Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
note 6 pro cihahızımı ekran yanığı yüzünden servise göndermiştim yapıldı geldi 3 - 4 gün kulladım bugün telefonla uğraşırken kendi kendine sürekli olarak yeniden başlatmaya başladı 4- 5 saattir. MI yazısı geliyor kapanıyor sürekli olarak devam ediyor nedeni nedir yardımcı olursanız sevinirim
Türkiye garantili redmi note 6 pro 32 / GB cihazım 2 kere ekran yanmasından erkanı değişti 2. ekranda da aynı sorun oldu para iadesi veya telefon değişikliği isteyebilir miyim servise gönderdiğimde şimdiden teşekkürler
Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar telefonun ekranı yandığı için servise göndermiştim servis değiştirdi buraya kadar bir sorun yok ama ikinci kez ekran yandı ne yapmalıyım bidaha yollamalımıyım
Yeni fark ettim daha doğrusu telefon servisten gelince fark ettim sorun yazılımsal mı donanımsal mı acaba ekran ile çentiğin kısmı denk gelmiyor
Note 6 Pro cihazımda bariz ekran yanması var panel tianma cihaz Türkiye garantili genpa servise göndermeli miyim sizce cihaz 9 veya 10 aylık
Hocam bakın recoveryden dosyayı indirip güncelleyiciden kurmaya çalışan herkes görseldeki hatayı alıyor bunun nedeni nedir yardımcı olursanız sevinirim adam akıllı cevap alamıyorum