umutphlvnoglu kullanıcısının son içeriği

1. umutphlvnoglu

Sohbet modlu telegram

Uygulama fark etmeksizin tek seferlik atılan tüm fotoğraf ve videoları ekran kaydı yada ekran görüntüsü almaya yarayan modül var direk onu kullanabilirsin saçma sapan apklardan güvenlidir root gerekiyor çünkü modül lsposedin modül deposuna bağlı "disable flag secure" diye geçiyordu sanırım...
  2. umutphlvnoglu

Yardım Kamera sorusu

Selamın aleyküm kamerada video modu 0.6x e yani geniş açıya geçtiğim zaman 60 FPS çekmiyor global rom var acaba farklı rom kullananlar bakabilirmi hangi romda açık 60fps çünkü bi ara açıktı bende unuttum hangisi olduğunu Endonezya yada Eu olabilir kullananlar haber verirse sevinirim resimler...
  3. umutphlvnoglu

HyperOS Redmi Note 13 Pro (garnet) XiaomiEu HyperOS

Eu rom kullanan biri bakabilir mi normalde kamerada ön arka fark etmeksizin 0.6x moduna alınca 1080p de 30 FPS çekiyor videoları bu romda 60fps çekmeye izin veriyormu bakıp dönüş yapar mısınız bana
  4. umutphlvnoglu

Çözüldü Bana bu blogların yedeğini alıp atarmısınız

Note 13 Pro 5G telefon modelim dd if=/dev/zero of=/dev/block/bootdevice/by-name/modemst1 dd if=/dev/zero of=/dev/block/bootdevice/by-name/modemst2 dd if=/dev/zero of=/dev/block/bootdevice/by-name/fsg dd if=/dev/zero of=/dev/block/bootdevice/by-name/fsc yedek vardı aslında telefon...
  5. umutphlvnoglu

Yardım Redmi Note 13 Pro 5G seste takılma ve kesilme sorunu

india rom dosyası indirip boot dosyasını flashlamayı deneyebilirsin yüksek ihtimal sorun çözülür india romlarda yoktu bu tarz sorunlar.
  6. umutphlvnoglu

Yardım Redmi Note 13 Pro 5G seste takılma ve kesilme sorunu

Google voice match ı kapatıp denermisin onun yüzünden oluyordu sanırım.
  7. umutphlvnoglu

konuyu kapatın lütfen

5 saatin sonunda hat tekrar gitti konuyu silebilrisiniz sim 2 ile alakalı bir problem bu sanırım...
  8. umutphlvnoglu

Yardım imei hakkında

kullanmadığınız imei varsa verirmisiniz annemin telefonuna atmam gerekiyor da özel mesaj olarak atarsanız iyi olur şimdiden teşekkürler.
  9. umutphlvnoglu

Soru Note 13 Pro 5G Rom Önerisi

Çalışıyor root atarsan da taiwan romun hyperos versoyonundaki boot dosyasını atarsan donmalar vs de çözülüyor rehber hazırlarım gece.
  10. umutphlvnoglu

Yardım Redmi note 13 pro 5g fake rom

İstanbul fatih telefoncular çarşısına git istanbuldaysan 550 tl ye falan atıyorlar yeni attırdım
  11. umutphlvnoglu

Yardım Resmi note 12 pro 5g sıvı teması sonrası flaş kamera çalışmıyor

Cihaz kamera bölümünden anakarta su almış ve flashı kısa devre yapmış flash yüksek ihtimal bozulmuştur değişirmi bilmiyorum telefoncuya sorabilirsiniz. Su aldığı için o bölge oksitlenme yapıp başka kısımları da bozabilir cihazı açıp bataryadan gelen gücü kesip saç kurutma makinası ile uzak bir...
  12. umutphlvnoglu

Mod APatch-Root ve Modül Kurulumu

Kernelsu apk indirip bide onunla patchlemeyi dene aynı hatayı vericekmi bak bi o hatayı verdiği halde o boot dosyasını flashlarsan yüksek ihtimal rootlanmaz telefon. Kernelsu programında yukarıda kernelin uyumlu mu değil mi yazar zaten orayı da ss atarsan yardımcı olmaya çalışırız. Kernel...
  13. umutphlvnoglu

Yardım Redmi note 13 pro 5g fake rom

Redmi Note 13 Pro 5G / POCO X6 5G bu iki telefon zaten birebir aynı romu kullanıyor yani çözüm olmaz onuda kaçak alacağınız için yine unlock için ücret ödeyeceksiniz aynı telefon bendede var her yolu denedim baypass çıkmadan ücretsiz olarak fake romdan kurtulmak mümkün değil onun çıkması da baya...
  14. umutphlvnoglu

Yardım Bunu nerden bulabilirim ?

Teşekkür ederim hocam ufak çaplı biraz araştırma da yaptım istanbul Halkalı da motorobit diye bir yer buldum sanırım orda aradığım parçanın tam aynısı mevcut yarın gidip bakacağım bendeki parça yaylı sistem sağa ve sola yarım tur dönünce başlangıç konumuna otomatik dönen bir mekanizması var...
Üst Alt