Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
This is a
Mi 10T Lunar Silver 8G RAM 128G ROM
Congratulations! You can be assured the phone you have purchased is the official international version.
Sorgulamayı yaptım Global sürümmüş çok teşekkür ederim sağ olun :)
Selamünaleyküm,
Mi 10T cihazım global mi değil mi anlayamadım. Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
Teşekkürler.
Model No: M2007J3SY
MIUI Sürümü kısmında MIUI GLOBAL 12.1.3 olarak yazmakta fakat internetten araştırdığım makalelerde model numarası sonunda G yazıyorsa Global, I yazıyorsa...
Selamun Aleyküm,
Yurt dışı Poco X3 NFC 128GB alma düşüncem var. Sizce almalı mıyım? Fiyatlar yıl sonuna doğru düşer mi? Bu cihazın kronik sıkıntıları var mı?
Teşekkürler.
Yok, var olduğunu aslında ben de biliyorum hocam fakat bazı arkadaşlar ve satıcılar 128'lik yurt dışı cihazların Çin Rom olarak geldiğini ve sonradan Global Rom atıldığını söyleyince tereddütte kaldım.
64 GB olan model ile 128 GB olan model arasında sanırım sadece hafıza farkı var sanırım başka...
Selamun Aleyküm,
Note 8 / 128 GB modeli resmi olarak var mı? Sahibinden'de ve diğer platformlarda hep 64 GB'lık modeli görüyorum. Bugün yarın satıcının birinden 128 GB almak üzereyim fakat bazı arkadaşlar ve satıcılar 128 GB olan modellerin üretilmediğini Çin'de dahi olmadığını, 128'lik...
Hocam cihazdan memnun musunuz? 1700 TL cihaz için ödeyeceğim + 40 TL orijinal şarj aleti için + 20 TL kargo ücreti.
Açıkçası Note 8 ile birebir aynı fiyata Note 9 128GB buldum ikisi arasında kalmıştım ama bilemedim.
Note 8 alacağım gibi görünüyor :) 128 GB modelinden alacağım inşallah. Beyaz renk düşünüyorum. Mavi de hoş duruyor ama bilemedim :) CE sertifikasına dikkat edeceğim hocam. Note 9S herhalde o fiyatlara bulamayabilirim.