users872 kullanıcısının son içeriği

1. U

MIUI 12.5 Mi 10T/Pro (Apollo) - Global Kararlı Rom (Enhanced) V12.5.4.0.RJDMIXM İndirme Bağlantıları

Tesekkurler hocam evet sanirim oyleymis.birde orangefox indirdim denedim.sagolasin
  2. U

Rom Mi 10T-Mi 10T Pro-Miui 12.6 -21.10.20 Android 11-Eu Beta Weekly Rom

tamam kardesim sagolasin.sence global romdan gecmelimiyim bu roma? yada oyun icin hangi rom iyi?
  3. U

Yardım mi 10t yakinlik sensor sorunu

Tesekkur ederim arasdirdim ama hala cozum bulamadim malesef
  4. U

Yardım mi 10t yakinlik sensor sorunu

Selam arkadaslar yeni mi 10t 6/128 cihaz aldim ama wp gibi uygulamalarda sesli mesaji acip kulagima yakinlasdiriyorum.ekran baglanip aciliyor ses disari cikiyor.yani ekranda hicbir sey yok cam filan. ama bu yakinlik sensoru baya kotu.bunu nasil duzelte bilirim? (arkadasimdada ayni cihaz var ve...
  5. U

Rom ArrowOS POCO X3/NFC [11] [OFFICIAL]

hocam arrow icin kaydedici sorunu duzelmis yazmissinizyeni guncellemede acaba benim sorunummu o? yani o duzeltilmisse daha guncel surumlere gecerdim
  6. U

Araçlar POCO X3 NFC Yararlı Magisk Modülleri

qarip bende calismadi ama ayni surum
  7. U

qarip bende calismadi.hangi magiski kullaniyorsunuz hocam surum olarak
  8. U

60fps mi recorderde calisiyormu?
  9. U

Yardım Pubg Mobile ses az gidiyor? Çözüldü

bendede aksine pubgde mikrofon acinca arka plan sesleri kısılıyor.yani zayıflıyor
  10. U

mesela 60fpsMirecorder deneyen olsa iyi olurdu.bende calismadigi icim sanirim 12.0.6 -dan dolayi
  11. U

Rom POCO X3/NFC Resurrection Remix [10] [RESMİ]

tesekkur ederim hocam simdi kuruyorum telegrami
  12. U

yapamiyorumki hocam ben Azerbaycandayim bizim numarayla kayit olmuyor bi telegram filan olsaydi orda konusurduk
  13. U

tek wpda degilki herseyde oyle wp telegram kendi ses kaydi ve s. hepsinde 3saniyeden fazla birine ses attarsam 3saniyeye kadar iyi sonra sesim zayifliyor hocam size ses gonderme imkanim varmi? bi bakardiniz lutfen
Üst Alt