UnitBack kullanıcısının son içeriği

1. UnitBack

Sohbet Vodafone çekim gücü kötü mü

Max 3 kullanıyorum vodafone her zaman kötüydü cihazımla alakası yok şimdi bile şehrin ortasında evin içinde sinyal gücü düşüyor net hızı H+ oluyor abimin evinde çekmiyor Turkcell de böyle bişey yoktu hiç, eşimden dolayı değiştiremiyorum hattımı bende dışarda iyi çekiyor ama Allah var hakkını...
  2. UnitBack

Soru MiMax3 için Android9 Guncellmesi

Kararlı sürüm kardeşim Kullanımlarım bu şekilde bak çoğunluk 4g ile nete bağlanıyorum gün boyu fifa oynuyorum kullanımlarım resimlerde
  3. UnitBack

Bi kaç gündür kullanıyorum şarj olayı iyileştirilmiş gibi 24 saati geçti oyunda oynadım fifa da oynadım video az izledim sürekli net açık hala %30 şarj var benim hoşuma gitti bu olay ama görsellikte falan bi değişiklik olmadı sanırım miui 11 de değişecek bunlar ama tavsiyi ederim gayet akıcı...
  4. UnitBack

Daha indiremedim kardeşim internetimde sıkıntı çıktı ama en kısa sürede indirip kuracağım ve deneyimlerimi aktaracağım
  5. UnitBack

Sonunda geldi resmi güncelleme ya clap~~
  6. UnitBack

İnceleme MIUI 10 - 9.3.7 Global Beta Güncelleme Değişiklikleri (Yayınlandı - Linkler Eklendi)

8.12 yi yüklemeye çalışıken birinci resimdeki hatayı aldım neden acaba ? İkinci resimdeki de 9.3 ü yüklemeye çalışayım dedim öyle bişey dedi ne yapmam gerekli acaba ?
  7. UnitBack

İnceleme MIUI 10 - 9.3.7 Global Beta Güncelleme Değişiklikleri (Yayınlandı - Linkler Eklendi)

Ben şu an 8.1 deyim root mut yapmadım hiç bunu indirip kurabilir miyim direk anlattığınız gibi max3 cihazım, sabrım kalmadı güncellemenin otomatik gelmesini beklemeyehaha--
  8. UnitBack

Sohbet Mülakat için kısa sürede hızlı kilo almanın yolu?

Kilo eksiğini tamamlayamazsan tartılmaya gitmeden önce meyve suyu ve su iç 1-2 kilo belki kurtarabilirsin hala oğlum o şekildi polis oldu
  9. UnitBack

Haber Redmi Note 7 Avrupa Satış Fiyatı Açıklandı!

Vay be gerçekten iyiymiş
  10. UnitBack

Sohbet Mülakat için kısa sürede hızlı kilo almanın yolu?

Kilo eksiğin çok mu ? Ne kadar süren var bide ?
  11. UnitBack

Haber Resmi Android pie güncellemesi

Sabırsızlıkla bekliyoruz ondan oluyor hacı
  12. UnitBack

Haber Resmi Android pie güncellemesi

Bize niye gelmedi bu güncelleme acaba ki
  13. UnitBack

Diğer Kablosuz ekran yansitma yapildiginda baglantim kopmakta

Wifi aparatı ile internetsiz direk ekran yansıtma diyorsan o kopma olayı bende de oluyor kardeşim sanırım sıkıntı var o olayda çünkü eşimde lenovo k3note var ekranı yansıt saatlerce kopma olmuyor o yüzden pie güncellemesini bekliyorum ben
  14. UnitBack

Ana Başlık Xiaomi Mi Max 3 Kullanıcılar Kulübü

Hoş buldum kardeşlerim sağolun cihazı yaklaşık 2 aydır kullanıyorum gerçekten harika bi ekran tam ekran hemde buraları yeni gördüm severek takipteyim
Üst Alt