UNiVeRSeLoRD kullanıcısının son içeriği

1. UNiVeRSeLoRD

Satış KORAY : mi6 siparişleri açtım. mi5s plus mi note2 ZTE zuk lenovo LeTV LeEco Samsung

Peki hocam. Cihazin global sürümü daha çıkmadı diyebiliyorum IMEI + Yazılım destegi ile alsak global sürüm çıktığında yardimci olabiliyor musunuz? Ek olarak FullKutulu bahsettigim işlemler dahil fiyatı ne olur. Ne zamana elinize geçer ona göre sipariş geçeyim durumum netleştiğinde. Teşekkür...
  2. UNiVeRSeLoRD

Satış KORAY : mi6 siparişleri açtım. mi5s plus mi note2 ZTE zuk lenovo LeTV LeEco Samsung

Nubia Z17 Mini (4/64 - 6/64 farketmez) Kırmızı rengi gelir mi acaba? GT-I9100G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. UNiVeRSeLoRD

MI 3 açılmıyor mi yazısında kalıyor

Yeni konu açmayayım buradan sorayım dedim. Benim de Mi3 ile şöyle bi sorunum var. Bu sitenin market uygulamasından aldığım powerbanki kullanmaya başladıktan sonra telefon aşırı derecede ağırlaştı. Sonrasında mesela yatmadan önce şarjı %25-30larde olan kenara koyduğum telefonu sabah kalktığımda...
  4. UNiVeRSeLoRD

İnceleme Xiaomi Mi5 Kutu Açılışı ve İlk İnceleme

Xiaomi'nin kamerası neden diğer amirallere göre düşük profilli? Anlamış değilim
  5. UNiVeRSeLoRD

Yardım Mİ Message

bahsettiğiniz yerin fotosu zaten üst bölümde var aktif gözüküyor ama çevrimdışı ... macrinus
  6. UNiVeRSeLoRD

Yardım Mİ Message

Ben ilk kurulumda böyle bi işlem yapmadım valla telefona İMEİ falan attırdım zaten. (belki o zaman yapılmıştır ben hiç dokunmadım) Hepsini geçtim (o dediğiniz olayın yapılmadığını varsayalım) ben bu ayarlara hiç ellemediğim halde 2-3 ay önce bu bahsettiğim uygulamadan faydalanıyordum. Şimdi ne...
  7. UNiVeRSeLoRD

Yardım Mİ Message

cantara Mi Mesaj uygulamasına girdim (resimlerde) ama bişey bulamadım nereden yapılacak ki o ayar hocam.? Bu ayarlarıda kurcalamamıştım ben bildirim falan haricinde. Arkadaş zaten hiç bişey bilmiyor sadece kullanıyor o kadar. 1 *** 2 *** 3
  8. UNiVeRSeLoRD

Yardım Mİ Message

Selamun Aleyküm reyizler. Forumda pek aktif olmayan okuyan kesimdenim rozet işlemesi olmadığından anlarsınız zaten :) Kafama bi konu takıldı biraz araştırdım da doyurucu bi cevap bulamadım. Müsadenizle direk konuya dalayım Şimdi bende yaklaşık 1buçuk yıldır Mi3 var arkadaşımda da Ekim'den...
  9. UNiVeRSeLoRD

Haber Mi5 ön home tuşu hakkında

Piksellenmiş köşe de MI yazmıyor bence. Yazmamalı yani. Bu tuş zerzevatı nedir abi? alt ve üst boşluklar da haddinden fazla ekran 5.2" telefon 6" mübarek
  10. UNiVeRSeLoRD

Haber Mi5 ön home tuşu hakkında

Meizunun home tuşu da 1. Resimdeki gibi sanırım güzel bi seçim olur. 3. Resim leş atıyor abi öyle böyle değil!
  11. UNiVeRSeLoRD

Madalya MIUI 7 Madalyası

Benada benadaa :D
Üst Alt