uyducu39 kullanıcısının son içeriği

1. U

Yardım Xiaomi 13 Pro Eu rom

Sık cihaz değiştiririm ama iOS a 6 ay sonra geri dönünce sanki evime dönmüş gibi hissettim. Ayrıca 14 pro max i ısıtmayı başaramadım ben ama mi 11 ultra kolayca ısınabiliyordu. Kısa süreli kullanımında 13 proda ısınma gözlemlemedim. Kamera konusunda iPhone bir yana tüm androidler bir yana…...
  2. U

Onu da iyi fiyata satıp yurt dışı 14 pro max e geçtim. Bakalım çıkarsa xiaomi 13 ultra alırım :) 1679831216 Katılıyorum. 13 proda 11 ultradan aldığım hissi alamadım.
  3. U

Doğru hocam 11 ultrada alışmıştım ama cihazı daha 1 hafta olmadan takasladım. Sıfır tr iphone 11 64 gb ve üstüne 7 bin teklif gelince hayır diyemedim doğrusu...
  4. U

Herkese çok teşekkür ederim. BL kilit açılınca fastboottan atacağım, daha basit geldi.
  5. U

https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv14/xiaomi.eu_multi_NUWA_V14.0.22.0.TMBCNXM_v14-13.zip/download Bu rom twrp ile yüklenmiyor hocam. Zipten çıkarıldığında yukarıdaki gibi görünüyor. twrp ile yüklenen hangisi?
  6. U

Merhabalar arkadaşlar. Xiaomi 13 pro aldım bl kilidini açtıktan sonra eu rom atacağım ama dosyanın altına "hybrid" ibaresi var. Yani miflash ile mi kuruluyor twrp mi anlayamadım.. Bu konuda bilgi sahibi olan varsa açıklayabilir mi acaba? Şimdiden teşekkürler.
  7. U

Soru Sizce hala Mi 11 ultra alınır mı

4 buçuk aydır kullanıyorum, ısınma falan öyle abartılı değil. eu roma geçtikten sonra daha da azaldı. wifi çekimi ya da wifi kartının bozulması filan hiç olmadı. bir de 4 buçuk ay oldu daha 2. sime geçmedim hala açık.
  8. U

Yardım Yurtdışı Xioami 11T Pro Play Store Sertifikalı Değil Sorunu

Bende de benzer sorun oldu cihazın Bootloader kilidi kapalıydı kilidi açtıktan sonra sertifikası gitti demek ki bunları yapmam lazım.
  9. U

Soru Sizce hala Mi 11 ultra alınır mı

Eu rom kullanıyorum sıfır sorun... Daha önce globaldeydim onda da sıkıntı yoktu. Yaz aylarında ısınıyordu ama söylemesem olmaz.
  10. U

Recovery Mi 11 Ultra (Pro) TWRP 3.5.1 - v21.5.9 Tek Tuş Yükleme Aracı

Yok hocam hiçbirinde olmadı maalesef...
  11. U

1666527080 Ne yapmak lazım 1666527202 Kurtulmaz mı yani?
  12. U

Bugün tekrar dönerken cihaz tvrp'de kaldı şu an Fastboot ile baştan room atıyorum ama aceleden bl kilitle ve kur dedim :/
  13. U

Hocam twrp kurdum ama sorun şu ki cihaza attığım rom dosyasını görmüyor, usb bellek bağladım onu da görmüyor. Nerede hata yapıyorum acaba?
  14. U

MIUI 13 Mi 11 Pro / Ultra (star) – EEA Kararlı V13.0.9.0.SKAEUXM

Merhaba hocam, paylaşım için teşekkürler. Bu, EU rom oluyor değil mi? Son sürümü. Ben bunun 13,07,0 SKAEUXM versiyonunu sizin açıklamalarınızla fastboottan sorunsuz yükledim. Bu roomda arama kaydetme yok sanırım. Endonezyaya geçmek gerekiyor ama nedense herkes eu yu daha çok kullanıyor...
  15. U

Rehber [Android 11/10] OnePlus Modelleri için VoLTE - VoWifi Aktif etme Rootsuz

Rica ederim hocam. Deneme yanılma yoluyla bulmuştum, burada paylaşayım ki işe yarar diye düşündüm. Yine güncelleme gelse yine gidecek, açmak için yine aynı adımları uygulayacağız. Buraya yazmasam ben de unutur baştan uğraşırım :)
Üst Alt