Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam arkadaslar yeni mi 10t 6/128 cihaz aldim ama wp gibi uygulamalarda sesli mesaji acip kulagima yakinlasdiriyorum.ekran baglanip aciliyor ses disari cikiyor.yani ekranda hicbir sey yok cam filan. ama bu yakinlik sensoru baya kotu.bunu nasil duzelte bilirim? (arkadasimdada ayni cihaz var ve...
Merhaba arkadaslar pubg mobile da hersey calisiyor 3 parmak oynuyorum .ates etme tusuna fightda dokununca takiliyor yani ates etmiyor tak bi tane atiyor birakiyor sanki tek atipfa elimi cekiyorum.hicbir cihazimda boyle sorun yoktu poco x3 de yasiyorum yalniz bu sorunu sorunu bilen varmi? silah...
Selam arkadaslar bu sitede eu rom fastboot filan yaziyor.bunu twrp olmadan fastboot olarak kura bilirmiyim? ve farklari nedi twrpden? resimdekinden bahsediyorum
Selam aleykum arkadaslar sizce note9 pro icin oyun performansi icin (Pubg) hangi romu kurmaliyim? (ara sira lag oluyor pubg de 11 den 12 e guncelledim durum yine ayni) yalnizca cetnigi gizle yapinca o lag kayboluyor..siz yinede hangi romu onerirsiniz performans icin ?
Selam arkadaslar bu iki cihaz arasinda takili kaldim hangisi alayim ve hangisi neyine gore alinmali neyine gore alinmamali..Xiaomi note 10 pro ve Huawei p30 kendisi prosu degil
Selam arkadaslar miui 10 endonesia romunu kullaniyorum. Bluetooth acinca wifi da internet zayifliyor.egerki Bluetooth aciksa ve tws1000 airpods eslesince internet daha kotu oluyor. 2 yillik qarantisi var. 1cisi bunu nasil coze bilirim? rom degistirirsem olurmu? 2cisi cihazim pubg 60fps akici...
Selam arkadaslar az once bir dukkandan kulaklik aldim oyun icin ...xioi note 8 pro cihazimda konusunca cizirti yapiyor.ama iphone 6s takinca hic cizirti gelmiyorm.baska kulakligimdada bu sorunu yasiyorum.kac kere rom degistirdim durum ayni
selam arkadaslar benim arkadasin cihazi samsung a50 ekranda boyle simge oldu nedeni bilinmiyor bir tuelu cozemedik siz yardim edermisiniz biliyorsaniz.mavi baloncuk gibi .mesaj yazarkaen oyun oynarken ekran takiliyor onun yuzunden
Selam arkadaslar miui 10 indonezia romundayim. ve her guncellemeleri oto wifi felan hepsi kapali ama bu sabaha bu manzarabile karsilasdim.neden kendi kendine guncelliyor cihazi? yalnislikla yeniden baslatirsam 11 e guncelleyecek salakliga bak
arkadaslar rn8 pro ilk aldigimda glibal surumdeydim wifi iyi olmasina ragmen pingim her 10 saniyeden bir 300 olup 40a iniyor wifi tek kendim giriyorum.bir ara modemde kanal 11 yaptim duzeldi.sonradan yiniden basladi sorun.mobilde veri sorun yok ama wifi hep boyle indonesia 10 romu kullaniyorum...