Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Operatör değişikliği sonrası sim kart değişikliği yaptım. telefon fastboot modunda kaldı. twrp moduna geçemiyorum. miflash rom atma dışında başka çarem var mı ? twrp moduna tekrar nasıl gelebilirim ? önemli bilgilerim vardı.
Merhabalar. Daha öncesinde bluetooth kulaklık kullandığımda Ses yükseltici bölümü/mi ses yükseltici kısmından farklı farklı ses türleri seçiyordum.farklı farklı romlar denedim ama bu özellik bir türlü aktif olmadı. Bu sorunu nasıl çözebilirim.daha öncesinde aktif oluyordu.
Merhabalar. Telefonum xiaomi note 10. Telefon da twrp ve magisk root var. Şu an Endonezya romdayım. Sürekli rom değiştiren insanım. Masik romlarda bulunan uygulama kasası kısmında google haberler var.telefonda ki bulunan mevcut uygulama kasasını sevmiyorum. Yani ana menü üzerinde iken sola...
google harita uydu görünümü bulanık. rootlu telefonlarda kök dizinine girince bulanık düzeliyordu. fakat bu yöntemde artık işe yaramıyor. uydu görünümünü net yapmak için başka yol var mı ?
Root attım tele. Sonrasında Android auto ile ekran yansıtma yapmıştım. Ekran küçüldü. Ekranın yarısını kullanıyorum. Tam ekrana nasıl geçeceğim tekrar.
1591737945
Rootlu ekran uygulaması indirdim. Sorun çözüldü. Teşekkürler
Android 10 a geçtim. Android auto programı artık gömülü olarak var. Mevcut olanın üzerine güncel olanı kurmak istedim. Kurulum bitti. Ana menü Uygulamalar kısmında Android Auto yok. Sadece Ayarlar uygulama bölümünde uygulama görünüyor. Ne yaptıysam olmadı. Açılmıyor uygulama. Güncellemeleri...
Samsung telefonum varken tuş kilidi kapalı iken ok google dediğimde asistan çıkıyordu. Xiaomi note 10 a geçtim, voice match açık ama tepki yok. Çözüm nedir?
Arkadaşlar merhaba. Telefonu yüzde 0 dan yüzde 100 şarj ederken toplamda 104 dakikada şarj yaptı. 30 dakikada yüzde 44, 1 saatte yüzde 80 şarj yaptım. Çift şimşek işareti ve turbo yazısıda çıkıyor. Adaptör de 30watt.bu kadar uzun sürmesi normal mi? İnternetten baktım 75 dakikada full doluyor...
Pil kullanım istatistik kısmında bulunan diğer adlı bölümde diğer uygulamalar tarafından kullanılan pil nedir? Bunun tüketimi bu kadar fazla olması normal midir?
Pil kullanım istatistik kısmında bulunan diğer adlı bölümde diğer uygulamalar tarafından kullanılan pil nedir? Bunun tüketimi bu kadar fazla olması normal midir?