UysaaL kullanıcısının son içeriği

1. UysaaL

Soru Xiaomi Mesajlar?

Xiaomi tool v1 diye Rusça bir program vardı. Forumda konusunu gördüm onunla denedim, yüklendi. 1746652046 Root yok hocam rootsuz yüklemem gerekiyor.
  2. UysaaL

Soru Xiaomi Mesajlar?

Merhaba arkadaşlar, telefona Xiaomi arama ve kişileri yükledim. Mesajlar uygulamasını yüklemek için herhangi bir yöntem var mı?
  3. UysaaL

Soru Xiaomi 14T Pro Server Kayıt

Tek Sim ve Çift Sim kayıt oluyor arada sadece fiyat farkı var. Uzaktan bağlantı ile yapılıyor. Çift hat kullanmıyorsanız tek sim kayıt yeterli. Güncelleme Sıfırladada herhangi bir sorun yaşanmıyor.
  4. UysaaL

Çözüldü Güç Tuşu Sorunu

İyi akşamlar, Az önce farkettim güç tuşuna basınca "Yeniden Başlat, Kapat l" seçeneği çıkmıyor. Normalde basınca gemini açılıyordu uzun basınca da Kapat seçeneği geliyordu. Şuan Kapat seçeneği çıkmıyor. Neyden kaynaklanıyor olabilir? Tuş çalışmıyor olsa Gemini de açılmaz. Edit: Nette aratırken...
  5. UysaaL

Yardım Gboard Klavyedeki Bu Özellik Nasıl Kapatılır?

Merhaba arkadaşlar, Resimde işaretli yerdeki kısım nasıl kapatılıyor? Yazarken ister istemez el değiyor ve klavye direk kapanıyor. Ayarlarda bulamadım.
  6. UysaaL

Yardım Mi Ekranında Sürekli Reboot Yapıyor

baktırdım onlarda da bir sorun yokmuş. batarya olabilir dediler. yedek batarya ile denedim sonuç yine aynı. sanırım başka donanımsal bir sorun var.
  7. UysaaL

Arka kapağı açtım kontrol ettim. Tuşlara tek tek basınca takılı kalma gibi bir durum yoktu ancak şöyle bir şey var fastboot moda sorunsuz bir şekilde girerken recovery moda girmiyor.
  8. UysaaL

yükledim nv data hatası vermiyor.
  9. UysaaL

Merhaba arkadaşlar Mi 11 Lite cihazım Mi Ekranında SSürekli reboot yapıyor. Fastboota giriyor. Ancak Recoverye girmiyor. Recoverye girdiğinde yeniden başlat deyince telefon normal açılıyor. BL Kilidi açık 4-5 defa fastboot üzerinden yeni rom yükledim. En son bu sabah açıldı telefon bir kaç saat...
  10. UysaaL

Yardım Mi 14 Ultra Server Kayıt

Özelden yazın hocam
  11. UysaaL

Yardım Mi 14 Ultra Server Kayıt

kim yapıyor?
  12. UysaaL

Yardım Xiaomi 14 Ultra CPID server kaydı

*** ücretli bir tool ile bir dosya çektim onun düzenlemek için 5usd kadar bir ücret ödedim
  13. UysaaL

Hayır hocam
  14. UysaaL

Dft pro zaten ücretli hocam. Ben arkadaştan aldım onun haricinde IMEI dosyasını düzenlemek için ufak bir miktar ödedim.
  15. UysaaL

kendim yaptım hocam ufak bir ücret ödedim sadece
Üst Alt