Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Redmi note 9 pro kullanıyorum şarj %80 olunca otomatik şarj kesen program arıyorum.Telefonum rootlu ve magisk yüklü.Forumdaki programı denedim tam olarak işe yaramıyor işini düzgün yapan bildiğiniz bir program var mı ?
Telefon ayarlarını yaparken arama ekranında kod girdim ve çağrı yapamıyorum.Nasil düzeltebilirim bilgisi olan var mı ?
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu aralar rom deniyorum ve değişiklik yapmadan önce Swift Back-Up ile yedekleme yapıyorum.Daha sonra root atıp Dolby kuruyorum ve cihazı yeniden başlat deyince uygulamalara giriş yapamıyorum cihazın yeniden başlatılmasını bekleyin hatası alıyorum sorun neyden kaynaklı olabilir ? Acaba sürekli...
Merhaba telefonum Redmi Note 9 Pro Eu rom 11.0.7 kullanıyorum pil göstergesini Eu rom 12 de olduğu gibi sağ tarafta gösterme ayarı yok forumda bulamadım cihazda magisk yüklü nasıl yapabilirim ?
Arrow Os kullanıyorum Lte kapatmadan arama yapamıyorum Eu rom kullanırken sorun olmuyordu çözümünü bilen var mı ?
Arrow Os kullanıyorum gayet akıcı ve iyi pil gidiyor fakat şöyle bir sorun var telefon uyku modunda kapanıyor yeniden başlatmak zorunda kalıyorum.Telefonda herhangi bir kernel yüklü değil herşeyi olduğu gibi.Bu sorun sadece Aosp romlarda oluyor.Rom kurarken Firmware yüklemeye gerek var mı ?Sorun...
Telefonum roootlu Eu Rom kullanıyorum 12.0.2 güncellemesi yaptım ekranda böyle sorunlar oldu yazı tipi ile alakali sanırım yazı tipini düzeltme şansım var mıdır ? Düzeltme şansım yoksa eski versiyona geri dönüş yapabilir miyim ?
Telefonu bilgisayara bağlayıp PM uninstall kodu ile gereksiz uygulamaları sildim şimdide ekran görüntüsü alamıyorum hata veriyor ne yapabilirim ?
Sistem Arayüzü durmaya devam ediyor hatası veriyor
Telefon: Resmi note 9 pro
Merhaba Root yetkisiyle birlikte kişiler uygulamasını sildim başka bir uygulama ile değiştirmek için şu anda Whatsapp ve kişileri kullanamıyorum galiba kişi deposunu sildim ne yapabilirim ? Romu tekrar mı kurmam gerekiyor ?
Powershell kullanarak en son bu komutları girdim Ekran görüntüsü...