Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon yurtdışı.Aldığımda eski kullanılmaz halde olan Samsung Galaxy S5 telefonumun imei bu telefona ayarlatmıştım.3 yıldır kullanıyorum bu zamana kadar bir sıkıntı olmamıştı. Nasıl düzelecek yardımcı olurmusunuz.
Merhaba arkadaşlar. Oyun videosu alırken ekran kaydedici sistem ses ayarlıyorum ama kayda başladığım anda oyundaki sesler çok ağırlaşıyor. Yani videolarda x0.50 modu vardır ya işte öyle.görüntü kaydı çok iyi çekiyor ama sadece ses. neden böyle birşey oluyor yardımcı olurmusunuz.
Hocam mi10 nu fastbootla geri yükledim twrp yüklemedim. Sonra mi 11 zip i telefona indirdidim güncelleme menüsünden dosya seçerek yükleme yaptım 11 yüklendi. Ama bunda oyun hızlandırıcı yok. Ve yükleyenlerinde söylediği gibi kameradan galeriye geçiş yok.
Hocam uğraştım olmayınca miflash toolla global rom fastboot yükledim.aynı yolla mi flashla hint romunu kurabilirmiyim üzrine yada nasıl miui 11 yükleyebilirim twrp yüklü değil.
Aynen
1573039476
Twrp den güncelleme yaparken wipe format data yaptımı veriler siliniyor. Format data yapmadanda hafızadaki zip görünmüyor.yaparsakda indirdiğimiz zip gidiyor.nasıl bi girdaba girdim ben ya.