useful kullanıcısının son içeriği

1. useful

Rom Redmi Note 9 Pro(Joyeuse) Mıuı 12.5.3 Kararlı Eu Rom Çıktı

Romu kurdum gayet güzel açıldı ancak root attıktan sonra telefon açılmadı twrp mi değiştirmek gerekli ? Gerekli değil ise android 11 uyumlu magisk sürümü mü var ?
  2. useful

Rom Superior OS (Android 11)

Ekran çİft tıklamayla açılıp kapatılabiliyor mu bu romda ?
  3. useful

Rom MIUI 12.5 | KURTOGLU- EU BETA v2.1 | Redmi Note 9 Pro JOYEUSE Özel - Kendi Düzenlemem - Videolu Detaylı Açıklama

Hocam bende de yüklü driverlar ama bat dosyası çalıştırıp gereksiz programları silemiyorum adb hangi sürümü var sizde ? Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. useful

Rom MIUI 12.5 | KURTOGLU- EU BETA v2.1 | Redmi Note 9 Pro JOYEUSE Özel - Kendi Düzenlemem - Videolu Detaylı Açıklama

Hocam ellerine sağlık bunuda çözebilirsen tadından yenmez vendor dosyası ile alakalı tahminimce sorunun sebebi.Hangi cihazdan port ise onun Adb driveri kursak düzelir diye düşünüyorum az olan bilgimle :) Bir de sizi desteklemek için ne yapabiliriz ?
  5. useful

Madalya Şampiyon Beşiktaş [ Madalya Ödülü ]

Yer siyah gök beyaz Şampiyonsun Beşiktaş :)
  6. useful

Hocam rom güzel olmuş Dolby de çalışıyor fakat Adb driver sorununu çözemiyorum.Normal romlarda sorun yok bu tarz romları kurunca çalışmıyor.Gereksiz hizmetleri siliyorum listem var ancak bu romda da çalışmadı malesef ne yapabilirim?Adb driverları yüklü olmasına rağmen böyle oluyor. Xiaomi...
  7. useful

Hocam yine sizin yapmış olduğunuz Eu rom vardı bir kaç gün önce çıkan ona ne oldu bulamadım forumda denemek isterdim. Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. useful

Rom Redmi Note 9 Pro Joyeuse | Global Kararlı Rom | MIUI 12.0.3.0 Bgst | Repack

Hocam çok güzel romlar paylaşıyorsunuz elinize sağlık :) Bence agni Kernel gömülü romları paylasmasaniz daha iyi olur çok sorunlu bir Kernel bunuda denedim yeniden başlatma rebootda kurdum magisk üzerinden yinede sorunlar çıkıyor dediğiniz gibi Agni Kernel çok sorunlu :) Redmi Note 9 Pro...
  9. useful

Rom MIUI 12.5 | KURTOGLU- Razer v2.1 ~ Redmi Note 9S / 9 Pro / 9 Pro Max / Poco M2 Pro (Miatoll)

Hocam rom güzel ama Razer romlarda bir türlü Dolby kullanamiyorum onun haricinde sorun yok. Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. useful

Soru Otomatik Şarj Kesme Programı

Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim en sondaki yorumdaki programı indirmeye karar verdim. Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. useful

Peki hocam y yazan yeri yazmasak x değeri belirlesek çalışır mı ? Programı kaldırmak istersek ayarları nasıl sıfırlayacagiz ? Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. useful

Redmi note 9 pro kullanıyorum şarj %80 olunca otomatik şarj kesen program arıyorum.Telefonum rootlu ve magisk yüklü.Forumdaki programı denedim tam olarak işe yaramıyor işini düzgün yapan bildiğiniz bir program var mı ?
  13. useful

Soru Çağrı Ayarları

Evet çağrılar engelli ve şifreyi kabul etmiyor nasıl sifirlayacagim bir türlü bulamadim Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. useful

Soru Çağrı Ayarları

Ben sizi anladım farklı bir hattan da denedim bir türlü operatöre bağlanamıyorum robot konuşmayı geçmiyor.
  15. useful

Soru Çağrı Ayarları

Müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum başka bir hattan deneme yaptım.Operatör Vodafone
Üst Alt