user79 kullanıcısının son içeriği

1. user79

Yardım Xiaomi 13 T Bankacılık Sorunu

Burda mısınız hocam?
  2. user79

Hayır hocam yüklü değil KP modül yeri bomboş dediğim gibi ilk defa kullanıyorum magiske alışkınım
  3. user79

Dün cihaza Android Auto hatasından dolayı temiz rom kurmak zorunda kaldım sertifikam gitmişti yeni rom ile artık sertifikam var bl açık dirençli bir cihaz Akbank Mobile ve Garanti Bankasına giriş yapamıyorum. (Magisk yerine apatch kurdum) Görsellerden herşeye bakabilirsiniz bu arada geliştirici...
  4. user79

Yardım Hard Birck Fastboot silindi

İyi bayramlar arkadaş Mİ 13 T cihazım hard birck oldu QUALQOMM’un recoverysini Mediateke kurdum evet bunu bilmeden yaptım çünkü başka twrp yoktu forumda veya başka yerlerde paylaşılan twrp ise qualqomm'un twrpsiymiş bu twrp ile magiski bile flashladim sorun olmadı ancak menüde recovery modda...
  5. user79

Soru Xiaomi Telefonlarda iPhone Gibi Kilit Ekranında Duvar Kağıdı Değiştirmek İstiyorum

Xiaomi telefonumda iPhone'de ki gibi kilit ekranında duvar kağıdımın istediğim bir fotoğraf olmasını isiyorum bunu nasıl yapabilirim Bunun gibi Link bildiğiniz gizli duvar kağıdı özelliği anlık kağıt değiştirme yani bunu yapmamın bir yolu var mı? Cihazım rootlu magisk modülü var ise...
  6. user79

Yardım "Kameraya Bağlanılamıyor" Sorunu!

Donanımsal bir sorunum yok yazılımsal bir sorunum var ama nasıl düzeltilir bilmiyorum yardımcı olurmusunuz?
  7. user79

Yardım Yüksek Güç Tüketimi 30 Dkda %30 Şarj & Kameraya Bağlanmıyor Sorunu!

Göründüğü gibi yüksek güç tüketim sorunum var güç tasarrufu modunda kullansam bile yüksek güç tüketiyor örneğin telefonu uçak moduna alıyorum ekran parlaklığını kapatıp bırakıyorum sabah kalktığımda şarj %100 den %72 ye düşüyor (6 saatte) ve telefonun şarjı %30 olduğu an telefon komple kapanıyor...
  8. user79

Yardım Poco X3 NFC 128 GB 6 Ram MIUI Global 12.5.8 sürümü yeterli depolama alanı sorunu

Telefonu TWRP Üzerinden sıfırladım Önbellek Veri ve Calvik olmak üzere sonra kurulumu yaptım Google Play dan birşey indirmeye çalıştım inmedi Depolama Alanı Yetersiz hatası verdi ss alamıyorum depolama hatası veriyor dosyalara girince de Bağlantı sorunu diyor ama Wifi bağlamda bir sorun yok...
Üst Alt