umutsimsar kullanıcısının son içeriği

1. umutsimsar

MIUI 12.5 Poco X3 NFC - Türkiye Kararlı Rom V12.5.1.0.RJGTRXM İndirme Bağlantıları

Poco Launcher ayarlarından açılıyor
  2. umutsimsar

MIUI 12.5 Poco X3 NFC - Türkiye Kararlı Rom V12.5.1.0.RJGTRXM İndirme Bağlantıları

Kaldı Poco launcher'daki kasma düzeldi gibi, tam ekran hareketleri poco launcher dışında nova launcher'da çalışmıyor anladığım kadarıyla
  3. umutsimsar

Şu an donma ve kasma düzeldi ama launcher sorununu denemedim. Gerekirse yapacağım
  4. umutsimsar

Başka başlatıcı kullanınca telefon sapıtıyor tam ekran çalışmıyor sadece poco launcher ile çalışıyor. Hafif kasma var telefon kendine gelemedi
  5. umutsimsar

Yardım Pocophone x3 ekranı sorunlu mu?

Tianma panel var ekranın alt kısmından gelen grandyan şeklinde sarılık var ilk fırsatta garantiye vereceğim.
  6. umutsimsar

MIUI 12 POCO X3 NFC - Global Kararlı Rom V12.0.8.0.QJGMIXM İndirme Bağlantıları

teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
  7. umutsimsar

Bootloader kilidini açmama gerek var mı?
  8. umutsimsar

Global romlar arasında geçiş nasıl yapabilirim? Bootloader kilidi kapalı. TR den android 11li Eea globale geçmek istiyorum
  9. umutsimsar

Soru EEA vs Global Rom arasından hangisi daha iyi?

Teşekkürler peki siz cihazınızda hangisini tercih ediyorsunuz?
  10. umutsimsar

Soru EEA vs Global Rom arasından hangisi daha iyi?

POCO X3 NFC kullanıyorum. Global TR 12.0.6 yüklü. Avrupa romu ya da global romu merAK ediyorum. Hangi MIUI daha iyi? Endonezya ve Hindistan hakkında fikri olan da paylaşırsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
  11. umutsimsar

Yardım Bu Nokta Nedir ?

Bildirim çubuğunda bazen bazı uygulamalar birikince oluyor hata değil
  12. umutsimsar

Yardım Poco X3 ekran alt kısmında sarılık

Beyaz ekranda aldığım ekran görüntüsüdür
  13. umutsimsar

Yardım Poco X3 ekran alt kısmında sarılık

Cihazı alalı 1 hafta oldu. Ekranın alt kısmından orta kısmına doğru hafif sarılık var gibi. Belki de üst kısmından ortasına kadar bi ton fazla beyazlık var da olabilir. Daha önceden yaşayan var mı?
  14. umutsimsar

Yardım Ekran Sararması

Bu bir donanımsal sorun mu şu an poco x3 cihazımda da böyle bir şey var gibi...
Üst Alt