unforgiven_75 kullanıcısının son içeriği

1. unforgiven_75

Yardım Hoş Geldin Ghost Screen :)

Genpanın sitesinde canlı destek var , ora ile yazışırsanız kontrol ediyorlar.
  2. unforgiven_75

Soru Xiaomi Redmi Note 7 için hangi rom' u kullanmalıyım

Geçen yıllar da fazlası ile rom işi ile uğraşıyordum , telefon bir yerden sonra cortladı . Global orjinal rom harici kullanmıyorum artık :)
  3. unforgiven_75

Ankaradayım ben , Genpa'ya verdim , gitmeden önce Genpa'yı arayıp bakıp bakmadıklarını teyit ettim.
  4. unforgiven_75

Eğer garantin Xiaomi Türkiye ise düşünme garantiye ver derim.Benim redmi note 7 ,ekran sıkıntısı oldu saat 10 da verdim servise, saat 2 de ekran ve batara değişmiş olarak geri aldım.Delta ise çok sıkıntı çok , mi 5s vardı bundan önce servis Delta idi aynı sorundan 3 kez yolladım cihazı ...
  5. unforgiven_75

Diğer Genpa'ya Teşekkürler

Ankara Necatibey şubesi :)
  6. unforgiven_75

Diğer Genpa'ya Teşekkürler

Redmi note 7 cihazım 1 sene olmamıştı ekranda beyaz lekeler görüldü , xiaomi Türkiye garantiliydi,Genpa'ya telefonu 11 gibi bıraktım öğleden sonra 2 de geri aldım. Ekranı değiştirmişler (yine Tianma olsun :) ) bataryayı da değiştirmişler,geçen sene ithalatçı firma Delta ile çok uğraştım aynı...
  7. unforgiven_75

MIUI 11 MIUI 11 Sonunda Geldi (Edit: Gelemedi yoldaymış)

O zaman muiu 10 versiyonuna hard reset atmış olursunuz , muiu 11 yapınca tekrar hard reset yapmanız gerekir.
  8. unforgiven_75

Hocam öncelikle müui 11 güncellemesini yükleyeceksiniz , sonra hard reset atacaksınız , işlemi dün akşam yaptım gayet memnunum bir sıkntı gözlemlemedim.
  9. unforgiven_75

Kesinlikle hard reset atmalısınız , telefon performansı ve uyumluluk çok farkediyor.
  10. unforgiven_75

Ben geri çekmeden yüklemeyi başardım ,şimdide telefonu yedekliyorum , hard reset atacağım , güncelleyemeyenlere geçmiş olsun . 1574099292 Geri çekildi ise hard reset atmasamda beklesem mi kararsız kaldım şimdi de ?
  11. unforgiven_75

Yardım Xiaomi redmi note 7 hala MIUI 11 GELMEDİ...

Alttaki linki bulsam indireceğim :) Lİnk için yardımcı olursanız sevinirim.
  12. unforgiven_75

Soru Backup için öneriniz root işlemi olmadan

Scorpi hocam yedekleme işlemini yaptım , aldığım bu yedeği export edebilirmiyim harici ortama ? 1573716473 Telefonu bilgisayara bağladım , backup klasörünü buldum ve kopyaladım bilgisayara, telefonu formatladıktan sonra o klasörü aynı yere atıp restore yapacağım sanırım olur.
  13. unforgiven_75

Aslında işletim sistemi olması şart değil ( olsa iyi olurdu ) verileri yedekleyip muiu 11 sonrası cihazı sıfırlayıp pratik bir şekilde restore etmek hedefim.
  14. unforgiven_75

Arkadaşlar Note 7 telefonumda global kararlı sürüm kullanıyorum , cihazda root ,twrp vs. yok , bu şartlar altında backup alacağım tavsiye uygulamalarınız var ise yorumlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkür ediyorum.
  15. unforgiven_75

Gcam [RN7 - OTHER] Google Kamera 7.0.009 V13 [TÜRKÇE][STABİL][GÜNCEL]

Xiaomi note 7 cihazıma yükledim ve sorunsuz çalıştı, çok teşekkür ediyorum ilgili arkadaşlara.
Üst Alt