underfire kullanıcısının son içeriği

1. underfire

Rom Redmi Note 13 Pro Plus HyperOS Hindistan ROM - NFC, Ses Kaydı, Şebeke, Güncelleme, eSim

ben zaten şu an 13 pro plus modelini kullanıyorum. e-sim özelliğini de kullanıyorum. Hollanda'dan aldım telefonu.
  2. underfire

Rom Redmi Note 13 Pro Plus HyperOS Hindistan ROM - NFC, Ses Kaydı, Şebeke, Güncelleme, eSim

işlemi nerede yaptırdınız? hangi rom'u kullanıyorsunuz? bu telefonu özellikle e-sim için aldım. direnç işlemi ile e-sim giderse benim için çöp olacak telefon.
  3. underfire

Soru Redmi Note 13 Pro Plus Ekran koruyucu önerisi

IBYWIND markasının koruyucularına bakın. hem ekran koruma hem kamera koruma hem de arka cam koruması aynı pakette satılıyor.
  4. underfire

Rom Redmi Note 12 Pro (5G) / Pro Plus (5G) / Discovery (5G) [ruby] Endonezya HyperOS1.0.2.0.UMOIDXM İndirme Bağlantıları

sizde hangi sürüm yüklüyken geldi güncelleme. bende de bootlader kilidi açık, taiwan rom var ama telefon üzerinden herhangi bir güncelleme gelmedi.
  5. underfire

Rom HyperOS

merhaba. pil konusunda fark oluyor mu gerçekten?
  6. underfire

Yardım Taiwan ROM'lar Arasındaki Farklar

Baz istasyonu Bağlantı kalitesi, ortam ışığı gibi şeyler etkiliyor mutlaka.
  7. underfire

işin ilginç tarafı, ekran yenileme hızı 60'ken veya otomatikteyken pil tüketimi konusunda fark olmaması.
  8. underfire

Bende de Tayvan rom var. Öncesinde ne denediniz?
  9. underfire

Ekran yenileme hızını 60 yaptım. Yine de ekran açıkken saatte %10'un altına düşmedi malesef.
  10. underfire

Çözüldü Rom Yüklerken Hata

Dediğiniz uygulamayı ben de yükledim. Bir full şarj sonrası test edeceğim. Bakalım nasıl değerler çıkacak. Endonezya rom denerim düzelmezse ya da globale bakarım ben de.
  11. underfire

Sizin ekran yenileme hızınız ne?
  12. underfire

Bu ölçümü nereden yapıyorsunuz?
Üst Alt