uygar_eroglu_16 kullanıcısının son içeriği

1. U

Yardım Xiaomi s2 main menu mi recovery 3.0 ses tusu takılı kalmasından dolayı cıkamıyorum

Telefonu kapattım ve mi recovery 3.0 takılı kaldı bıraz ugrastım ses tusuna rastgele basarak telefonu actım ama tkr kapattım ve suan acamıyorum kesın bır cozumu var ses tusu takılı kalıyor menuden cıkamıyorm tek istegim telefonu acmak ne yaptıysam olmadı acilll yardım eder mısınz? cok kotu br...
  2. U

Yardım Guncelleme sonrasi sorun

Ayni sorunu bende yasiyorum hocam duzeldi mi sorun 1567895696 Telefonu sifirladim duzeldi ama tkr etti sorun sonradan
  3. U

Yardım Guncellemeden sonra hata geldi

Hocam sifirladim duzeldi sonra ayni sorunlari tkr yasamaya basladim
  4. U

Yardım Telefon Konuşmalarında Karşı Tarafta Yankı Oluyor

Telefonu sifirladim ve bazi hatalar duzeldi ama bana pie güncellemesi geldikten sonra bu tur sorunlar yasadim ve sifirlayinca telefonu duzeldi
  5. U

Telefonu sifirladim hatalar duzeldi hocam 1567112147 Telefonu sifirlayibca duzeldi hocam eyv
  6. U

Sıfırlamadım sıfırlamak kesın cozum mu
  7. U

Ayn pie güncellemesinden sonra olmaya basladı
  8. U

Yardım Telefon Konuşmalarında Karşı Tarafta Yankı Oluyor

Aynı sorunu bende yasıyorum redmi s2 telefonym modeli güncellemeden sonra olmaya başladı
  9. U

Müzik acıyorum sonra baska bır uygulamaya gırınce muzık kendılıgınden kapanıyor bu olay güncellemeden sonra yasamaya basladım.Redmı s2 kullanıyorum bu sorunu yasıyorum cozum var mıdır acaba ?
Üst Alt