unixcan kullanıcısının son içeriği

1. U

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

banada 696 mb güncelleme geldi, redmi note 7 cihazım.. kimine 1.8 gb boyutunda güncelleme gelmiş, sizce neden böyle? milan pro yazı tipi ve ultra batarya gibi özellikleri ben göremedim.. bunları görebilen varmı ?
  2. U

Gcam [RN7 - OTHER] Google Kamera 7.0.009 V13 [TÜRKÇE][STABİL][GÜNCEL]

1572245271 Bende 6.2.030.RN7_V1a_Final yüklü bu son çıkan sürümden daha iyi fotoğraflar çekiyor, yüz rötüşları daha iyi ve hdr. modu daha canlı ve renkli çekiyor, Son çıkan sürümde ne yüz rötüşü nede hdr canlı çekmiyor yüzde pixeller ve canlı olmayan fotoğraflar elde ediyorum. config dosyasını...
  3. U

Gcam [RN7 - OTHER] Google Kamera 7.0.009 V13 [TÜRKÇE][STABİL][GÜNCEL]

ön ve arka kamera redmi note 7 cihazımda net değil ve noktalar belirgin oranda belli oluyor, cameranın en iyi ayarları nasıl olmalı bilgi verirmisiniz
  4. U

Satış Satılık mi5 parçaları

selamun aleykum, kardeşim benim arka kamerada siyah leke var servise yolluyacagım, ama büyük bir ihtimalle kullanıcı hatası diyecekler evobt garanti mevcut gelene gidene kullanıcı hatası diyorlarmış.. arka kamerana talibim nasıl irtibat ve nasıl ulaşacagı konusunda bilgi verirsen sevinirim
  5. U

[Themes v8,v9] iOS 11 v.3.9b

buyur kardeşim burda tema iOS11 v.3.9b by F.o.G.mtz.zip
  6. U

Haber Xiaomi Mi Mix 2 128 GB Versiyon Satışta

XİAOMİ Mİ MİX 2 SİYAH CEP TEL (ELECTRA) 2400 tl migros elektronikte.. güzel fiyat
Üst Alt