Unselfish kullanıcısının son içeriği

1. U

Yardım Xiaomi Depolama Sorunu

Hocam MIUI 11 geldiğinde deneyecegim dediğiniz gibi ,4-5 gün sonra gelirse o zaman atarım
  2. U

Tamam hocam teşekkür ederim.
  3. U

Hocam romu atmadan önce mi sonra mı diyorsunuz normalde once de sonra da bicimlendirdim ama hep öyleydi şimdi custom rom attım düzeldi MIUI kaynaklı şu an ama hala önerilere açığım çünkü miui 11 atmak istiyorum geldiğinde güncelleme
  4. U

Evet hocam isterseniz detaylı anlatayım ilk önce rom atmadan önce her şeyi format data swipe factory ve advanced temizlik yapıyorum reboot recovery yapıp sonra rom flashliyorim ve açılmadan önce de format data ve swipe factory yapıp telefonu başlatıyorum
  5. U

Hocam yine rom atmak işe yaramadı Xiaomi eu 10.3.6.0 rom atmama rağmen şimdi bunu bir deneyeyim.
  6. U

Şu an mi flash ile başka bir rom kuruyorum Şu an başka bir rom flashliyorim bundan sonra olmazsa denerim
  7. U

Hocam bildiniz sıfırdan bir daha kurdum ama yine böyle oldu bir daha mı kurayım sizce? 1572080508 Yine düzelmedi bu arada
  8. U

Beyler çok garip bir sorunla karşılaştım iki defa rom atmama rağmen hala da devam ediyor sorun şu kamerayla fotoğraf çekeceğim diyor ki bir sd kart takın, olay Store'dan dosya indiremiyorum, dosya yöneticisinde dahili depolama dosyaları (android, dcım, movies) falan hiçbiri gözükmüyor ne...
  9. U

Yardım Mi 9 Se Hard Brick

Hocam aldığım yere gittim ve o da aynen dediğiniz gibi yaptı ama çok teşekkürler diğer kullanıcılar için çok yararlı bir post oldu.
  10. U

Hocam bu sefer zaten yapayım telefonumu çok tedbirli olacağım
  11. U

Hepsini denedim hocam 1571768693 Hocam onerebileceginiz telefoncu var mi?
  12. U

Ben de anlayamadım gerçekten bir de bana zenex adlı forum üyesi 150tlye yapılabilir dedi emin misiniz ücret konusunda Olay söyle gerçekleşti bu arada telefonum 2 gündür soft brickti( hep fastboot modundaydi) sonra twrp atmaya çalıştım ve komut penceresinde başarılı yazdı ancak hiç açılmadı hep...
  13. U

Sordum hocam ya şimdi önemli olan mesele edl kablosu bulmak gibi internette yazdığına göre onu acaba nasıl temin edebilirim lütfen beyler yardımcı olun ya
  14. U

Aynen hiçbir tepki yok hocam
  15. U

Telefonda hiçbir şeye girilmiyor bunları nasıl flaslayabilirim ki
Üst Alt