Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Max 3 kullanıyorum vodafone her zaman kötüydü cihazımla alakası yok şimdi bile şehrin ortasında evin içinde sinyal gücü düşüyor net hızı H+ oluyor abimin evinde çekmiyor Turkcell de böyle bişey yoktu hiç, eşimden dolayı değiştiremiyorum hattımı bende dışarda iyi çekiyor ama Allah var hakkını...
Bi kaç gündür kullanıyorum şarj olayı iyileştirilmiş gibi 24 saati geçti oyunda oynadım fifa da oynadım video az izledim sürekli net açık hala %30 şarj var benim hoşuma gitti bu olay ama görsellikte falan bi değişiklik olmadı sanırım miui 11 de değişecek bunlar ama tavsiyi ederim gayet akıcı...
8.12 yi yüklemeye çalışıken birinci resimdeki hatayı aldım neden acaba ? İkinci resimdeki de 9.3 ü yüklemeye çalışayım dedim öyle bişey dedi ne yapmam gerekli acaba ?
Ben şu an 8.1 deyim root mut yapmadım hiç bunu indirip kurabilir miyim direk anlattığınız gibi max3 cihazım, sabrım kalmadı güncellemenin otomatik gelmesini beklemeyehaha--
Wifi aparatı ile internetsiz direk ekran yansıtma diyorsan o kopma olayı bende de oluyor kardeşim sanırım sıkıntı var o olayda çünkü eşimde lenovo k3note var ekranı yansıt saatlerce kopma olmuyor o yüzden pie güncellemesini bekliyorum ben