Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhaba. Redmi Note 12 Pro 5g kullanıyorum. Kamerada HDR'ye dokununca ya HDR ya da üzeri çizili HDR oluyor. Yani kapatıyor. Her zaman açık gibi bir seçenek yok mu? HDR özelliği otomatik mi devreye giriyor bu modelde?
Daha önce Redmi Note 10 Pro kullanıyordum ve HDR seçeneğinde ya her...
Redmi Note 12 Pro 5G telefona Taiwan ROM yüklerken en sonda böyle bir hata verdi. Telefon yeniden başladı ve açıldı. Neden böyle bir hata verdi acaba? Sorunsuz yüklenmiş midir ROM? Sonradan sorun çıkar mı?
V14.0.3.0.SMOTWXM - Android 12.0 - Update 2023-09-21
V14.0.1.0.TMOTWXM - Android 13.0 - Update 2023-08-23
Herkese merhaba. Bu yazdığım iki ROM arasında kafamı karıştıran bir şey var. Alttakinin yayınlanma tarihi daha eski olmasına rağmen ve sürüm numarası daha düşük olmasına rağmen Android 13.0...
Merhaba arkadaşlar. Bu Xiaomi Mi Box S 4K cihazlar neden Temmuz 2021'den beri güncelleme almıyor?
Xiaomi bu cihazdan vaz mı geçti? Bu kadar yeni bir cihazın bu kadar uzun süre güncelleme almaması saçma değil mi?
Herkese merhaba. Severek kullandığım ve ekonomik koşulları düşünerek bir süre daha kullanmayı düşündüğüm Redmi Note 8 Pro telefonumda kullanmak için QCY HT05 Melobuds TWS kulaklık aldım. Ancak kulaklıkta sürekli kopma varmış gibi kesinti oluyor. Hem konuşmada hem de müzik dinlerken oluyor. Başka...
Merhaba arkadaşlar. Bu sabah telefonumu kullanırken uygulamaları açmamaya başladı durduk yere. Hangi uygulamaya girmeye çalışsam tepki vermedi telefon. Yeniden başlatayım düzelir diye düşündüm. Yeniden başlatma tuşuna bastıktan sonra bir süre bekledim. Fastboot kodunda açıldı. Çıkmak için açma...