Uygar62 kullanıcısının son içeriği

1. U

Yardım Kırık ekran

Merhaba geçen günlerde telefonum yere düştü ve köşesi kırıldı kırık olan kısımda sararma meydana geldi bu ileride bir sorun teşkil eder mi telefonu zaten 7-8 ay sonra değiştirmeyi düşünüyorum bu kadar süre idare edebilir miyim.
  2. U

Yardım mi flash tool hatası

Merhaba arkadaşlar programı yüklerken böyle bir hata ile karşılaştım neyden kaynaklanıyor
  3. U

Soru Rn7 ekran süresi

Merhaba arkadaşlar sizce aldığım ekran süresi normalmi?
  4. U

Anket MIU 12

Sizce yeni MIU 12 nasıl olmuş ?
  5. U

Soru Tplink hız sorunu

Merhaba arkadaşlar herkese hayırlı cumalar sorum şu yönde internet hızım bir türlü sabit olmuyor yavaşlıyor bazen hızlanıyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
  6. U

Soru Otg

Merhaba arkadaşlar sorum şu yönde altta ekte olan resimlerdede belli oluyor zaten otgenin dışta kalan demir kısmı hafiften darbe yemiş iç tarafı da herhangi bir problem göremedim çalışıyor ama şarj soketine zararı olurmu bunun cevaplarsanız sevenirim şimdiden teşekkürler.
  7. U

Diğer Çorlu, Reşadiye mahallesi

Merhaba arkadaşlar iyi günler bugün farklı bir soruyla karşınızdayım babamın işleri gereği seneye Çorlu ya taşınmak zorundayız ve Reşadiye mahallesi civarlarında ev bakmaktayız forumlarda da hep eski konular var orada yaşayan arkadaşlar varsa bilgilendirirlerse sevinirim şimdiden teşekkürler.
  8. U

Soru Pubg

Merhaba arkadaşlar gene bir soruyla karşınızdayım cihaz note 7 ve son zamanlarda havalardanmıdır bilmiyorum ama cihaz pubde 3 dk oynadıktan sonra 41 dereceyi görüyor bu sizce normalmi.
  9. U

Soru Pubg moble

Merhaba arkadaşlar sorun şu yönde pubg oyununda adamların yoğun bulundukları yerlerde kasma sorunu yaşıyorum bunun çözümü nedir hex editör kullanıyorum ama oda Stabil değil birde önereceğiniz cihaz varmıbu oyun için fazla bütçe yok bu arada.
  10. U

Soru Redmi note 7 değerler normalmi.

Merhaba arkadaşlar %80'de şarjdan çıkardım. Sizce normalmi 40 fps pubg.
  11. U

Soru Wifi alt ağ maskesi

Merhaba arkadaşlar alt ağ mmaskesini nasıl değiştirebilirim.
  12. U

Soru Değerler normalmi

Merhaba arkadaşlar sizce değerler normalmi gfx CPU ve gpu.
  13. U

Soru Pubg

Arkadaşlar buraya çok şey yazıyorum vaktinizi boşa alıyorum ama bu bendemi bu sorun var pubgde 30 fps alıyorum en yüksek ayarlarda bile sizdede öylemi note 7 kullananlar.
  14. U

Yardım Performans ve güncelleme !

Merhaba arkadaşlar size bugün canımı çok sıkan bir durumdan bahsedeceğim konuyu açma sebebim ise note 7 kullanan arkadaşlar dada bu sorun varmı merak ettim telefonu alalı 8 ay falan oldu ilk aldığım zamanlar pil konusunda hiç sıkıntım yoktu çok memnundum hatta , şuan ise son gelen miu 11.0.7...
  15. U

Soru Pubg ve Şarj

Merhaba arkadaşlar sorum şu yönde , pubg'ye gelen son güncellemeden sonra Hd yada dengeli alsam bile gene 30-37 fps civarında geziyor , diğer sorum ise pubg'ye arkadaşlarla girdiğimiz için gün içinde 2 defa şarja takıyorum telefonu bundan birşey olurmu şimdiden teşekkürler.
Üst Alt