Uslu3rt@n kullanıcısının son içeriği

1. U

MIUI 13 MIUI 13 hakkında bilgi

Ben eu stabil 13 kullanıyorum mobil veri de bazen sıkıntı oluyor gibi geldi bana, hız konusunda iyi birde karanlık mod sıkıntılı tüm uygulamalar aktif olmuyor POCO F2 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. U

Rom Poco F2 Pro/ K30 Pro Eu Android 12 MIUI 13 Haftalık Beta / Kararlı sürüm

Hocam twrp ile yüklenmiyor en başta nasıl olacağı anlatılmış ben de henüz denemedim kararsız kaldım deneyen varmı acaba Redmi K30 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. U

Yardım imei repair sonrası garip sorun

İmei atılan cihazlarda Vodafone sıkıntı nedense. Başka bir cihaz da arkadaşımın başına geldi şebeke sorunu diğer operatörler de sorun olmuyordu Redmi K30 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. U

Rom Poco F2 Pro/K30 Pro ONEOS Haftalık/Beta Rom Android 11 Miui 12.5 (Video)

Şuan kullandığınız miuimix nasıl hocam. Redmi K30 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. U

Rom Poco F2 Pro/K30 Pro ONEOS Haftalık/Beta Rom Android 11 Miui 12.5 (Video)

Bence ironi yapmış sorulardan bıkıp. [emoji28] [emoji2] Redmi K30 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. U

Soru F2 sorunlarım ve yeni rom yükleme

Custom rom istemiyorsanız mi arama için Endonezya rom yükleyin. POCO F2 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. U

Rom Xiaomi Poco F2 Pro HELLAS Stabil Rom V12.5.7.0.RJKCNXM

Ben denemek istedim kurulum yaptım ama Google sertifika hatası veriyor Google play filan çalışmadı hesap giremedim. Neden olabilir neyi eksik yaptım acaba Redmi K30 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. U

MIUI 12 Poco F2 Pro / K30 Pro - Endonezya Kararlı Rom V12.2.2.0.RJKIDXM [ Android 11 ] İndirme Bağlantıları

Android versiyonu değişeceği için temiz kurulum en mantıklısı POCO F2 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. U

Yardım 12.2.4 Güncelleme Sonrası Hata

Bir önceki sürümünüz Android 10 muydu. 10 dan 11 yükseltme yaptıysanız temiz kurulum gerekebilir. Redmi K30 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. U

MIUI 12 Poco F2 Pro / Redmi K30 Pro İçin Xiaomi.eu [ MIUI 13 ] v22.7.19 Beta [ Android 12 ] Sürümü İndirme Bağlantısı

Bir sorun olacağını sanmıyorum bende imei işlemini yapmadım eu stabil yükledim bootloader açık olsun sıkıntı olmaz. Redmi K30 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. U

Sohbet Pocophone F2 Pro/K30 Pro Kullanıcı Yorumları

Şuan için Android 11 den uzak durmak gerekir bence hele klon yapmayın bazı uygulamalardan atma sorunu yaşadım klon iptal edip kullanıyorum şuan başka bir sorun yaşamadım. Eu stabil 12.2.2 versiyonu Redmi K30 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. U

MIUI 12.5 [ROM][Android 11] [V12.5.7.0.RJKCNXM] Redmi K30 Pro/Zoom/Poco F2 Pro Xiaomi.eu | Stabil MIUI 12. 5 Enhanced

Maalesef yok bende aynı sorunu yaşıyormuşum klon Android 11 de sorunlu. Ben klon yapmadan kullanıyorum şuan. Redmi K30 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. U

MIUI 12.5 [ROM][Android 11] [V12.5.7.0.RJKCNXM] Redmi K30 Pro/Zoom/Poco F2 Pro Xiaomi.eu | Stabil MIUI 12. 5 Enhanced

Stabil son sürüm 12.2.2 yükledim bazı uygulamalardan atma sorunu yaşıyorum, sorunsuz stabil eu hangi sürüm tavsiyesi olan varmı
  14. U

Yardım Poco f2 Pro 6/128 Alıcam Nelere Dikkat etmeliyim

Eu romda hangi başlatıçı var, poco sevmedim. POCO F2 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. U

Yardım Poco f2 Pro 6/128 Alıcam Nelere Dikkat etmeliyim

Oyun için 10t olabilir 144 hz oyunlarda çok fark eder. Ama keşke amoled olsaydı tadından yenmez di :) POCO F2 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt