Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar bilmediğim için sormak istiyorum elimde 2 tane note 13 pro 5g var aynı model ve ikiside Çin menşeili.
İlk cihaz çok eskiden yetkili hesap ve direnç takılıp bootloader kilidi açılıp orjinal rom kuruldu ve imei işlemi yapıldı şuan normal bir telefondan hiçbir farkı yok her rom yüklenip...
Uygulama fark etmeksizin tek seferlik atılan tüm fotoğraf ve videoları ekran kaydı yada ekran görüntüsü almaya yarayan modül var direk onu kullanabilirsin saçma sapan apklardan güvenlidir root gerekiyor çünkü modül lsposedin modül deposuna bağlı "disable flag secure" diye geçiyordu sanırım...
Selamın aleyküm kamerada video modu 0.6x e yani geniş açıya geçtiğim zaman 60 FPS çekmiyor global rom var acaba farklı rom kullananlar bakabilirmi hangi romda açık 60fps çünkü bi ara açıktı bende unuttum hangisi olduğunu Endonezya yada Eu olabilir kullananlar haber verirse sevinirim resimler...
Eu rom kullanan biri bakabilir mi normalde kamerada ön arka fark etmeksizin 0.6x moduna alınca 1080p de 30 FPS çekiyor videoları bu romda 60fps çekmeye izin veriyormu bakıp dönüş yapar mısınız bana
Cihaz kamera bölümünden anakarta su almış ve flashı kısa devre yapmış flash yüksek ihtimal bozulmuştur değişirmi bilmiyorum telefoncuya sorabilirsiniz.
Su aldığı için o bölge oksitlenme yapıp başka kısımları da bozabilir cihazı açıp bataryadan gelen gücü kesip saç kurutma makinası ile uzak bir...