üufarkı kullanıcısının son içeriği

1. Ü

Yardım adb app controller ile güncelleyiciyi sildim

miui logosundan kendi restart atıp recoverye geçiyor hala :( biraz fazla miui de kaldı
  2. Ü

Package com.android.updater new state: enabled yazdı
  3. Ü

teşekkür ederim, olmadı.yükleme başarılı diyor ama tüm uygulamaların olduğu listeye düşmüyor. adb a.c. ün içinde adb powershell var komutla kurabilirmiyim onuda kontrol edeceğim. recovery mode 3.0 da hafıza ya ulaşıp verileri alamıyorum değil mi?, bu adb appcontrol herşeyi görüyor. ben...
  4. Ü

cihaz modeli redmi note 9 (merlin) 128 gb. Şu kısım bu soruyu sorduruyor: miui yazısı dönerken adb appcontroller bütün uygulamaları bilgisayarda gösteriyor. başka bir cihazdan güncelleyici apk sı çekip yükledim. program yükleme başarılı desede telefon açılmadı. apk mirror da nasıl bulurum?adı...
  5. Ü

adb app controller ile güncelleyiciyi sildim. Telefon recovery modede. reboot to system dediğimde miui yazısında epeyce durup tekrar recovery modeye dönüyor. miui yazısında dururken adb appcontrol uygulama isimlerine kadar görüyor. usb hata ayıklama açık.güncelleyici uygulamasını miui...
  6. Ü

Uygulama ADB AppControl Gereksiz Uygulamaları Kaldırma vs... (Rootsuz)

program kullanışlı, güncelleme yapmamam gereken imei repairli cihazın, güncelleme uyarısı bildirimi kalksın diye güncelleyiciyi kaldırdım telefon çöktü:( recovery menü açılıyor. ben şanssızlık yaşadım
  7. Ü

Sohbet Aktif Kullandığımız Tarifeler

https://m.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/4-5-g-hizinda/mutlu-mega-70-gb-paketi Ben bu tarifeyi kullanıyorum,iş yerimde ve evimde wifi var ve çok faal bir sosyal medya kullanıcısı da değilim.(1yıllık) 70 gb bana yetiyor. Aynı zamanda paycell kullanıcısıyım,paycell puanla bazen günlük 1 gb...
  8. Ü

Yardım Redmi Note 9 imei repair yardım

eng rom yüklü iken kapalı telefonu maiu metaya göstereceğim sırada usb bağlantısı yaptığımda telefon açılıyor. açılmaması için ne yapmalıyım?
  9. Ü

Soru Redmi 9 cihazım hızlı şarj olmuyor.

gelen orjinal şarj aletiyle şarj ettiğimde hızlı şarj oluyor yazıyor. 5 saatte şarj oluyor. başka hızlı şarj yapan adaptörle veya başka kabloyla deneme şansı bulamadım, bu adaptörden olupta aynı sorunu yaşayan var mı?
Üst Alt