Uslu3rt@n kullanıcısının son içeriği

1. U

Yardım Twrp siliniyor

Merhaba arkadaşlar bende Redmi note7 stok roma twrp yüklüyorum siliniyor neden olabilir. Bilgisi olan varmı acaba teşekkürler. Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. U

Soru Mi Room

Masik yükledim çok fazla kurcalanmış bir rom, hatta Google hesabı ile giriş yaptığımda Mi8 cihaz da oturum açtınız diye mail geldi artık nasıl portlandı ise :) Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. U

Soru Mi Room

Teşekkürler ilk fırsatta yüklerim. Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. U

Soru Mi Room

Arkadaşlar MiRoom 10.3.4 stabil yükledim ama şarjdan hiç memnun değilim su gibi gidiyor resmen, 5 Plus kullanırken mi Room çok severdim. Daha önce kullanıp ta memnun olduğunuz sürüm varmı acaba tecrübe edenlerden bilgi almak isterim. Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. U

Rom Masik X ™ 9.1 Rom MIUI 11 [Güncel]

Ben bi türlü indiremedim yav litim aşıldı uyarısı veriyor 3 kaynakta, bir yöntem varmı Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. U

Teşekkürler bugün deneyeyim. Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. U

Note 7 de kullanan varmı acaba deneyimlerini aktarır ise bana yardımcı olur. [emoji28] Denemek istiyorum değerimi acaba, eu 11 stabil yüklü şuan. Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. U

Satıldı Redmi 5 Plus 32 gb

Cihaz satılmıştır teşekkürler herkese
  9. U

Satıldı Redmi 5 Plus 32 gb

Cihaz tertemiz ezik çizik yok,kutusu ve aksesuarları duruyor ,ekran koruyucu ve kılıf ile kullanılmıştır. Kayıt işlemi yapılı. İstanbul içi elden alışveriş tercihimdir
  10. U

Alış 600 700 TL civarı telefon araniyor

Redmi 5 Plus var çizik ezik yok tertemiz Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. U

Rom Mİ 8 Se Masik X 8.3 Sirius

Twrp 1227 zorunlu mu acaba ben orenge fox ile 3.8 sürümünü kurdum ama kurulum bitince soft ekran da kalıyor twrp hiçbirşey gözükmüyor reset attım cihaz açıldı. Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. U

Rehber Redmi 5 Plus için Test Point Metodu ile Unbrick Yapma Anlatımı

Şuan 1600 saniyeyi geçti henüz sonuçlanmadı acaba sıkıntı mı var.
  13. U

Yardım Şebeke sorunu

4g öncelikli saçili ayarlarda. 3g de iken de alıyorum bu hatayı Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. U

Yardım Şebeke sorunu

Volte ye anca böyle ulaşıyorum ama soluk bir işlem yapamıyorum Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. U

Yardım Şebeke sorunu

Telefon çekiyor ve internete giriyor arama yapmak istediğimde bu hatayı alıyorum. Nasıl düzeltebilirim peki efs yi Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt