UniqueKinG kullanıcısının son içeriği

1. U

ADAWAY Yükledim telefon açılmıyor...

Şu an düzelttim galiba hocam, eğer olmasa dediğiniz yöntemi yapcam
  2. U

hocam dünyanın uygulaması yüklü :( uygulamaları yedeklemeninbi çaresi yokmu :(
  3. U

Yardım LG G2 QUİCK REMOTE

hocam play store giremiyorum ki , bide o hata sürekli geliyor işlem yapmama izin bile vermiyor :(
  4. U

hocam telefonu açmayı becerdim herşey tamam da, com.google.gapps durduruldu hatası alıyorum
  5. U

şu an sürekli gapps hatası alıyorum :/
  6. U

aynen silmiştim hocam :/
  7. U

hocam bende öyle düşündüm ama verilerimi kaybetmemek için , romu sadece flashladım , sıkıntısız kaldığım yerden devam ediyorum .
  8. U

sorun şu ki chrome da reklamları engellemesi için adaway kurdum , telefonu yeniden başlat dedi ve başlattım , şu telefon açılmıyor , nasıl açılmıyor derseniz , mıu logusunda gelip gidiyor sürekli , napmam gerekli bi bilginiz varmı :(
  9. U

hocam deneyecem ama şu an daha büyük bir sorunum var . sorun şu ki chrome da reklamları engellemesi için adaway kurdum , telefonu yeniden başlat dedi ve başlattım , şu telefon açılmıyor , nasıl açılmıyor derseniz , mıu logusunda gelip gidiyor sürekli , napmam gerekli bi bilginiz varmı :(
  10. U

Bi bakayım hocam, Cevap için teşekkürler ... LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. U

Arkadaşlar LG G2 MIUI 7 6.2.22 versiyonunu kullanıyorum . bu versiyona güncelleyerek geçtim ama quick remoote kayboldu nasıl yükleyebilirim :(
Üst Alt