Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu ec11 arkadaşlar genelde araba teyiplerinde ses açma kapamaya yarar ben kuryeyim interkomumda bunun benzeri var ama bozuldu işlevini yerine getiremiyor istanbulda oturuyorum bu veya buna benzer şeyleri istanbulda nerden satın alabilirim bilgisi olan varmı mesela fatihte telefoncular çarşısı...
Magisk delta kullanıyorum yemek sepetinde çalıştığım için magisk hide olduğu için Zygiski yakalıyor program ama şöyle bir sorun var tam ekrana alınca magisk delta yüzünden telefonda donmalar oluyor bildiğiniz magisk hide olan magisk versiyonu yada böyle magisk delta gibi özel geliştirilmiş...
Redmi note 13 pro 5g var cihaz ayarlarında kilit açık ama telefon açılırken simge falan çıkmıyor telefon güncelleme falanda almıyor anlayacağınız telefonda fake rom var bu romdan kurtulmanın yolu yokmudur bu rom varken kilit açılmıyor bu sebeple de telefona twrp vs kurup orjinale dönemiyorum ne...
Selam arkadaşlar yeni telefon alacağım yarın kafamda şu model var.
MI 11 T PRO
Bütçem 9 bin tl civarı bunun yurt dışı kapalı kutusunu 9400 tl ye buldum varmı bundan iyi yurt dışı telefon önerirmisiniz varsa bi bakarım.
Öncelikle telefonun rootlu olması ve telefonunda magisk yüklü olması lazım bunlar yoksa forumda tonla rehber var bakarak yapabilirsin.
2. Altta resim olarak verdiğim modülleri magiskden kurcaksın.
3. Google Play Store dan Lsposed isimli uygulamayı indiriceksin.
4. Google Play Store dan...
Selam arkadaşlar benim telefonumda ulaşamadığım bir mi hesabı var ben telefondaki romu değiştirmek istiyorum ama rom yüklersem mi hesabı isteyecek şimdi bypass et diyecek olanlar vardır biraz araştırdım ücretsiz yapmak sanırım imkansız o işlemi sorum şu aops falan olmayan ama miui nin içinde mi...
Dev konu baktım çözümü yok ve açıklıyorum az önce kafamı kullanarak çözüme ulaştım beni bilen bilir kafaya takarsam çözerim.
Şimdi bu Xiaomi telefonlarda güncelleme bildirimi gibi can sıkan bazı bildirimler oluyor ve telefonu güncellersek IMEI falan siliniyor hani yapmamamız gerekiyor.
Ve...
Merhaba arkadaşlar aktif Xiaomi kullanan birisiyim ve telefon değiştirdiğimde bu Xiaomi telefonlarda çok basit ama saçma sorunlarla karşılaşıyorum her seferinde ve bunları kendi yöntemlerimle çözmeyi seviyorum konularıma bakabilirsiniz gereksiz konu açmam genelde şimdi yöntemimize geçelim...
Selam arkadaşlar ben 3 sene note 6 pro kullanmış birisiyim son 3 4 aydır bu note 9s denen telefonu kullanıyorum illallah edicem artık global romu bile stabil değil resmen android 10 android 11 çoğunu denedim ben kuryelik yapıyorum yandex navigasyon google navigasyon benzeri uygulamalar...
Arkadaşlar Note 9S kullanıyorum şu şeyi bir türlü anlamadım custom romlarda bunu yapabiliyorum sanırım eu romdada yapmıştım globalde neden yapamıyorum birde youtube vancedde hangi romu kurarsam kurayım bu reklam ana ekranda ara sıra çıkıyor tüm ayarları denedim sadece yorumları eskisi gibi yap...
Arkadaşlar ben bunu çözemedim hindistan romunda başladı sorun eu ya geçtim var globale döndüm var aops kurdum yine var youtube vancedde google hesabıma girdiğim andan itibaren ara ara bu reklamlardan çıkıyor YouTube'un ana ekranında ne yaptıysam hangi çözümü denediysem çözemedim yardımcı...
Arkadaşlar bir türlü fastboot modda telefona ulaşamadım şimdi windows 7 de deniycem sanal makinada ama o kurulana kadar sorayım belki boşuna uğraşıyorumdur.
ilk olarak Note 9S hindistan son sürüm kurulu ben bu telefondaki romu ornage fox la silip temiz kurulumla android 10 xiaomi eu rom kurmak...
ROM: MIUIVN 21.9.17
Device: Redmi Note 9S / Pro
Codename: Curtana
Version: 21.9.17 Weekly
MIUI Version: 12.5.21.9.17
Android Version : 11
Date: 2021-9-25
Maintainer: DeGRuS
Merhaba değerli forum üyeleri Recovery olarak kurulum mevcut TWRP yada Orange Fox yardımı ile kurabilirsiniz ama...