Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Açılmıyor "This device is not activated, please activate it and try to unlock it again." Bu hatayı verir. Telegramda biri 55 dolara falan aciyordu yetkili hesapla. Mtk oldugu için, custom rom su anlik fazla yok gerek yok ama hyperos 2 guzel değil sıkılıp aosp yuklemek isteyebilirsin acsan her...
bu yöntemle başarılı bir şekilde hesabım eklendi lakin 72 saat sonunda "this device is not activated please activate it and try to unlock it again" denen hatayı verdi. cidden sinirim bozuldu artık bu saçma sapan xiaomi politikaları yüzünden. yarın farklı bi hesapla tekrar bu scriptle hesap...
4pda'da görmüştüm bu scripti birkaç ay önce. bugun deneyeceğim. sonucuna göre cevabımı güncelleyeceğim.
edit:
konu için teşekkürler ,mi kilit açma durumuna da hesabım eklendi. bekleyelim bakalım 72 saat
Hocam paylaşım için teşekkürler, ben romu beğendim. Akıcılığı çok güzel, miui romlarindan iyi. Pilini tam test edemedim ama genel izlenimim olumlu. Güncelleme olursa romda paylaşırsanız sevinirim