Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Buyrun buna benim ilk günkü kullanım pil detayları şuan %35 bataryanın doluluk oranı wifi hiç kapanmadi.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yükledim şimdilik birşey görmedim ben haftalık güncelleme mi10 dan geçiş yaptım herşey silindi yedekten geri yüklüyorum yavaş yavaş umarım sorun cikmaz.
Telefona sürekli yedeği alıyor MIUI cloda ama ondan tekrar tlyuklemezmi silinse ne olur PC ye de yedekli yemiyorum adam gibi bir türlü bağlanmadı android suid ten nasıl yedeklerin ?
Hangi mi10 da bu şikayetler ? Ben haftalık güncelleme kullanıyorum ama stabil global e geçmeyi düşünüyordum acaba global romda mi bu şikayetlerin hepsi cevap verirseniz yuklemekten vazgecicem yoksa.
Kararlı Roma nasıl geçeriz yine hafıza kartına atıp güncelle kısmından manuel geçebilir miyiz yardımcı olur musunuz. Lütfen.
Ben hem kendime hem de burada olan tüm sorunla uğraşanlara yardımcı olmanın mutluluğu içinde yaşıyorum. [emoji6]bahtiyarim.