umutphlvnoglu kullanıcısının son içeriği

1. umutphlvnoglu

Yardım Yüksek ses uyarısı

Bende çıkıyor her telefonda vardır diye biliyorum bu ayar.
  2. umutphlvnoglu

Yardım Nasıl HyperOS 2'ye dönebilirim?

Telefonunuzun poco f6 global yani kod adı peridot olduğuna eminseniz evet fastboot olanı indirmeniz lazım.
  3. umutphlvnoglu

Evet mi flash tool ile rom atıyor istediğiniz romu bu program ile cihaza yazabilirsiniz custom romlar hariç onları yazmaz orijinal rom yazar bide dediğim gibi sakın clean and lock seçili yapmayın cihaz kitlenir çok uğraşırsınız. Cihazınıza uygun romu indirdiğinizden emin olun aksi halde cihaz...
  4. umutphlvnoglu

Bootloader kilidi açıksa Mi flash tool ile cihaza uygun hyperos 2 romu indirip atın atarken clean and lock seçili olmadığından emin olun cihaz kilitlenmesin.
  5. umutphlvnoglu

Yardım Poco f8 pro tayp-c kulaklık desteklemiyor

Bazı telefonlar dönüştürücü seçiyor sırf bu yüzden Opponun MH135 Type-C kulaklığını almıştım o sorunsuz olmuştu hala kullanıyorum. Aynısının MH135 3.5mm Jack girişli olanı da var ikisinden de almıştım yaklaşık 4 senedir kullanıyorum bozulmadılar dönüştürücüler fazla verimli değil.
  6. umutphlvnoglu

Telefonun geliştirici seçeneklerinden mutlak sesi devre dışı bırak seçeneğini açın bu sorununuzu çözecektir çok eskiden öyle yapmıştım diye hatırlıyorum deneyin.
  7. umutphlvnoglu

Yardım Kilit ekranında menüye geçme

Bazılarında geri çıkılıyor bazılarında ekranda arama bitene kadar seni kitliyor hiçbir şey yaptırmıyor ayarı yok diye biliyorum belki Google arama yerine farklı bir aramaya geçerseniz tam ekran değil de ufak ekran açarsa kitlenmez ekranınız denemek lazım
  8. umutphlvnoglu

Sohbet Xiaomi'lerde e-SIM desteği var mı ?

Görünmeyebilir bazı telefonlarda bölgeyi Almanya seçin çoğu telefonda görünür.
  9. umutphlvnoglu

Yok ses yarıyı geçince sesi açmanı engelleyen uyarıdan bahsediyor telefondan tamama basmadan sesi açmıyor Bluetooth kulaklıklar da
  10. umutphlvnoglu

Yardım Garnet sebeke sorunu.

Ozaman açılmaz sadece hyperos3 e kandırma ile ücretsiz halledilebilir çıktığında ondada dirençli cihazlar nvdata hatasında kalır yetkili çin hesabı yada jtag ile çin yada hindistan hyperos2 atılırsa anca öyle kullanılır fake rom varsa oda olur çünkü hindistan atınca nfc gidicek çin atınca google...
  11. umutphlvnoglu

Yok bootloader açılmaz açılması için tek yöntem jtag ile yeniden çin rom yazılıp çin hesapla başvurmak oda açılır mı belirsiz onu açmak yerine jtag ile hint romu atıp kullanmak daha mantıklı başka yolu şimdilik yok malesef şebeke olmadığı için modem dosyası kaynaklı bootloader açmayı...
  12. umutphlvnoglu

Soru Telefon Tavsiyesi

Bütçe 5-7 bin arası 2. el maximum neler alınabilir ? Yurtdışı olucak zaten cihazlar o kesin de çin istemiyorum global örneklerden verirseniz sevinirim.
  13. umutphlvnoglu

Hocam çözüm bulabildin mi
  14. umutphlvnoglu

Uygulama Birikimim - İhtiyaçtan Doğan Uygulama

Harika olmuş elinize sağlık
  15. umutphlvnoglu

Yardım NV data hatası , telefon sürekli main menüye geliyor

Telefon hyperos3 e güncellendiyse ondan olmuş olabilir
Üst Alt