uzmanadam kullanıcısının son içeriği

1. uzmanadam

Soru Cihazım Mi 10T Global mi?

Selamünaleyküm, Mi 10T cihazım global mi değil mi anlayamadım. Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum. Teşekkürler. Model No: M2007J3SY MIUI Sürümü kısmında MIUI GLOBAL 12.1.3 olarak yazmakta fakat internetten araştırdığım makalelerde model numarası sonunda G yazıyorsa Global, I yazıyorsa...
  2. uzmanadam

Soru Redmi Note 10 Pro vs Huawei P40 Lite

Selamünaleyküm, Huawei Türkiye garantili sıfır P40 Lite buldum 2800₺’ye sizce bu cihazı mı almalıyım yoksa yurtdışı kayıtsız aynı fiyata Redmi Note 10 Pro mu almalıyım? Fiyatları aynı, her iki cihazda 6/128 Redmi Note 10 Pro’yu sahibinden’de Karaçay İletişim - Haydar Karaçay’da buldum. P40...
  3. uzmanadam

Soru Poco X3 NFC almalı mıyım?

Selamun Aleyküm, Yurt dışı Poco X3 NFC 128GB alma düşüncem var. Sizce almalı mıyım? Fiyatlar yıl sonuna doğru düşer mi? Bu cihazın kronik sıkıntıları var mı? Teşekkürler.
  4. uzmanadam

Soru Note 8 / 128 GB Var Mı?

Selamun Aleyküm, Note 8 / 128 GB modeli resmi olarak var mı? Sahibinden'de ve diğer platformlarda hep 64 GB'lık modeli görüyorum. Bugün yarın satıcının birinden 128 GB almak üzereyim fakat bazı arkadaşlar ve satıcılar 128 GB olan modellerin üretilmediğini Çin'de dahi olmadığını, 128'lik...
  5. uzmanadam

Soru Redmi Note 8 mi ? Yoksa Redmi Note 6 Pro mu?

Merhaba Dostlar, Redmi Note 8 128GB mı (1700 TL) ? Yoksa Note 6 Pro 64GB mı (1400 TL) ? Cihazlar yurt dışı. Teşekkürler.
  6. uzmanadam

Satış ⭐ SATILIK ⭐ Ryzen 5 3600 İşlemcili Masaüstü PC

Merhaba, Elimde gaming bir masaüstü pc var. Bilgisayar Özellikleri AMD Ryzen 5 3600 İşlemci (Tray Değildir) Fanıyla Birlikte Orijinal Kutusu İçerisinde Gelmiştir Corsair Vengeance 16GB Ram (2x8) 3000MHz Gigabyte B450M S2H Anakart Sapphire RX590 Nitro+ Special Edition Ekran Kartı 8GB Toshiba...
  7. uzmanadam

Soru Redmi Note 8 mi? Redmi Note 9 mu? Sizce Hangi Cihazı Almalıyım?

Merhaba, Redmi Note 8 - 4/128GB 1700 TL Redmi Note 9 - 4/128GB 1700 TL Bu iki cihaz arasında çok kararsız kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Teşekkürler.
  8. uzmanadam

Soru Mi A3 İmei Atma İşlemi

Selamun Aleyküm, Bir arkadaştan sıfır Mi A3 almak üzereyim. Kutusu jelatinli falanmış hiç açılmamış cihaz bu nedenle kayıtlı cihaz değildir diye düşünüyorum. Aldıktan sonra kayıt işlemini yaptırabilme şansım var mı acaba? Yapan arkadaşlar varsa eğer tahmini ne kadara kayıt işlemini hallederler...
  9. uzmanadam

Yardım Note 6 Pro "this device is locked" Hatası

Merhaba, Eşimin telefonuna format attım fakat açılışta "this device is locked" yazıyor, wifi şifresini giriyorum sonra cihazı active et dediğimde şifre doğru olmasına rağmen telefon açılmıyor. Mi hesabına şifre ile giriş yapabiliyorum, orada yazan numara ile telefondaki numarada aynı ne...
Üst Alt