Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hattım TT cihaz sitelerinde destekliyor olarak gözüküyor ama mesaj attığımda cihazınız uyumlu değildir hatası alıyorum.Babamın telefonu gm5 plus onun hattını aktif ettim ama kendi hattımı onun telefonuna takınca yine desteklemiyor hatası verdi.Hattım 4.5G uyumlu ve 4.5G yi aktif kullanıyorum.
Durum çubuğundan erişebileceğimiz bir ses ayarı butonu yapabilir miyiz? Bunun bir ayarı veya uygulaması var mıdır. Not: Global sürümdeyim eu geçmeyi düşünmüyorum
Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biraz takıntılıyım bu konularda yanlış anlamayın ama ses açma tuşu daha dışarda ses kısma tuşu daha içerde duruyor.Herkes de durum böyle mi yoksa tek bende mi var?
Hattım türk telekom 5555'e volte yazıp gönderdiğim zaman cihazınız volte desteklemiyor diye mesaj geliyor. Aynı şey vowifi için de geçerli.Ama resmi türk telekom sitesinde destekleyen cihazlar arasında iki menüde de redmi note 9s var.Ayrıca ayarlar kısmında vowifi aktif et seçeneği varken volte...