Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam belki ben deneyimsiz olduğum içindir ama rootsuz kısmı ben anlamadım usb ile pcye bağladım adb denilen programı bilgisayara yükledim kurulacak bir program değil sanırım ancak cmdye adb devices yazınca
'adb' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch...
Global rom kullanıyorum bende yoktu başka bir forumda bölgeyi Hollanda yapınca geldiğini söylemiş denedim ve bölgeyi Hollanda yapınca miui 14 güncellemesi geldi fazla bir değişiklik göremedim ama baya seri hissettiriyor kullanımda pil için vs yorum yapamayacağım çünkü güncellemeyi yeni yaptım
Ben miui 13teyim miui 12.5ta felaket şarj problemi çekiyordum bu problemden kurtuldum fakat bir ara sürekli kendini aç kapa yapıyordu ama düzeldi hemen kendi kendine
Arkadaşlar Miui13'ten baya memnunum onu belirtmek istiyorum konuya ilk yazdığım günden beri kullanıyorum fakat son 2 gündür telefon kendini sürekli yeniden başlatıyor
The Sirius, Telefonda şarj sorununuz yoksa beklemeniz daha mantıklı olur diye düşünüyorum
Hocam benim sistem uygulamaları veya diğer uygulamalarda bir sorunum yok fakat bildirim çubuğu animasyonları gibi animasyonlarda bir kasma belli oluyor sosyal medya gezintisindede instagramda sorun yok ama...
Bu arada bir şeyi belirtmek istiyorum telefonum aşırı derecede şarj yiyordu yüzde 90'dan 30'a kullanırım ben hep normalde 2saat falan götürürdü bu yazılım kaynaklıydı belliydi miui 13'e geçince 90'dan 30'a 5saat götürdü beni ve gece şarj yeme sorunu vardı nerdeyse yüzde 20 30 şarj yiyordu...