huawei P40 Lite

Selamünaleyküm, Huawei Türkiye garantili sıfır P40 Lite buldum 2800₺’ye sizce bu cihazı mı almalıyım yoksa yurtdışı kayıtsız aynı fiyata Redmi Note 10 Pro mu almalıyım? Fiyatları aynı, her iki cihazda 6/128 Redmi Note 10 Pro’yu sahibinden’de Karaçay İletişim - Haydar Karaçay’da buldum. P40...
  4. uzmanadam

Soru Poco X3 NFC almalı mıyım?

2300 TL'ye buldum ustam. Karaçay Teknoloji Haydar Bey'de.
  5. uzmanadam

Soru Poco X3 NFC almalı mıyım?

Selamun Aleyküm, Yurt dışı Poco X3 NFC 128GB alma düşüncem var. Sizce almalı mıyım? Fiyatlar yıl sonuna doğru düşer mi? Bu cihazın kronik sıkıntıları var mı? Teşekkürler.
  6. uzmanadam

Soru Note 8 / 128 GB Var Mı?

Yok, var olduğunu aslında ben de biliyorum hocam fakat bazı arkadaşlar ve satıcılar 128'lik yurt dışı cihazların Çin Rom olarak geldiğini ve sonradan Global Rom atıldığını söyleyince tereddütte kaldım. 64 GB olan model ile 128 GB olan model arasında sanırım sadece hafıza farkı var sanırım başka...
  7. uzmanadam

Soru Note 8 / 128 GB Var Mı?

Selamun Aleyküm, Note 8 / 128 GB modeli resmi olarak var mı? Sahibinden'de ve diğer platformlarda hep 64 GB'lık modeli görüyorum. Bugün yarın satıcının birinden 128 GB almak üzereyim fakat bazı arkadaşlar ve satıcılar 128 GB olan modellerin üretilmediğini Çin'de dahi olmadığını, 128'lik...
  8. uzmanadam

Soru Redmi Note 8 mi ? Yoksa Redmi Note 6 Pro mu?

Note 9S çok pahalı hocam. Bütçem en fazla 1700 TL, ayrıca yurt dışı 64GB modeline 1700 TL istiyorlar. Ben 128GB modelini o fiyata alacağım.
  9. uzmanadam

Evet hocam doğrudur. O halde Note 8 alayım teşekkürler.
  10. uzmanadam

Redmi Note 8 128GB ile Redmi Note 9 128GB aynı fiyat hocam. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?
  11. uzmanadam

Hocam cihazdan memnun musunuz? 1700 TL cihaz için ödeyeceğim + 40 TL orijinal şarj aleti için + 20 TL kargo ücreti. Açıkçası Note 8 ile birebir aynı fiyata Note 9 128GB buldum ikisi arasında kalmıştım ama bilemedim.
  12. uzmanadam

Merhaba Dostlar, Redmi Note 8 128GB mı (1700 TL) ? Yoksa Note 6 Pro 64GB mı (1400 TL) ? Cihazlar yurt dışı. Teşekkürler.
  13. uzmanadam

Soru Redmi Note 8 mi? Redmi Note 9 mu? Sizce Hangi Cihazı Almalıyım?

Note 8 alacağım gibi görünüyor :) 128 GB modelinden alacağım inşallah. Beyaz renk düşünüyorum. Mavi de hoş duruyor ama bilemedim :) CE sertifikasına dikkat edeceğim hocam. Note 9S herhalde o fiyatlara bulamayabilirim.
  14. uzmanadam

Soru Redmi Note 8 mi? Redmi Note 9 mu? Sizce Hangi Cihazı Almalıyım?

Benim şuan aklımda sadece şu soru işareti kaldı; acaba 11.11 kampanyası ile çok uygun fiyata alabilir miyim? Açıkçası bütçem max 1700 TL
Üst Alt