umuti1975 kullanıcısının son içeriği

1. umuti1975

Çözüldü MIUI 12.0.4 güncellemesi

Merhaba redmi Note 9 pro kullanıyorum.miui 11 yüklü telefonumda.Uzun zamandır MIUI 12.0.4 güncellemesi geldi fakat ben istemiyordum erteliyordum.Dün bu güncelleme telefonuma inmiş.Guncellemeler yüklemeye hazır telefonunuzu yeniden başlatmak için dokunun diye bir mesaj geldi.Su an telefon MIUI 11...
  2. umuti1975

Yardım Mi stick Google play açılmıyor.

Merhaba arkadaşlar.Benim birkaç sorunum var.Yardimci olursanız memnun olurum.Maddeler halinde yazmak istiyorum:1-mi stick Google play açılmıyor.Acilirken hemen kapanıyor.Ayarlar-Uygulamalar-google play-verileri temizle menüsünden verileri temizliyorum.O zaman girebiliyorum.Ama ikinci defa giriş...
  3. umuti1975

MIUI 12 MİUİ 12 güncellemesi global cihazlara geldi...

Hayırlı olsun hepimize.Yükleyen arkadaşlar eksilerini artılarını yazarlarsa bizlere ışık tutarlar.Yorum yazan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
  4. umuti1975

İpucu Mi Band 4 tema

Mi band 4 arka plan resmi değiştirme çalışmalarım.Bunları mi fit uygulamasının içinde sırasıyla profil-mi band 4-mağaza-customize background bölümünden sizde yapabilirsiniz.Not:sadece arka plan resmi değişiyor.Saat formatı değişmiyor.
  5. umuti1975

Sohbet Merhaba Ben Ümit

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Hepimize iyi forumlar bol paylaşımlar dilerim.Telefonum Redmi Note 9 pro 64 GB.
Üst Alt