uqur45 kullanıcısının son içeriği

1. U

Yardım Redmi Note 8 İmeili cihaza format

bootlander kapalı telefonun galiba kapalı olunca twrp kurulmuyormuş bootlanderı da açınca imei gider diyorlar mi flash işe yarar mı bootlandır kapalıyken 1621330273 bootlander kapalı telefonun miflashtool işe yarar mı ?
  2. U

Yardım Redmi Note 8 İmeili cihaza format

Arkadaşım bir link yolladı benimde boşluğuma geldi tıkladım virüslü olmasından korkuyorum (Toyota sitesinin sahtesi) telefonuma reset atmak istiyorum imeili cihazım var ama güç ve ses açma tuşlarına basınca Wipe data reboot gibi bir yere atıyor twrp menüsü açılmıyor twrp yüklümü değilmi...
  3. U

Çözüldü Cihazım Mi-Recovery 3.0 ekranında kaldı ve o ekrandan çıkamıyorum.

Kardeşim aynı sorun bende de oldu çok basit bilgisayarın varsa çözümü mitoolv2 diye bir program var indir onu telefonu pcye bağla direk kendisi yüklüyor zaten miflash işe yaramıyor bunu dene olur
  4. U

Yardım Mint keyboard virüs

Önceki konulardan birşey anlamadım Google Play'de üretici bobble al yazıyor Xiaomi falan yazmıyor kaldırma da çıkmıyor sadece güncelle yazıyor Google playde kuşkulandım
  5. U

Yardım Mint keyboard virüs

Telefonuma Mint keyboard adlı uygulama kendi kendine böyle bir inmiş ben indirmedim virüs mü anlamadım silinmiyor da bu nedir yardımcı olacak var mı
  6. U

Çözüldü redmi note 8 güncelleme sonrası Main Menü Ekranında takılı kaldı

imei atıldı arka kapağı çıkartılarak bootloander kapalı hatası verdi miflash ile atmak istediğimde tool v2 ile öyle bir sıkıntı olmadı hemen oldu
  7. U

flash işe yaramadı bootloander kapalı olduğu için ama mitoolv2 işe yaradı teşekkürler düzeldi ayrıca imei side silinmedi
  8. U

Yardım yardım edebilecek var mı telefonun açılmıyor

telefonum main menu hatası verdi reboot wipe data falan yazıyor reboot yaptığımda MIUI renkli yazısından sonra gene aynı yere dönüyor ime atıldığı için wipe data yapmak istemiyorum bootloander kilidi kapalı olduğu için de fastboot kurulumu yapamıyorum çözümü varsa allahınızı severseniz yardım...
  9. U

usta şimdi benim telefonumun bootloader ı kapalı telefon zaten açılmıyordu nasıl açıcam bu bootloader ı telefon açılmadan açmak mümkün mü
  10. U

Çözüldü Cihazım Mi-Recovery 3.0 ekranında kaldı ve o ekrandan çıkamıyorum.

nasıl yaptın kardeşim aynı sorun bende de var
  11. U

Yardım MIUI yazısında kalıyor.

aynı sıkıntı güncelleme sonrası bende de oldu iemi atılmıştı telefonuma
  12. U

Telefona yeni güncelleme geldi indirdim kur dedim Reebot wipe data ve connet with MIAsistant çıkıyor reebot yaptığımda aynı yere dönüyor tekrar telefonuma imei attırmıştım eski telefonumun sorunsuz bir şekilde kullanıyordum yardımcı olabilecek var mı ?
Üst Alt