Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MIUI Dialer Telefon görüşmesi sonrası ekranın kilitlenmesini nasıl sağlayabilirim?
EU rom kullanıyorum otomatik görevler olarak entegre etmişler ancak istediğim şekilde ayarlayamıyorum.
Taskernet üzerinde bu projeyi kullanıyordum (Proje) ancak sadece bu özellik için taskernet yüklemek...
BL kilidinin açılmasına 7 gün var şu sevimsiz Google Dialer dan biran önce kurtulmak istiyorum. Mi Tool V2 ile rom değişikliği yapabilir miyim?
Uygulamada geçiş yapabileceğim romlar şöyle gözüküyor.
Bunların içinde sanırım sadece çin romunda miu dialer var. Yüklersem %100 türkçeye...
Bugün aldım cihazı romun hangi ülke olduğunu bulamıyorum. TNAMIXM olarak gözüküyor mifirm net üzerinden bakınca böyle bir rom bulamıyorum benim cihazın sürüm numarası neden farklı?
MIUI 13 default temadaki mavi renklerin tamamını yeşile çevirmek istiyorum.
#0076cd renk kodu #478444 ile değişecek. Cihazı rootlayıp dosyalara erişebilir miyim? Veya pc yardımı ile düzenleyip telefona atabilir miyim?
Mİ 11 Ultra için arka ekran uygulaması olan Rear display Whatsapp bildirimlerini gösteriyor ancak GBWhatsapp, instagram, gmail bildirimlerini göstermiyor. Ve Xioami yaklaşık 1 yıldır uygulamaya çıkardığı güncellemeler ile buna çözüm bulmamış, bulacak gibide durmuyor.
Uygulamanın içinde...
MIUI 13 sürümünde kamera açılısında ekte koyduğum yere tıkladığımız zaman arka ekranda görüntü önizlemesi yapılabiliyor. Kamera seçeneklerinde ayarları koru işaretli olduğu halde bu ayar korunmuyor ve her kamera açılışında tekrar tıklamak gerekiyor.
GCam gibi MI Kameranın da bir xml dosyası var...
Yeni kullanılmamış yurt dışı cihaz aldım. Muhtemelen içerisinde çin versiyonu varmış bootloader kilidi açılıp global rom atılmış. Cihazı endonezya roma geçireceğim muhtemelen rom değişikliği sonrası BL kilidi açılan miui hesabının şifresini soracak elimde yok maalesef. Cihaz aktif ve açık...
Note 10 pro cihazımda endo roma geçince kameranın mor/mavi gösterme sorunu ile karşılaşıyorum.
Hepsiburadadan garantili note 11 pro almayı elimdeki cihazı satmayı düşünüyorum. Bu cihazlarda da endenozya roma geçince kamera sıkıntısı oluyor mu? Net bilgisi olanlar bilgi paylaşırsa sevinirim...
Miui 13 e geçmek istemiyorum. Fotoğraf düzenleme kısmına gelen nesne silme özelliğini (magic eraser) miui 12 ye yükleme ihtimalimiz var mı? Videoda özellik mevcuttur.
Cihazım rootludur.
IMEI Repair yapılmamış yurt dışı cihazımda Hindistan romdan Endonezya roma geçince ana kamera mavi tonlarda ve düşük pikselde fotoğraf çekmeye başladı bu sorunu rom değiştirmeden nasıl çözebilirim?
Selamlar,
2 Cihaz arasında gidip geliyorum daha önceden s2 kullandım. Performans acısından hangisini önerirsiniz? İkisininde 64gblık 4 ramli versiyonunu düşünüyorum.