Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Biliyorum artik gina gelmistir bu konular ama pil super hizli bitiyor hucre bekleme + wlan su gibi bitiriyor oyun bile oynamadan 4 hadi 5 saat anca goruyorum sadece pil odakli bildiginiz miui rom varmidir? İlla stabil olmasina gerek yok miui 11 betasi bile olur onemli olan pilin gitmemesi...
Selamlar öncelikle cihazım mi 8 lite ve bu cihaza root kurmak yani magisk yüklemek istiyorum ama hala kafamı karıştıran sorular var şimdi benim twrp sürümüm 3.3.2b ve konusunda magisk 20.3 desteklidir yazıyor.
Ben şimdi bu cihaza magisk 20.4 yüklersem
herhangi bir sorunla karşılaşırmıyım veya...
Bildirim panelindeki açılabilen tuşları açık tonda renkler yaparsanız çok hoş olur bence ben yapmaya çalıştım yapamadım ama nasıl bişey olduğunu yapmaya çalıştım (türkçeyi katletmişim:)) yapması uzun sürmez diye düşünüyorum ama yapılırsa çok güzel olur başka ek bişeye gerek yok sadece bildirim...
Başlıktaki gibi apknın adını ve resmini değiştirebileceğim bir uygulama arıyorum. Ancak Google playdeki uygulamalar widget ekliyor oysa ben yeni bir apk istiyorum. Eğer bildiğiniz/kullandığınız varsa bana söylerseniz çok mutlu olurum  rock~~ :D
Mi tarayıcı ile bu siteye girince alibabanın play storesine atıyor tarayıcının güncellemelerini kaldırdım önbelleği-tüm verrileri temizledim hala aynı bu sorun birtek bendemi var?
Chromedan yazıyorum bunda sorun yok
1584386643
böyle
LİNK:米环4在线解包/打包工具
yeni keşfettiğim bir şeydir. Watchfacelerinizi .bin olarak atıp zip olarak geri verir, zip olarak atarsanız .bin olarak verir işinize yararsa kullanırsınız Idea~~highfive~~
Arkadaşlar aşşağıda fotosunu attığım kısımlar kendiliğinden kapanıyor 2 kere güncellemeyi tekrar uyguladım birşey değişmedi ayrıca rahatsız etme - sessiz modu kapalı çözüm önerisi olan veya bu durumu çözenler yardım edebilir mi
Sadece bildirim çubuğu transparent (şeffaf) tema istiyordum. (gerisi orijinal) Sağolsun bir arkadaş konuya mtzsini attı (adı alper galiba)
bende azcık düzenledim. Bunu designer olan bir arkadaş tema markete atabilirmi? Atarsa çok makbûle geçer haha--
Global olduğum için yarım saat sonra orijinal...