Umutkeser kullanıcısının son içeriği

1. Umutkeser

Haber Call Of Duty Mobile Beta

Ağustos oldu halen ses yokmu bu oyundan bilen oynayan haber versin lütfen.! ONEPLUS A6000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. Umutkeser

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Madalya [emoji16][emoji3590] ONEPLUS A6000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Umutkeser

Alak mi :) ONEPLUS A6000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. Umutkeser

Duyuru MIUI 10 Güncelleme Takvimi ve Desteklenen Cihazlar

Şuan en stabil sorunsuz güncelleme ile yükleme yapılabilen mi10 rom hangisi ? MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Umutkeser

Nerede [emoji966] MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. Umutkeser

Soru Pil Performansı Nasıl? Mi 6 / Miui 10.0.1.0

Buyrun buna benim ilk günkü kullanım pil detayları şuan %35 bataryanın doluluk oranı wifi hiç kapanmadi. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. Umutkeser

Güncelleme MIUI 10 Global Kararlı [Stable] ROM Güncellemesi

Yandex acmama hatası başka kimde var ? MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Umutkeser

Yardım mi 6 mıuı 10 güncelleme ve sonrası hatalar hakkında

Yükledim şimdilik birşey görmedim ben haftalık güncelleme mi10 dan geçiş yaptım herşey silindi yedekten geri yüklüyorum yavaş yavaş umarım sorun cikmaz. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Umutkeser

Güncelleme MIUI 10 - [8.9.20] Global Beta ROM Güncellemesi

Telefona sürekli yedeği alıyor MIUI cloda ama ondan tekrar tlyuklemezmi silinse ne olur PC ye de yedekli yemiyorum adam gibi bir türlü bağlanmadı android suid ten nasıl yedeklerin ? MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. Umutkeser

Yardım mi 6 mıuı 10 güncelleme ve sonrası hatalar hakkında

Hangi mi10 da bu şikayetler ? Ben haftalık güncelleme kullanıyorum ama stabil global e geçmeyi düşünüyordum acaba global romda mi bu şikayetlerin hepsi cevap verirseniz yuklemekten vazgecicem yoksa. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. Umutkeser

Güncelleme MIUI 10 - [8.9.20] Global Beta ROM Güncellemesi

Kararlı Roma nasıl geçeriz yine hafıza kartına atıp güncelle kısmından manuel geçebilir miyiz yardımcı olur musunuz. Lütfen. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Umutkeser

Soru MI6 kendi kendini sessize alıyor yardım !

Hiç böyle birşey görmedim mi10 8.9.20 global kullanıyorum yeni olmaya başladı çözümü bilen var mı ? MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. Umutkeser

Güncelleme MIUI 10 Global Kararlı [Stable] ROM Güncellemesi

Bende mi10 global beta 8.9.13 yüklü acaba bunu yükleyebilir miyim MI6 cihazim( güncelleme bölümünden yüklemek istiyorum cihazdan) MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Umutkeser

Madalya MIUI Türkiye Yenilendi... Yorumunu Yap Madalya Kazan - 24.11.18

Harika ne diyebilirim emeği geçen herkese teşekkürler. Ellerinize yüreğinize sağlık. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Umutkeser

Çözüldü Mi6 konuşma esnasında karşıdan gelen ses çok az (ÇÖZÜLDÜ)

Ben hem kendime hem de burada olan tüm sorunla uğraşanlara yardımcı olmanın mutluluğu içinde yaşıyorum. [emoji6]bahtiyarim. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt