Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben eu stabil 13 kullanıyorum mobil veri de bazen sıkıntı oluyor gibi geldi bana, hız konusunda iyi birde karanlık mod sıkıntılı tüm uygulamalar aktif olmuyor
POCO F2 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam twrp ile yüklenmiyor en başta nasıl olacağı anlatılmış ben de henüz denemedim kararsız kaldım deneyen varmı acaba
Redmi K30 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İmei atılan cihazlarda Vodafone sıkıntı nedense. Başka bir cihaz da arkadaşımın başına geldi şebeke sorunu diğer operatörler de sorun olmuyordu
Ben denemek istedim kurulum yaptım ama Google sertifika hatası veriyor Google play filan çalışmadı hesap giremedim. Neden olabilir neyi eksik yaptım acaba
Bir önceki sürümünüz Android 10 muydu. 10 dan 11 yükseltme yaptıysanız temiz kurulum gerekebilir.
Bir sorun olacağını sanmıyorum bende imei işlemini yapmadım eu stabil yükledim bootloader açık olsun sıkıntı olmaz.
Şuan için Android 11 den uzak durmak gerekir bence hele klon yapmayın bazı uygulamalardan atma sorunu yaşadım klon iptal edip kullanıyorum şuan başka bir sorun yaşamadım. Eu stabil 12.2.2 versiyonu
Maalesef yok bende aynı sorunu yaşıyormuşum klon Android 11 de sorunlu. Ben klon yapmadan kullanıyorum şuan.
Oyun için 10t olabilir 144 hz oyunlarda çok fark eder. Ama keşke amoled olsaydı tadından yenmez di :)
POCO F2 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi