Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
twrp ile başarılı bir şekilde persist yükledim fakat bu sefer parmak okuyucu da bozuldu. Miflash ile temiz kurulum yaptım fakat sonuç aynı muhtemel telefoncu hatası bağlantıları yanlış yapılmış olabilir. daha önce birkaç defa farklı telefoncuya göstermeme rağmen hiçbiri yardımcı olamadı.
yer belirtmek yasak mı bilmiyorum benim tamir 300tl tuttu. ancak bende garip bir kamera problemi de var daha sonra sensörler de gitti şuan telefonu yapabilicek birini bulamadım. servise verebiliyor muyum onu da bilmiyorum. Yurtdışı olduğundan
Pop up mekanizmasinda sorun yok gayet iyi calisiyor. Fakat kamerayi actigimda siyah ekran ile karsilasiyorum. Ne zaman pop up i acsam genis aci kameraya geciyor. Portre, on kamera, 64mp kamera gostermiyor. Yalnizca 64mp moduna gecmek istedigimde kameraya baglanilamiyor hatasi aliyorum ve...