umutozdgn.1 kullanıcısının son içeriği

1. U

Haber Xiaomi Mi 5S ve Xiaomi Mi 5S Plus

O değil de mi5s de ois yok sanırım.
  2. U

Yardım Mi4 Brick

hocam fastboota alıyorum ama flash tool görmüyor.
  3. U

Yardım Mi4 Brick

An itibari ile mi4 ümü brick etmiş bulunuyorum :) Pc ye bağlıyorum döngüye bağlıyor. Açılıyor, mi ekranı geliyor kapanıyor ve yine aynı şekilde devam ediyor.. Mi Flash Tool ile rom yükleyemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
  4. U

Yardım Pc nin internetini kullanmak mümkün mü?

Connectify diye bir program var hocam. Pc deki kablolu/kablosuz netinizi ağ oluşturarak paylaşıma açıyorsunuz. Telefonunuzdan da wi fi ile kullanabilirsiniz.
  5. U

Mİ4 Android 6.0.1 En sonunda geldi

Güncellemeleri denetledim miui 7.5 geldi. Twrp recovery mevcut, güncellesem sorun çıkar mı?
  6. U

Yardım Rom Yükleme

Neyse hocam, miui ile idare edecez bir süre.
  7. U

Yardım Rom Yükleme

Hocam telefonu sıfırladım komple. Sonra romu telefon hafızasına attım, twrp den yükle kısmından attığım zipi seçtim flasladım. Ben de anlamadım zaten, hani nasıl oldu yüklenmedi falan. Tuhaf bi durum, daha önce redmi 3 e yüklemiştim oysa.
  8. U

Yardım Rom Yükleme

Miui yüklediğimi zannetmiyorum hocam. Çünkü paylaşan arkadaş sıkıntısız yüklemiş.
  9. U

Yardım Rom Yükleme

Hocam twrp yükledim. Wipe data/calvik yaptım. Mi4 forumunda cyanogen rom yükleme rehberindeki global romu yükledim. Sonra telefona atıp flaşlayım dedim ama açılışta miui geldi tekrar.
  10. U

Yardım Rom Yükleme

Merhaba arkadaşlar. Mi4w cihazıma bugün twrp üzerinden cyanogen romunu yükleyemedim. Yardımcı olabilir misiniz?
  11. U

Yardım Ekran

Şu anda kullanıma engel değil hocam, lakin göze batıyor ekran beyaz olunca. Sıkıntı yok, kullanmaya devam yine de. :)
  12. U

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Bi madalya da ben rica edeyim. :))
  13. U

Yardım Ekran

Arkadaşlar mi4 cihazımın sol üst kısmında ekranda sararma mevcut, ekranın değişmesi gerekiyor zannediyorum ki. Tavsiyeleriniz?
  14. U

Soru xioami mi4 custom rom

Eyvallah hocam, sağ olun:):)
  15. U

Soru xioami mi4 custom rom

Hocam peki nasıl yükleyebilirim, yardımcı olur musunuz?
Üst Alt