umutchatin kullanıcısının son içeriği

1. umutchatin

Sohbet Çalınan telefonun imei numarasını bulma

Imei çıkmıyor fotoğraflı şekilde buraya yazarsanız çok sevinirim diğer arkadaşlarda faydalanmış olurlar
  2. umutchatin

faturada yok maalesef peki google vs kayıt olma ihtimali var mı telefon çıkıyor ama imei görünmüyor
  3. umutchatin

Merhaba telefonu migrostan almıştım mi a1 modeli kutusuyla birlikte çalmışlar bu yüzden imei yok nasıl bulabilirim bir fikri olan var mı? google cihazlarımdan baktım ama imei bulamadım
  4. umutchatin

Yardım Mi 9 Kamera Video Kayıt FPS sorunu

son güncellemeden sonra cihaz düzeldi bu arada gps in açık olmasında yarar varmış
  5. umutchatin

teşekkkür ederim bl açıp deneyeceğim. BL açarken verileri mecburen siliyoruz değil mi?
  6. umutchatin

cantara artık canıma tak etti bl açıyorum cihazın sanırım daha önce bir konuya denk gelmiştim şu zipi flashlayın kamera vs sorunları için diye ama aramama rağmen bulamadım konuyu bilgin var mı? birde rom önerisinde bulunursan çok sevinirim
  7. umutchatin

Bugün şans eseri arkadaşım telefonundan bir video gönderdi bunu 15 saniye olarak kesmek istedim storye göre sonrasında fark ettim ki render yaparkende aynı sorun oluşmuş sanırım bu problem kamera ile ilgili değil telefon render işlemi yaparken kesik kesik atıyor cpu da bir problem olabilir mi...
  8. umutchatin

Ben servise gönderdim geri geldi herşey iyiydi birden böyle oldu APK yi sifirliyorum verileri silip düzeliyor ama sonra yine aynı... Bekleyeceğiz öyleyse...
  9. umutchatin

Bl kilitli global 10.2.13 kullanıyorum. Nasıl bir çözüm önerirsiniz?
  10. umutchatin

Yok mu hiç çözümü olan? cantara hocam bir önerin varmıdır?
  11. umutchatin

Anlamadınız sanırım sorunu telefon kayıt yaparken frame donuyor yani prostatlı gibi kaydediyor bir sample atayım isterseniz :) Bu frame atlaması olan sample; Göründüğü üzere kesik kesik kaydediyor ve tüm modları denedim fhd 30,60 - 4k - 720p hepsi aynı ayrıca başka bir app ile de sorun aynı...
  12. umutchatin

Güncelleme Sebebini bilmediğim bir şekilde apk yi sıfırladığımda sorun düzeliyor fakat gps kapalıysa sorun devam ediyor. çözümü bu şekilde buldum sanırım sensörlerle alakalı bir durum. ----------- Merhaba 720p,1080p tümünü denedim ancak 120 fps de kaydadersem biraz düzgün görünüyor kayıtlar onun...
  13. umutchatin

Sohbet Gsm İletişim Ekran değişim tecrübesi

Bugün biri aradı beni içerine koyduğum notu başka birine göndermişler adam bana sizin telefonunuz geldi iphone 4 diyor tamamen rezalet çıktı olay kargoları bile karıştırıyorlarmış adam iphone 4 ün ekranının kenarı slikon olunca notta yazan telefondur diye düşündüm onlar açmıyor en son sizi...
  14. umutchatin

Sohbet Gsm İletişim Ekran değişim tecrübesi

Cihazı tekrardan gönderdim Gsm İletişim Hasan bey kontrol etmeyi unuttuklarını belirtip özür dileyerek cihazı tekrar servise göndermemi rica etti cihazı gönderdim 3-5 gün sonra bir mesaj geldi 550 tl ödeme yapmanız gerekmekte diye aradım bu durum nedir dedim ödeme yapmanız gerekiyor dediler...
  15. umutchatin

Soru Mi 9 Durum çubuğu alarm ikonu saklama

global rom kullanıyorum ve root da yok bir çaresi elbet vardır ya böyle saçmalık mı olur?
Üst Alt