urnekm kullanıcısının son içeriği

1. urnekm

Yardım Temayı bilen yardım lütfen

Merhaba arkadaşlar youtubede bir tema buldum ama ismini bilemiyorum . İcon paketi daha çok Black line v10 benziyor onuda bulamadım. Bir kaç resim attım. Yardımcı olursanız Makbule geçer. Şimdiden teşekkürler.
  2. urnekm

Yardım poco m3 bl kapalı NV data is corruped

Arkadaşlar merhaba poco M3 var elimde Bootloader kilidi kapalı ve telefon çöktü güncelleme yaparken gitti. moden dosyası attım fayda etmedi . Fastboottan zaten room atamadım yemiyor. Fikri olan arkadaşlar yardım edebilir mi.?
  3. urnekm

Yardım [Miui12] Miuipro Pc telefonu görmüyor.

Merhaba arkadaşlar [Miui12] Miuipro kurdum Usb hata ayıklama modunu acınca Bilgisayar telefonu görmüyor ve telefon şarj alma moduna geçiyor. Modu kapatınca her şey normal. Varmıdır bir çözüm ve öneriniz. Usb driver güncel hatta tekrardan kurdum Başka bir Usb port denedim olmadı Başka...
  4. urnekm

Yardım Miupro restart sorunu

Merhaba arkadaşlar ben Miupro kuruyorum değişik sürümleri kuruyorum, kurlum tamamladıktan sonra magisk kuruyorum her şey normal yaklaşık 20-30 dk sonra twrp atıyor sürekli. Acaba farklı bir ayarı varmıdır. Bu arada Ödeme yaptımda kullanıyorum...
  5. urnekm

Yardım RN8P Simgeler farklı boyutlarda.

Merhaba arkadaşlar ben hangi temayı yuklediysem aynı simgelerin bazılar küçük bazıları büyük. MIUI 12 şimdi kurdum gene aynı. Çözüm varmıdır. Rahatsız etmeye başladı.
  6. urnekm

Yardım Rehbere kayıtlı olmasına rağmen aramalar da isim yerine numara çıkıyor

Arkadaşlar merhaba ben yeni deodex rom kurdum temiz kurulum yaptım ama sonrası bu hata ile karşılaştım. Rehbere kayıtlı olmasına rağmen aramalar da isim yerine numara çıkıyor .Konuşma bitince normal isim gözükmeye başlıyor.
  7. urnekm

Yardım Vodafone faturalı hat önerisi

Merhaba arkadaşlar ben normalde faturasız hat kullanıyorum artık Kontur peşinde dolaşmaktan sıkıldım bana faturalı hat öneriniz nedir. Aklımda Vodafone red 20 var.Sizin tavsiyeniz varmı başka operatörlerde olabilir. Teşekkürler.
  8. urnekm

Yardım Redmi Note 8 Pro unlock

Merhaba arkadaşlar 7 gün önce unlock yapmaya çalıştım bana 166 saat verdi. Bu gün denedim gene 168 saat veriyor. Bunun bir çözümü yok.
  9. urnekm

Çözüldü Redmi Note 8 Pro yeni cihaz unlock hatası

Arkadaşlar merhaba cihaz yeni daha bir ay olmadı geldiği ilk geliştirici seçeneklerdeki unlock tikini açtım bu gün de unlock yapmaya çalışıyorum. Cihazı Mi kilit açma durumuna ekleyin diyor eklemeye çalışırken resimdeki hatayı veriyor. Çözüm: XiaoMiTool V2 tool ile Farklı bir romu...
  10. urnekm

Çözüldü RN8P tema sorunu >> Not : Çözüldü

Arkadaşlar klâsik tema hariç hiç bir temayı yükleyemiyorum. İndiriyor ama uygulamaya gelince üçüncü part tema yüklenmiyor diye hata veriyor bütün temalarda böyle.
  11. urnekm

Yardım Redmi Note 8 pro unlock hatası =10000

Arkadaşlar ben rom flashlarken yanlışlıkla clean and tool seçtim telefon lock oldu.Şimdi unlock yapmaya çalışıyorum OEM kilit açma altında Mi kilit açmadahesap ve cizah eklemede hata alıyorum (hata:10000) Bunu düzelmenin bir yolu varmı.? Bu arada telefon imei atıldı.
  12. urnekm

Yardım Cloud yedekleme yapmiyor

Merhaba üstadlar; Ben malum yollardan IMEI yaptım , şimdi telefon yedekleme yapmıyor ve yedeği de geri yüklemiyor. Hindistan romu attığım zaman da *#06# yaptığımda IMEI alınamıyor . Glabolde IMEI alınıyor ama yedek ne alıyor nede geri yüklüyor. Varmı bir çözümü?
  13. urnekm

Yardım Redmi Note 8 pro Parmak izi kayboldu.

Merhaba Arkadaşlar ben telefonda parmak izi ayarı yok ekleyemiyorum. En son brick olmuştu saolsun Zenex Hocam el attı telefon geldi kurulum yaptım iki gün ünçe parmak izi gelmedi ve ekleyemedim. Nerden baksak bütün yolları denedim yok en son farklı sürüm attım Hindistan sürümü 4.4.3 ondada yok...
Üst Alt