usmelih kullanıcısının son içeriği

1. usmelih

Yardım Poco f2 pro sensörler çalışmıyor

Yardimci olabilecek biri yok mu?
  2. usmelih

Non-wakeup ne anlama geliyor persist fayda etmedi
  3. usmelih

Yardım kendi kendine reset atıyor

bunu anlayabileceğimiz şekilde anlatabilir misin ?
  4. usmelih

twrp ile başarılı bir şekilde persist yükledim fakat bu sefer parmak okuyucu da bozuldu. Miflash ile temiz kurulum yaptım fakat sonuç aynı muhtemel telefoncu hatası bağlantıları yanlış yapılmış olabilir. daha önce birkaç defa farklı telefoncuya göstermeme rağmen hiçbiri yardımcı olamadı.
  5. usmelih

FAILED (remote: Partition is write protected) hatası alıyorum silerkende yüklemeye çalışırkende
  6. usmelih

Poco kullanan bir arkadaşım bana persist paylaşabilir mi?
  7. usmelih

miflash ile de orjinal rom kurmuştum persist zaten değişmiş olmuyor mu?
  8. usmelih

daha önce denedim ancak persist silinemez değiştirilemez tarzında bi hata almıştım.
  9. usmelih

Poco f2 pro cihazımda aniden tüm sensörler gitti. CIT den denediğimde ise yanıt vermiyorlar kalibrasyonda yapamıyorum.
  10. usmelih

Yardım F2 pro şarj sorunu

yer belirtmek yasak mı bilmiyorum benim tamir 300tl tuttu. ancak bende garip bir kamera problemi de var daha sonra sensörler de gitti şuan telefonu yapabilicek birini bulamadım. servise verebiliyor muyum onu da bilmiyorum. Yurtdışı olduğundan
  11. usmelih

Yardım F2 pro şarj sorunu

sorunun aynısını yaşadım. bende temassızlık oluyor diye biliyorum. şöyle de bir video bırakayım:
  12. usmelih

Yardım Poco f2 pro garip bir kamera problemi

Yardimci olabilecek veya bir fikri olan var mi?
  13. usmelih

Yardım Poco f2 pro garip bir kamera problemi

Pop up mekanizmasinda sorun yok gayet iyi calisiyor. Fakat kamerayi actigimda siyah ekran ile karsilasiyorum. Ne zaman pop up i acsam genis aci kameraya geciyor. Portre, on kamera, 64mp kamera gostermiyor. Yalnizca 64mp moduna gecmek istedigimde kameraya baglanilamiyor hatasi aliyorum ve...
  14. usmelih

Yardım Sarj olmadı sonra oldu?

bende de aynı sorun var geçen gün şansa şarj oldu 3-4 gün sıkıntı çıkmadı şimdi tekrar aynı durumda kalıcı çözümü nedir ? Satamayız da bu şekilde.
  15. usmelih

Rehber Viper4Android Miui 11/12/13 Android 10/11/12 Kurulumu

Bunlar şu anda hoparlör e uygulayabileceğiniz ayarlar. Jak girişine herhangi bir kulaklık vs. bağlandığınız da seçenekler artacaktır.
Üst Alt