usainefe kullanıcısının son içeriği

1. usainefe

Soru Sadece pil için Rom

Biliyorum artik gina gelmistir bu konular ama pil super hizli bitiyor hucre bekleme + wlan su gibi bitiriyor oyun bile oynamadan 4 hadi 5 saat anca goruyorum sadece pil odakli bildiginiz miui rom varmidir? İlla stabil olmasina gerek yok miui 11 betasi bile olur onemli olan pilin gitmemesi...
  2. usainefe

Soru Twrp 3.3.2b ye magisk 20.4

Selamlar öncelikle cihazım mi 8 lite ve bu cihaza root kurmak yani magisk yüklemek istiyorum ama hala kafamı karıştıran sorular var şimdi benim twrp sürümüm 3.3.2b ve konusunda magisk 20.3 desteklidir yazıyor. Ben şimdi bu cihaza magisk 20.4 yüklersem herhangi bir sorunla karşılaşırmıyım veya...
  3. usainefe

Çözüldü Miui 12 hoş bildirim paneli

Bildirim panelindeki açılabilen tuşları açık tonda renkler yaparsanız çok hoş olur bence ben yapmaya çalıştım yapamadım ama nasıl bişey olduğunu yapmaya çalıştım (türkçeyi katletmişim:)) yapması uzun sürmez diye düşünüyorum ama yapılırsa çok güzel olur başka ek bişeye gerek yok sadece bildirim...
  4. usainefe

Soru APK adı veya resim değiştirme

Başlıktaki gibi apknın adını ve resmini değiştirebileceğim bir uygulama arıyorum. Ancak Google playdeki uygulamalar widget ekliyor oysa ben yeni bir apk istiyorum. Eğer bildiğiniz/kullandığınız varsa bana söylerseniz çok mutlu olurum  rock~~ :D
  5. usainefe

Soru Alibaba?

Mi tarayıcı ile bu siteye girince alibabanın play storesine atıyor tarayıcının güncellemelerini kaldırdım önbelleği-tüm verrileri temizledim hala aynı bu sorun birtek bendemi var? Chromedan yazıyorum bunda sorun yok 1584386643 böyle
  6. usainefe

İpucu Online watchface çıkarıcı birleştirici

LİNK:米环4在线解包/打包工具 yeni keşfettiğim bir şeydir. Watchfacelerinizi .bin olarak atıp zip olarak geri verir, zip olarak atarsanız .bin olarak verir işinize yararsa kullanırsınız Idea~~highfive~~
  7. usainefe

Yardım Kendi kendine sessize alma

Arkadaşlar aşşağıda fotosunu attığım kısımlar kendiliğinden kapanıyor 2 kere güncellemeyi tekrar uyguladım birşey değişmedi ayrıca rahatsız etme - sessiz modu kapalı çözüm önerisi olan veya bu durumu çözenler yardım edebilir mi
  8. usainefe

Çözüldü Bu temayı kimse bilmiyor mu?

Google'da arattım yandexte arattım hiçbir sonuç çıkmadı bu temayı duyan gören bir kişi var mı? Adını söyleseneniz yeter.
  9. usainefe

Soru Designer olan varsa gelebilirmi?

Sadece bildirim çubuğu transparent (şeffaf) tema istiyordum. (gerisi orijinal) Sağolsun bir arkadaş konuya mtzsini attı (adı alper galiba) bende azcık düzenledim. Bunu designer olan bir arkadaş tema markete atabilirmi? Atarsa çok makbûle geçer haha-- Global olduğum için yarım saat sonra orijinal...
  10. usainefe

Soru Cc9 pro teması

Cc9 değil pro olanın temasını bulan varmı varsa atabilirmi? :P
  11. usainefe

Mod - Mi Band 4 Uzmanından, Uzman Temalar

Teşekkürler hocam uğraştığınız için
  12. usainefe

https://amazfitwatchfaces.com/mi-band-4/view/1184 Link bu birde garip olan şey hepsinde öyle saat arayüzlerinin
  13. usainefe

Hocam acaba heyplus saat arayüzlerinede el atabilirmisiniz? Çünkü saat yok oluyor yani veya bu sorunu nasıl çözerim?
  14. usainefe

Yardım Arayan kişinin fotosu 144p çıkıyor..

falcao takma adına gülmüştüm
  15. usainefe

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

şu anlık gördüğüm tek hata pili dışarı alınca bir rakam küçülüyor
Üst Alt