Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamünaleyküm,
Mi 10T cihazım global mi değil mi anlayamadım. Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
Teşekkürler.
Model No: M2007J3SY
MIUI Sürümü kısmında MIUI GLOBAL 12.1.3 olarak yazmakta fakat internetten araştırdığım makalelerde model numarası sonunda G yazıyorsa Global, I yazıyorsa...
Selamun Aleyküm,
Yurt dışı Poco X3 NFC 128GB alma düşüncem var. Sizce almalı mıyım? Fiyatlar yıl sonuna doğru düşer mi? Bu cihazın kronik sıkıntıları var mı?
Teşekkürler.
Selamun Aleyküm,
Note 8 / 128 GB modeli resmi olarak var mı? Sahibinden'de ve diğer platformlarda hep 64 GB'lık modeli görüyorum. Bugün yarın satıcının birinden 128 GB almak üzereyim fakat bazı arkadaşlar ve satıcılar 128 GB olan modellerin üretilmediğini Çin'de dahi olmadığını, 128'lik...
Selamun Aleyküm,
Bir arkadaştan sıfır Mi A3 almak üzereyim. Kutusu jelatinli falanmış hiç açılmamış cihaz bu nedenle kayıtlı cihaz değildir diye düşünüyorum. Aldıktan sonra kayıt işlemini yaptırabilme şansım var mı acaba? Yapan arkadaşlar varsa eğer tahmini ne kadara kayıt işlemini hallederler...
Merhaba,
Eşimin telefonuna format attım fakat açılışta "this device is locked" yazıyor, wifi şifresini giriyorum sonra cihazı active et dediğimde şifre doğru olmasına rağmen telefon açılmıyor. Mi hesabına şifre ile giriş yapabiliyorum, orada yazan numara ile telefondaki numarada aynı ne...