underzero kullanıcısının son içeriği

1. U

Soru Server kayıtlı cihazda bootloader açılır mı?

Açılmıyor "This device is not activated, please activate it and try to unlock it again." Bu hatayı verir. Telegramda biri 55 dolara falan aciyordu yetkili hesapla. Mtk oldugu için, custom rom su anlik fazla yok gerek yok ama hyperos 2 guzel değil sıkılıp aosp yuklemek isteyebilirsin acsan her...
  2. U

Soru Server kayıtlı cihazda bootloader açılır mı?

Server kaydı yapmadan bl yi acin yoksa ust mesajlardaki arkadasin dediği gibi not activated hatasi aliyorsunuz
  3. U

Yardım Xiaomi 13 1.sim ve 2. sim yuvası sorunu

@memleketim hocam paylaşabilir misiniz mesajı
  4. U

Yardım Xiaomi 13 1.sim ve 2. sim yuvası sorunu

konuyu hortlatmak olacak ama çözümünü bulan var mı bu problemin? poco x7 pro cihazımda da aynı sorunla karşılaştım.
  5. U

Rehber Bootloader Kilidi Açarken Alınan Hatalar ve Çözümleri [Görsel Ekli]

aynı sorunla karşılaştım var mı bir çözümü acaba?
  6. U

Rehber HyperOS Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu Script'

bu yöntemle başarılı bir şekilde hesabım eklendi lakin 72 saat sonunda "this device is not activated please activate it and try to unlock it again" denen hatayı verdi. cidden sinirim bozuldu artık bu saçma sapan xiaomi politikaları yüzünden. yarın farklı bi hesapla tekrar bu scriptle hesap...
  7. U

token.txt içine yazın tokeni. programda da kaç tane token girdiyseniz o tokenlerin sırasını yazın. tek token girerseniz sadece 1 yazıp enterleyin.
  8. U

4pda'da görmüştüm bu scripti birkaç ay önce. bugun deneyeceğim. sonucuna göre cevabımı güncelleyeceğim. edit: konu için teşekkürler ,mi kilit açma durumuna da hesabım eklendi. bekleyelim bakalım 72 saat
  9. U

Rom HydrogenOS 11.0.4.1 | PORT Miatool

tüm modlar olmuyor sanki,yalnız bu sürümde restart problemi yok daha stabil gibi ilkine göre. ibrahimibo2
  10. U

Hocam arada reset atıyor hangi sürüm en sorunsuzsa onda devam etmek isterim, gerçekten miuiye göre daha seri bir rom.
  11. U

Hocam paylaşım için teşekkürler, ben romu beğendim. Akıcılığı çok güzel, miui romlarindan iyi. Pilini tam test edemedim ama genel izlenimim olumlu. Güncelleme olursa romda paylaşırsanız sevinirim
  12. U

Soru IMEI Repair - 4.5g açıkken şebeke sorunu

hocam değişik qcnler deneyin, qcn dosyasında sıkıntı vardır.
  13. U

Rom Epic_Aroma_HMN4X_mido_v9_8.4.19_Escobar1945

sonadanalı3535 hocam sizin dediğiniz şekilde yaptım oldu. yoksa E3004 hatası veriyordu sürekli kurulmuyordu.teşekkürler.
  14. U

Rom Epic_Rom_HMN4X_Mido_V9.5.8.0_Global_Aroma_Stable_7.0

tamamdır oldu, sagolun hocam Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. U

Rom Epic_Rom_HMN4X_Mido_V9.5.8.0_Global_Aroma_Stable_7.0

Access Denied hatası veriyor, linki kontrol eder misin hocam? Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt