unixcan kullanıcısının son içeriği

1. U

Yardım Mi Note 10 Lite Google Dialer & Mesajlar Hakkında.

peki Xiaomitool ile botloader kilidini açmadan eurom kuruluyor oda geçerlim
  2. U

Gcam VIP Prime E4 XML

redmi note8 için uyumlumu?
  3. U

Tema iOs Concept Tema byTurkbey06 (24.02.2020)

yaw dostlar şu temayı global kullanıcılar için tema mağazasına yüklesenizde bizde kullansak fena mı olur
  4. U

Tema Born in Turkey Markette Yayında (MIUI 12 Destekli)

1589065187 eyvallah hocam eline sağlık
  5. U

Tema Born in Turkey Markette Yayında (MIUI 12 Destekli)

dostum herşeyden önce emeğine sağlık, kilit ekranında kilidi açmak için kaydır vs. yönlendirici bir şey mevcut değil
  6. U

Tema JiyanV3D ( MIUI 11 UYUMLU)

hocam bölge hindistan, ama tema görünmüyor, JiyanV3D diye aratınca
  7. U

MIUI 11 Redmi Note 8 MIUI 11 Hindistan Kararlı V11.0.2.0.PCOINXM

tamamdır hindistan romuna geçtim sayenizde, teşekkürler, BL kilidi açmadan sorunsuz halloldu.
  8. U

MIUI 11 Redmi Note 8 MIUI 11 Hindistan Kararlı V11.0.2.0.PCOINXM

beyler BL kilidini açmadan tam olarak nasıl yapıyorsunuz, bunu detaylı anlatabilecek bir baba yiğit varmıdır? 1580731013 Hocam bl açmadan nasıl yapıyorsunuz, sırasıyla bir detaylı anlatırmısın rica etsem
  9. U

Uygulama Redmi Note 7 ve Note 7 Pro’ya Google Kamera (GCam) yüklemek.

Buradaki dosyalar redmi note 8e uyarmi
  10. U

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

banada 696 mb güncelleme geldi, redmi note 7 cihazım.. kimine 1.8 gb boyutunda güncelleme gelmiş, sizce neden böyle? milan pro yazı tipi ve ultra batarya gibi özellikleri ben göremedim.. bunları görebilen varmı ?
  11. U

Gcam [RN7 - OTHER] Google Kamera 7.0.009 V13 [TÜRKÇE][STABİL][GÜNCEL]

1572245271 Bende 6.2.030.RN7_V1a_Final yüklü bu son çıkan sürümden daha iyi fotoğraflar çekiyor, yüz rötüşları daha iyi ve hdr. modu daha canlı ve renkli çekiyor, Son çıkan sürümde ne yüz rötüşü nede hdr canlı çekmiyor yüzde pixeller ve canlı olmayan fotoğraflar elde ediyorum. config dosyasını...
  12. U

Gcam [RN7 - OTHER] Google Kamera 7.0.009 V13 [TÜRKÇE][STABİL][GÜNCEL]

ön ve arka kamera redmi note 7 cihazımda net değil ve noktalar belirgin oranda belli oluyor, cameranın en iyi ayarları nasıl olmalı bilgi verirmisiniz
  13. U

Satış Satılık mi5 parçaları

selamun aleykum, kardeşim benim arka kamerada siyah leke var servise yolluyacagım, ama büyük bir ihtimalle kullanıcı hatası diyecekler evobt garanti mevcut gelene gidene kullanıcı hatası diyorlarmış.. arka kamerana talibim nasıl irtibat ve nasıl ulaşacagı konusunda bilgi verirsen sevinirim
  14. U

[Themes v8,v9] iOS 11 v.3.9b

buyur kardeşim burda tema iOS11 v.3.9b by F.o.G.mtz.zip
Üst Alt