Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet mi flash tool ile rom atıyor istediğiniz romu bu program ile cihaza yazabilirsiniz custom romlar hariç onları yazmaz orijinal rom yazar bide dediğim gibi sakın clean and lock seçili yapmayın cihaz kitlenir çok uğraşırsınız. Cihazınıza uygun romu indirdiğinizden emin olun aksi halde cihaz...
Bazı telefonlar dönüştürücü seçiyor sırf bu yüzden Opponun MH135 Type-C kulaklığını almıştım o sorunsuz olmuştu hala kullanıyorum. Aynısının MH135 3.5mm Jack girişli olanı da var ikisinden de almıştım yaklaşık 4 senedir kullanıyorum bozulmadılar dönüştürücüler fazla verimli değil.
Telefonun geliştirici seçeneklerinden mutlak sesi devre dışı bırak seçeneğini açın bu sorununuzu çözecektir çok eskiden öyle yapmıştım diye hatırlıyorum deneyin.
Bazılarında geri çıkılıyor bazılarında ekranda arama bitene kadar seni kitliyor hiçbir şey yaptırmıyor ayarı yok diye biliyorum belki Google arama yerine farklı bir aramaya geçerseniz tam ekran değil de ufak ekran açarsa kitlenmez ekranınız denemek lazım
Ozaman açılmaz sadece hyperos3 e kandırma ile ücretsiz halledilebilir çıktığında ondada dirençli cihazlar nvdata hatasında kalır yetkili çin hesabı yada jtag ile çin yada hindistan hyperos2 atılırsa anca öyle kullanılır fake rom varsa oda olur çünkü hindistan atınca nfc gidicek çin atınca google...
Yok bootloader açılmaz açılması için tek yöntem jtag ile yeniden çin rom yazılıp çin hesapla başvurmak oda açılır mı belirsiz onu açmak yerine jtag ile hint romu atıp kullanmak daha mantıklı başka yolu şimdilik yok malesef şebeke olmadığı için modem dosyası kaynaklı bootloader açmayı...
Bütçe 5-7 bin arası 2. el maximum neler alınabilir ?
Yurtdışı olucak zaten cihazlar o kesin de çin istemiyorum global örneklerden verirseniz sevinirim.