Unyeli kullanıcısının son içeriği

1. Unyeli

Yardım İmei klonlanmış diye mesaj geldi.

Telefon yurtdışı.Aldığımda eski kullanılmaz halde olan Samsung Galaxy S5 telefonumun imei bu telefona ayarlatmıştım.3 yıldır kullanıyorum bu zamana kadar bir sıkıntı olmamıştı. Nasıl düzelecek yardımcı olurmusunuz.
  2. Unyeli

Yardım K20 pro Ekran kaydedici ses sorunu

Merhaba arkadaşlar. Oyun videosu alırken ekran kaydedici sistem ses ayarlıyorum ama kayda başladığım anda oyundaki sesler çok ağırlaşıyor. Yani videolarda x0.50 modu vardır ya işte öyle.görüntü kaydı çok iyi çekiyor ama sadece ses. neden böyle birşey oluyor yardımcı olurmusunuz.
  3. Unyeli

Rom [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro EEA Avrupa Kararlı MIUI11 V11.0.3.0.QFKEUXM

Hocam mi10 nu fastbootla geri yükledim twrp yüklemedim. Sonra mi 11 zip i telefona indirdidim güncelleme menüsünden dosya seçerek yükleme yaptım 11 yüklendi. Ama bunda oyun hızlandırıcı yok. Ve yükleyenlerinde söylediği gibi kameradan galeriye geçiş yok.
  4. Unyeli

Rom [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro EEA Avrupa Kararlı MIUI11 V11.0.3.0.QFKEUXM

Hocam uğraştım olmayınca miflash toolla global rom fastboot yükledim.aynı yolla mi flashla hint romunu kurabilirmiyim üzrine yada nasıl miui 11 yükleyebilirim twrp yüklü değil.
  5. Unyeli

Temizleme yapmadan twrp de indirdiğim zip görünmüyor hatta cihaz dosyalarıda görünmüyor örn. Android. Download vs vs
  6. Unyeli

Bir yerde var bi sıkıntıda bi çözülmedi en sonunda başlıcam güncellemesine diyesi geliyor insanın.
  7. Unyeli

Aynen 1573039476 Twrp den güncelleme yaparken wipe format data yaptımı veriler siliniyor. Format data yapmadanda hafızadaki zip görünmüyor.yaparsakda indirdiğimiz zip gidiyor.nasıl bi girdaba girdim ben ya.
  8. Unyeli

Şuan işteyim akşam eve gidince denicem hocam. Sonucu buraya yazarım
  9. Unyeli

Hocam bendeki hata sebebi nedir yardımcı olurmusunuz
  10. Unyeli

Bende böyle hata veriyor neden acaba yükleyen arkadaşlar yardımcı olabilirlermi 1572992214 Geçersiz zip dosyası diyor
  11. Unyeli

Video falan yokmu hocam. Detaylı bir şekilde anlatmışsınız sağolun ama görsel olarak daha farklı olur.
  12. Unyeli

Arkadaşlar Benim telefon rootlu twrp de yüklü güncellemeyi nasıl yapıcam şuan 10.3.5.0 (PFKINXM) K20 pro
Üst Alt