Urush kullanıcısının son içeriği

1. U

Sohbet Anne Telefonu

Selam arkadaslar, bizim validenin emektar Samsung J2 artik su koyuvermeye basladi. Uygulamalar vs. cok agir isliyor hatta arama ekrani dahi yavas kaliyor. Malum android 7 yuklu telefonda ve artik iyice yaslandi , bize nispeten buyuk ve net ekranli , kullanimi kolay , menuleri sade ve...
  2. U

Yardım Turkcell Hat Calismiyor

Merhaba , Telefonum Mi9 ve daha once T.Telekom -Vodafone hatlari sorunsuz olarak kullandim ancak bu sabah itibari ile Turcell e gecis yaptim telefonum sinyal almiyor , her iki sim kart slotunda sonuc ayni. Baska bir telefonda denedigimde ise SIM sorunsuz calisiyor . Ben bir cozum bulamadim ...
  3. U

Soru Turkcell Hat Calismiyor

Merhaba , Telefonum Mi9 ve daha once T.Telekom -Vodafone hatlari sorunsuz olarak kullandim ancak bu sabah itibari ile Turcell e gecis yaptim telefonum sinyal almiyor , her iki sim kart slotunda sonuc ayni. Baska bir telefonda denedigimde ise SIM sorunsuz calisiyor . Sorunun kaynagi ne olabilir ?
  4. U

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Selam Mi9 kullaniyorum Cin versiyonu. 10.2.30.0(PFAEUXM) MIUI surum. Analmadigim amiral gemisi telefon neden guncelleme listesinde yok. Belki yeri degil ama telefonumda 4G yazisi var ama 4.5G simgesi bir turlu aktif olmuyor sebebini bilen var mi acaba ? Hattim T.telekom.
  5. U

Ana Başlık Xiaomi Mi9 Teknik Özellikler & Genel Bilgiler

Xiaomi markali.
  6. U

Ben sahsen 20W kablosuz sarji pratik buldugum icin kullaniyorum tabi sarj esnasinda direkt kablodan sarj a kiyasla enerji kaybi olusuyor. Gerci bir kac Watt lik kayip hemen hemen evimizdeki cogu cihazda var. Lafin kisasi tercih meselesi , kablosuz sarjin tek begenmedigim yani uzeri yumusak...
  7. U

Yardım Xiaomi Mi9 Wi-fi Sorunu

Merak ettigim konulardan birisi buydu acaba arka kisimda kilcal cizik vs. olusuyor mu ? Kagit uzerinde GorillaG. 6 olarak gorunuyor ancak gunluk kullanimda , yere dusurme harici bir takim hasarlar olusuyor mu ? Acikcasi telefona cok yakindan baktiginizda yapistirma teknigi ile cerceveye yapisan...
  8. U

Yardım Xiaomi Mİ9 dokunmatik ekranın kullanılmaması

Yuksek isi bu ve benzeri telefonlarin bir numarali dusmanidir arkadaslar. Telefonunuz ne kadar serin calisirsa pil omru o kadar uzar.
  9. U

Soru Mi 9 Mate 20 40w Şarj Başlığı Alsam Hızlı Şarj Olur mu?

Sarj icin kullandiginiz kablo nedir ?
  10. U

Güncelleme Mi9 - MIUI 10 v10.2.13.0 PFAMIXM Global Kararlı Rom

Ayni ROM ben de yuklu sanirim Global Karali en yeni ROM bu olarak gorunuyor ama tabi yaniliyor olabilirim.
  11. U

Birgun gidebilmeniz umidiyle, tesekkurler :)
  12. U

Vietnam`dan aldim bir telefon magazasindan. Ulkemizde var mi bilemiyorum ama oldukca kullanisli bir cihaz isindigi zaman icerisinde az ses ureten bir fan devreye giriyor ve gayet hizli dolum sagliyor.
  13. U

Yardım Mİ 9 Türk Telekom 4.5G Algılamama Sorunu

Bende Vodafone a gecmeyi dusunuyorum en yakin zamanda, hattimda ki paralar operator degistiginde yeni operatore devir oluyor mu ?
  14. U

Yardım Mİ 9 Türk Telekom 4.5G Algılamama Sorunu

Bende de ara ara var olan bir sorun maalesef telefonumuz T.telekom ile uyumlu calismiyor.
Üst Alt