utkubrs kullanıcısının son içeriği

1. U

Yardım Görüşme Sonrası Kilit Ekranı

MIUI Dialer Telefon görüşmesi sonrası ekranın kilitlenmesini nasıl sağlayabilirim? EU rom kullanıyorum otomatik görevler olarak entegre etmişler ancak istediğim şekilde ayarlayamıyorum. Taskernet üzerinde bu projeyi kullanıyordum (Proje) ancak sadece bu özellik için taskernet yüklemek...
  2. U

Yardım Mi Tool V2 Hala Çalışıyor mu?

BL kilidinin açılmasına 7 gün var şu sevimsiz Google Dialer dan biran önce kurtulmak istiyorum. Mi Tool V2 ile rom değişikliği yapabilir miyim? Uygulamada geçiş yapabileceğim romlar şöyle gözüküyor. Bunların içinde sanırım sadece çin romunda miu dialer var. Yüklersem %100 türkçeye...
  3. U

Yardım Mi 13 Ultra Cihazımın Romu Hangi Ülke?

Bugün aldım cihazı romun hangi ülke olduğunu bulamıyorum. TNAMIXM olarak gözüküyor mifirm net üzerinden bakınca böyle bir rom bulamıyorum benim cihazın sürüm numarası neden farklı?
  4. U

Soru MI 11 Ultra Direnç Değişimi Bursa

Merhaba, Bursa'da işlem yaptıran ve memnun kalan arkadaşım varsa özelden bilgileri paylaşırsa sevinirim.
  5. U

Yardım Default Temada Renk Değişikliği

MIUI 13 default temadaki mavi renklerin tamamını yeşile çevirmek istiyorum. #0076cd renk kodu #478444 ile değişecek. Cihazı rootlayıp dosyalara erişebilir miyim? Veya pc yardımı ile düzenleyip telefona atabilir miyim?
  6. U

Yardım Xioami Uygulaması Editleme Hk.

Mİ 11 Ultra için arka ekran uygulaması olan Rear display Whatsapp bildirimlerini gösteriyor ancak GBWhatsapp, instagram, gmail bildirimlerini göstermiyor. Ve Xioami yaklaşık 1 yıldır uygulamaya çıkardığı güncellemeler ile buna çözüm bulmamış, bulacak gibide durmuyor. Uygulamanın içinde...
  7. U

Soru Kamera Açılınca Arka Ekranın Otomatik Açılması?

MIUI 13 sürümünde kamera açılısında ekte koyduğum yere tıkladığımız zaman arka ekranda görüntü önizlemesi yapılabiliyor. Kamera seçeneklerinde ayarları koru işaretli olduğu halde bu ayar korunmuyor ve her kamera açılışında tekrar tıklamak gerekiyor. GCam gibi MI Kameranın da bir xml dosyası var...
  8. U

Yardım MIUI Hesap Şifresi Hk.

Yeni kullanılmamış yurt dışı cihaz aldım. Muhtemelen içerisinde çin versiyonu varmış bootloader kilidi açılıp global rom atılmış. Cihazı endonezya roma geçireceğim muhtemelen rom değişikliği sonrası BL kilidi açılan miui hesabının şifresini soracak elimde yok maalesef. Cihaz aktif ve açık...
  9. U

Yardım Note 11 Pro Rom Değişikliğinde Kamera Sorunu Var Mı?

Note 10 pro cihazımda endo roma geçince kameranın mor/mavi gösterme sorunu ile karşılaşıyorum. Hepsiburadadan garantili note 11 pro almayı elimdeki cihazı satmayı düşünüyorum. Bu cihazlarda da endenozya roma geçince kamera sıkıntısı oluyor mu? Net bilgisi olanlar bilgi paylaşırsa sevinirim...
  10. U

Yardım MIUI 13 Magic Eraser MIUI 12 ye yüklenebilir mi?

Miui 13 e geçmek istemiyorum. Fotoğraf düzenleme kısmına gelen nesne silme özelliğini (magic eraser) miui 12 ye yükleme ihtimalimiz var mı? Videoda özellik mevcuttur. Cihazım rootludur.
  11. U

Yardım Note 10 Pro Rom Değişikliği Sonrası Kamera Sorunu

IMEI Repair yapılmamış yurt dışı cihazımda Hindistan romdan Endonezya roma geçince ana kamera mavi tonlarda ve düşük pikselde fotoğraf çekmeye başladı bu sorunu rom değiştirmeden nasıl çözebilirim?
  12. U

Yardım RAM arttırılabilirmi??

Arkadaşın bahsettiği olay SWAP. Pek bir faydası olmuyor açıkçası.
  13. U

Yardım Parmak izi titreşimi kapatma

Benim sorunuma yardımcı olabilecek biri var mi?
  14. U

Yardım Parmak izi titreşimi kapatma

Hatali parmak, okuyucuya denk geldiği zaman titremeyi nasil kapatabilirim? Edit: Ayarlar, titreşim, dokunma titresimini devre disi birakinca kapandi.
  15. U

Yardım Redmi S2 vs Mi a2 Lite?

Selamlar, 2 Cihaz arasında gidip geliyorum daha önceden s2 kullandım. Performans acısından hangisini önerirsiniz? İkisininde 64gblık 4 ramli versiyonunu düşünüyorum.
Üst Alt